Kalives Beach

 • Två poolområden
 • Har egen strandremsa
 • Genuint grekiska omgivningar
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Kalives Beach har ett utmärkt läge direkt intill den fina sandstranden i Kalives, och bara ett stenkast från centrum. Hotellet har en genuin grekisk charm med vackra utsmyckningar och en väderkvarn vid det ena poolområdet. Här kan barnen kan plaska och leka, busa på lekplatsen eller dansa av sig på minidiskot.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget i Kalyves samt "stora poolen"
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1336 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det charmiga hotellet Kalives Beach består av två byggnader och är belägna vid den fantastiska Kalivesstranden. Här finns två härliga poolområden där den ena poolen har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller vid såväl pool som strand.

Hotellet har en bufférestaurang med en stor veranda (vårdad klädsel krävs under middagen, långbyxor för män), där floden flyter fram alldeles bredvid. Poolbar som serverar enklare rätter, snacks och cocktails. Room service är tillgängligt när baren är öppen. Temakväll flera gånger i veckan.

Nyrenoverat minispa med bastu, jacuzzi och massage mot avgift. Gratis litet gym (för gäster över 16 år) och bordtennis. Inomhuspool. För barnen finns en lekplats och olika spelfaciliteter (mot avgift). Underhållning och aktiviteter. Minidisco flera gånger i veckan under maj-september. Gratis wifi. Hotellet har en egen del av stranden med gratis solstolar och parasoller. Strandhanddukar mot avgift. Taxiservice mot avgift. Genomfartstrafik.

Hållbarhet
Hotellet jobbar strategiskt och långsiktigt med hållbarhet utifrån de 17 globala målen för hållbar utveckling. Hotellet är certifierat enligt Travelife Gold och har miljömärkningen Green Key. Stranden vid hotellet är Blå flagg-märkt. Frukosten som serveras är belönad med märkningen Greek Breakfast då den lyfter fram de lokala smakerna och produkterna. Hotellet är också med i Tripadvisors Green Leader-program, som ett Platinum Level Green Leader-hotell.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension eller All Inclusive mot tillägg.

I halvpension ingår frukost- och middagsbuffé. Middag kan bytas mot lunch om du anmäler en dag i förväg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-9.30.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-14.30.
 • Kaffe/te och kakor samt snacks, kl. 11.00-12.00 och 16.00-17.00.
 • Glass, kl. 11.00-12.00 och 16.00-17.00 samt vid lunch och middagsbuffén.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-20.30.
 • Obegränsat med utvalda lokala alkoholhaltiga drycker, förfriskningar, raki, öl och vin, kl. 11.00-23.00.
 • Temakväll en gång i veckan.
 • Underhållning och aktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Luftkonditioneringen är på under begränsade tider (den är inte igång ca 1-3 timmar/dygn).