Tränings- och dansresa extra allt!

Häng med Neta på en resa för både kropp & själ!

Nu kan vi erbjuda populära Kom i form-resor tillsammans med Netaresor (fd M-magasinresor) till Sivota Retreat. Träna, dansa, yoga, träffa nya vänner, shoppa, sola, bada, paddla kajak och ha kul! Vi åker med samma härliga kvinnogäng, och du kommer hem med en känsla av nystart. Så, häng med!

Träning, dans, sol och skratt

Vi lovar en vecka med mycket dans och träning (så mycket du själv vill) många skratt, inspirerande möten, god mat och dryck, morgonsimning i lagunen, shopping, mysiga Tavernabesök och förstås - sol och bad i Medelhavet. Programmet är fullspäckat med massor av rolig träning, börja yoga, dansa med Dermot Clemenger och Ann Wilson och såklart- det omtalade discot extra allt! Både du som är nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med, det finns något för alla. Och det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

Tillsammans med våra profiler får du din bästa må bra-vecka någonsin. Dessutom kryddar vi extra med träningspass av Apollo Sports träningsinstruktörer. 


Vem kan delta?

Våra träningsresor passar alla oavsett vilken nivå man ligger på Perfekt resa för dig som vill åka ensam, här har du chansen att träffa massor av nya likasinnade vänner.
Följ med på en resa att minnas, ladda batterier och bara njut.


Träningsprogram

Program kommer att presenteras här inom kort. 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


Allt det här ingår:

 • Flyg tur/retur till Grekland
 • Mat ombord på flyget och transfer
 • Boende med helpension (frukost, lunch och middag)
 • Vin till alla middagar
 • Apérolmingel varje kväll - många skratt och ”Neta i hatten”
 • Många danspass med Ann Wilson och Dermot Clemenger
 • Varierat träningsprogram där du bl a kan välja WOD-box, Spinning, Core, crosstraining och mycket mer
 • Morgonsimning i den blå lagunen
 • Yoga & stretch med vidunderlig utsikt
 • Vattengympa, med ny instruktör
 • Kajak i droppstensgrottor, SUP i lagunen, prova-på-padel, tennis eller cykling. Allt ingår.
 • Inspirerande föreläsningar
 • Disco extra allt!

  …och såklart - massor av nya vänner!

Pris: 16 998 sek 
*De 50 första som anmäler sig till någon av netaresors träningsresor (maj & sept) får ett lyxigt kit från Clarins & Eucerin värt 850kr

Datum:
11-18 september 2023 Fullbokat!
18-25 september 2023 

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas (Grekland)

Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Flygtider: se flygtider här.

​​​​​​* Enkelrumstillägg 4000:-/vecka. Begränsat antal. 

Boka september 2023

Begränsat antal platser.

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Ann Wilson

Mest känd som jurymedlem i Let’s Dance. Ann har en gedigen karriär som professionell dansare både i Sverige och internationellt. Hon är aktuell i flera TV-produktioner,  bl a var hon med i programmet Över Atlanten i Kanal 5. Hon driver också dansskolan Ann Wilson Dance and Fitness Academy i Helsingborg. Ann leder dansträningar båda veckorna i Sivota (v. 37+ v. 38)

Dermot Clemenger

Jurymedlem i Let’s Dance, dansproffs som bl a varit med i den berömda föreställningen Burn the Floor. Nu aktuell i ”The island Sverige” på Kanal5/Discovery+. Han driver två egna dansstudios: Nerikes Dansinstitut i och Dansstudion Hallsberg och han har släppt singeln Dance with me. Dermot håller danspass på både Porto Myrina och båda veckorna i Sivota. (v. 37 + v. 38)

Amelia Adamo

Journalist, tidningsdrottning, debattör och grundare av M-magasin. Amelia har varit med på mängder av resor med sina läsare, såväl "Bucket-list-resor" som tränings-och dansresor. Amelia är med första veckan i Sivota då hon bl a föreläser. (v. 37)

Agneta Neta Ljungman

Mångårig profil på M-resorna och ansvarig för Netaresor. Tillsammans med många härliga kvinnor har Neta rest över hela världen. Och i över 10 år har hon varit med och lett de populära tränings- och dansresorna. Tillsammans med Dermot håller hon i den roliga discokvällen där veckans dansträning kommer till användning. Neta är resans arrangör, toastmaster och ciceron. (v. 37 + v. 38)


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas är ett fint hotell med bästa läget i byn Sivota på Greklands fastland. På sluttningen i det bergiga omgivningarna njuter du av en bedårande havsutsikt och du bor precis vid den populära stranden Bella Vraka med en mängd träningsmöjligheter, både på land och i havet.  Hotellet passar perfekt för dig som vill kombinera en avkopplande semester i ett rofyllt område med en aktiv semester i natursköna omgivningar. Den lilla hamnbyn Sivota passar både livsnjutare som vill uppleva mer än sol och bad och naturälskare som söker lugn och ro. Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll. Det finns få platser i Europa som erbjuder en så storslagen blandning av övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas