Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Rummen är belägna på Almyrida Beach. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong och begränsad havsutsikt. Rummen är belägna i Almyrida Residence. På entréplanet finns ett badrum och möjlighet till extrabäddar i två dubbelsängar och i en bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng. Dörr finns mellan rummen. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp, kokplatta, kaffebryggare och vattenkokare. En tv med internationella kanaler på varje våning. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Poolhanddukar ingår och finns på rummet vid ankomst.

Rumsstorlek: ca 42-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum, Garden Wing

Dubbelrum med balkong eller terrass. Rummen är belägna på Almyrida Garden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: Ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass och havsutsikt. Lägenheterna är belägna på Almyrida Studios. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, bra köksutrustning, vattenkokare och kylskåp. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong och begränsad havsutsikt. Rummen är belägna på Almyrida Beach. Sovdelen med en dubbelsäng kan delas av från utrymmet med extrasängarna (bäddsoffa) med en skjutdörr. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler finns i både sovrumsdelen samt delen med extrabäddarna. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22-27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Almyrida Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och begränsad havsutsikt. Rummen är belägna på Almyrida Residence. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Vattenkokare. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Poolhanddukar ingår och finns på rummet vid ankomst.

Rumsstorlek: ca 25-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumssviter

Tvårumssvit med två balkonger och havsutsikt. Sviterna är belägna på Almyrida Residence. Ett sovrum och vardagsrumsdel. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Playstation mot förfrågan. En tv med internationella kanaler i varje rum. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/veckan. Poolhanddukar ingår och finns i sviten vid ankomst.

Rumsstorlek: ca 32-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn