Simresa med Team Snabbare
Monte Feliz, Gran Canaria

Häng med på simresa till värmen på Gran Canaria 4-11 jan 2025. Två coachade simpass om dagen finns, med simcoacherna Pål Török och Håkan Wettergren, samt yoga för simmare varje kväll med Pål Török. Dessutom kan du delta så mycket du vill på cykelresan som går samtidigt, utan extra kostnad. Något simpass blir i Atlanten, men de flesta i den fina 25-m poolen.

Vi bor på Monte Feliz - Gran Canarias första träningshotell. Hotellet ligger på södra Gran Canaria, på en höjd i Bahia Feliz, och har helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler, cykelcenter och vattensport.

Här kan du simma i fin utomhusbassäng (25m) i sol och värme, med coach på kanten för pepp och utveckling, ihop med andra för trivsel och samvaro. Vi kommer att ha minst 2 coachade simpass per dag, och så klart möjlighet att träna mer på egen hand för den som vill och orkar.

Förutom i 25m-poolen, så kommer vi att simma i havet, samt eventuellt anordna swimrun för den som vill. Så ta gärna med våtdräkt också. Varje kväll blir det även yoga. Allt för att orka och kunna njuta så mycket som möjligt även nästa dag. En massa andra träningsaktiviteter finns också på hotellet. Här kan du läsa mer om aktiviteterna på Monte Feliz samt vad som ingår och vad som är mot avgift.

Trevligt sällskap och kunniga, inspirerande simcoacher från Team Snabbare ingår också.


Upplevelsen i centrum

Med Team Snabbare är upplevelsen i centrum, inte prestationen. Du får konstruktiv personlig återkoppling och kommer att utvecklas, bli tryggare, snabbare och mer uthållig i vattnet. Men framför allt kommer du att ha en oförglömlig vecka - det är målet.  
 


Vem kan delta?

Resan vänder sig till dig som har simmat lite, eller mycket, tidigare. Det är inte en grundkurs i crawl, utan du ska kunna simma ett helt pass. Farten i sig spelar dock ingen roll.
Det skadar inte heller om du gillar sol, vatten, träning, äventyr och att umgås med likasinnade i vacker natur.


Dagsprogram

Dagsprogram kommer att skickas till dig som deltagare innan avresa. Se preliminärt program nedan:
08:00-09:00 Simning
09:00 Frukost
10.30 Cykling 
15:00-17:00 Simning   - distansfokus, 2 timmar
17.15-18.00 Yoga
18.15 Middag

Pris från: 15 498:- 

Datum: 4-11 jan 2025

Hotell: Monte Feliz

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Flygtider: Se flygtiderna här

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer (eventuell cykeltransfer tillkommer) 
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Ledarledd träning enligt program från Team Snabbare

​​​​* Enkelrumstillägg 4000:-

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Om Team Snabbare

Team Snabbare levererar professionella träningstjänster både i Sverige och utomlands. Varje dag året om hjälper Team Snabbare triathleter, simmare, swimrunners, cyklister och löpare att utvecklas och ha roligt på vägen. Tjänsterna omfattar coachade träningspass, träningsresor, träningsevent & tävlingar, teknikkurser, samt personlig coaching & träningsupplägg. Mer info: www.teamsnabbare.se


Våra ledare

All träning leds av professionella och populära ledare från Team Snabbare. 

Matt Hill, leder de flesta simpassen. Har tidigare tävlat på elitnivå i Storbrittanien, men har sedan dess sadlat om till simcoach. Har nyligen flyttat till Sverige. Coachar på engelska.

Pål Török, leder Team Snabbares träningsresor och event och även är  yogalärare, cykel-, sim- och triathloncoach.


 

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz