Padelresa med Swedish Padel Camp

Sivota Retreat – powered by Playitas

Välkommen till en padelresa i samarbete med Swedish Padel Camp. Vi åker till Sivota Retreat – powered by Playitas som är beläget i Sivota på det Grekiska fastlandet. Hotellet har tre nybyggda padelbanor och ligger i grönskande omgivningar och på promenadavstånd ner till den lilla hamnbyn. Sivota Retreat– powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv motionär. Vill du träna mer än fyra timmar padel om dagen så finns en mängd andra aktiviteter.


Om resan

Under en hel vecka kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel. Vi lägger mycket fokus på teknik och matchspel, allt i en underbar miljö. Vi väljer resmål med hög kvalité på padelbanor, boende, mat och avkoppling. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Förutom en massa padelspel finns det utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är 0 meter till stranden, så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter några svettiga padeltimmar.


Veckans program

Program 26 aug 2024 Program 2 sep 2024

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


Vem kan delta?

Resan passar från aktiv nybörjare (Matchiskalan, en stabil 3 och uppåt!) till en bra motionär och tävlingsspelare. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam.

Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med. 


Instruktörer på resan

Swedish Padel Camp drivs av Petra och Håkan, med bas i Varberg.  
Swedish Padel Camp är en del av Golden Wellness AB som har många års erfarenheter att arrangera träningsresor. 

Pris från 14 998:-

Datum: 

  • 26 aug - 2 sep 2024, 16 798:- 
  • 2-9 sep 2024, 16 798:-

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår: 

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur 
  • Boende i delat dubbelrum på Sivota Retreat - powered by Playitas
  • Halvpension (frukost & middag
  • Ledarledd träning enligt program. 4 timmar padel/dag.

* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka aug/sep 2024
Sista dag för bokning 12 aug & 19 aug 2024 , eller tidigare vid fullbokat event.

Begränsat antal platser, max 24 deltagare per vecka. 

Kontakta oss: [email protected]


Håkan Johansson – Certifierad padel – och tenniscoach varav över 30 års erfarenhet som tenniscoach på heltid. Certifierad mental coach.Uppdrag som coach samt tränare och fystränare  inom olika sporter på elitnivå under många år. Arbetar med event- och träningsföretaget Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Licensierad Personlig tränare och kostrådgivare. Över 25 årserfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- och träningsförtaget Golden Wellness AB på heltid.

Kalle Johansson – Certifierad padel -och tenniscoach. Elitspelare i tennis. Erfarenhet att instruera grupper i både Sverige och utomlands. Arbetar vid sidan om studierna och träning/tävling  på familjeföretaget Golden Wellness AB både som padeltränare, tennistränare och fystränare. 


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas