Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig personal. Centralt placerat i Kalives.ä
-
Hade rum med stor balkong möblerna där borde vara bekvämare. Duschen väldigt trång, vatten överallt på golvet, borde åtgärdas.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Läget i Kalyves samt "stora poolen"
-
Mer flexibel incheckning mer anpassat till när kunden kommer.

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-05


9 av 10

+
Personalens vänlighet och bemötande.
-
Bättre lunchutbud om man inte har valt all inclusive.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Lugnet samt närheten till strand och restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

+
Läget,god mat och bra bemötande
-
Vissa rum,det vi hade i år har en toalett m dusch som man knappt kan vända sig i.

Bekräftad gäst: 2019-09-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Gästvänligheten och viljan att hjälpa oavsett vad. All personal vänlig i sitt bemötande och en mycket hög service nivå. Maten mycket god och en stor valfrihet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1348 omdömen
Utmärkt
 
802
Väldigt bra
 
374
Bra
 
118
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2021-09-18

av P9101RRdaniell

Strandnära hotell med trevlig personal

Vi bodde här en vecka (2 vuxna och 2 barn, 3 och 8 år). Bra frukostbuffé och utmärkt läge direkt intill stranden med gratis solstolar. Vi hade rum med utsikt mot kanalen och havet. Personalen var mycket hjälpsam och trevlig, exempelvis när vi ville veta var bussen gick eller om vi ville boka en taxi. Ska vi ha synpunkt på något, så var städningen var sådär, exempelvis byttes inte använda glas ut.

 
2019-08-12

av liselotteo2014 Malmö, Sverige

Fantastiskt läge

Ett fint hotell med underbart läge precis invid stranden. Stranden var ren och fin med gott om solstolar på bägge sidor om den lilla "floden". Rummet var fint med sköna sängar, bra badrum och stor balkong. Det städades varje dag. AC:n var bedrövlig, kändes inte att den var på överhuvudtaget, fick nöja sig med en takfläkt. Det var extremt varmt på natten. Maten var en besvikelse, väldigt vacker att titta på men smakade ingenting. Ett undantag var de fantastiska sopporna. Fanns även gott om frukt. Mysig plats att sitta och äta på. Det fanns två mindre pooler. Den vi låg vid, belägen vid det andra huset bredvid matsalen, badade mycket barn som inte tog hänsyn överhuvudtaget. Lite jobbigt bitvis. Poolbaren var trevlig med bra service. Saknade dock snacks. Som snacks serverades vattenmelon och annan frukt. Inte vad man vill ha till ölen! Underhållningen var sådär, hade önskat lite grekiskt istället för tung klassisk musik och en saxofonist. Nu till receptionen... Blev väldigt bra mottagna när vi kom dit. Men det ändrades snabbt, och jag kan inte ta det personligt heller. Såg flera som hade lite dispyter med Penelope. Det var arrogans på högsta nivå. När vi skulle checka ut la jag nyckeln på disken och hon sa "Bye" och vände sig om till den som stod efter mig. Ville ha hjälp med att boka en taxi till Chania, hon menade att vi hade inte bråttom så vi kunde sätta oss ner och vänta tills hon hade hjälpt alla andra. Har aldrig upplevt dess like i en reception. Annars var personalen väldigt trevlig. Städ, de i serveringen och i poolbaren.

 
2019-07-13

av 928ehsanj Stockholm, Sverige

Charmig

Mycket charmig hotel vid medelhavet. Trevlig personal. Poolen är något litet för vuxna och äldre barn. Vi hade med oss en 2 åring och för honom var det perfekt. Jag hade dock förväntat mig mer traditionell grekisk mat men förutom det var det toppen.

 
2019-06-03

av Peter K

Bra service, trevlig personal rent och snyggt. Bra strand 50 meter från hotell baren

Hotellet ligger perfekt vid stranden och det är nära till bad, restauranger, butiker, bil/moped/MC uthyrningsfirmor. Rummen är rymliga och har en lagom stora balkonger med bra stolar och bord, nog så viktigt på en semester.

 
2019-04-18

av Richard_Desiatnik Umeå, Sverige

Väldigt trevligt hotell

Otroligt välstädat och ordningsamt. När vi lyfte att det var lyhört så fick vi genast ett annat rum. Personalen vill verkligen att du ska trivas och deras sängar var otroligt sköna. Närheten till stranden och gratis solstolar är ett extra plus.