Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Rummen är belägna på Almyrida Beach. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 gånger/veckan.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong och begränsad havsutsikt. Rummen är belägna i Almyrida Residence. På entréplanet finns badrum och möjliga extrabäddar i två dubbelsängar och en bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng. Dörr finns mellan rummen. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp, kokplatta, kaffebryggare och vattenkokare. En tv med satellitkanaler på varje våning. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Poolhanddukar ingår och finns på rummet.

Rumsstorlek: ca 42-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller terrass och havsutsikt. Lägenheterna är belägna på Almyrida Studios. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, bra köksutrustning, vattenkokare och kylskåp. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong och begränsad havsutsikt. Rummen är belägna på Almyrida Beach. Sovdelen med en dubbelsäng kan delas av från utrymmet med extrasängarna (bäddsoffa) med en skjutdörr. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med satellitkanaler finns i både sovrumsdelen samt delen med extrabäddarna. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Myggnät i balkongdörren. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22-27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Almyrida Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och begränsad havsutsikt. Rummen är belägna på Almyrida Residence. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Vattenkokare. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Poolhanddukar ingår och finns på rummet

Rumsstorlek: ca 25-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumssviter

Tvårumssvit med två balkonger och havsutsikt. Sviterna är belägna på Almyrida Residence. Ett sovrum och vardagsrumsdel. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Dvd-spelare och Playstation mot förfrågan. En tv med satellitkanaler i varje rum. Hårtork. Badrum med jacuzzi, dusch och wc. Städning 7 ggr/veckan.

  • Poolhanddukar ingår och finns i sviten

Rumsstorlek: ca 32-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn