Dubbelrum

Fräscha och eleganta dubbelrum på Almyrida Beach. Tv med satellitkanaler. Minikylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage, belägna i Almyrida Residence. Rummen har två tv-apparater (en på varje våning). Minikylskåp, kokplatta, kaffebryggare och vattenkokare. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Poolhanddukar på rummet. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter belägna på Almyrida Studios. Minikök med kokplattor, bra köksutrustning, vattenkokare och kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Stora och fräscha familjerum med elegant inredning, belägna på Almyrida Beach. Sovdelen med en dubbelsäng kan delas av från utrymmet med extrasängarna med en skjutdörr. Tv med satellitkanaler finns i både sovrumsdelen samt delen med extrabäddarna. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22-27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Almyrida Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Vackert inredda superiorrum belägna på Almyrida Residence. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare och litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Poolhanddukar på rummet. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumssviter

Tvårumssviter belägna på Almyrida Residence. Tvårumssviterna består av ett separat sovrum och vardagsrumsdel. Två tv-apparater med satellitkanaler. Litet kylskåp. Dvd-spelare och Playstation mot förfrågan. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med jacuzzi. Poolhanddukar på rummet. Badkar och wc. Två balkonger med havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 32-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn