Dance Party med Swedish Training Camp

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Tänk dig Studio 54 i New York, musiken dundrar ut från högtalarna dansgolvet är fyllt av människor som rör sig i takt till musiken. Det är svettigt, det är högt i tak och du kan sluta drömma NU. Drömmen blir sann och vi laddar för ett coolt Danceparty i Grekland på Porto Myrina – powered by Playitas.


Om resan

Med inte mindre än 24 dansklasser under veckan kan du lära dig eller öva upp dina färdigheter inom Salsa, disco, jive, bollywood, Bachata, samba, latinamerikanska rytmer, zumba, drums, dancefitness & aerobic. samt mycket mycket mer. Vi kommer även erbjuda  power walks samt Stretch and relaxpass. Givetvis finns det möjlighet att nyttja hotellets gym och andra träningsfaciliteter om man vil det.

Trion Kristjan LotusPetra Alm Johansson & Maria Beijerstam som tidigare jobbat tillsammans med Dance Party i Varberg vid flera tillfällen kommer se till så att vi har det coolaste och roligaste dansgolvet ever.

Förutom dansklasserna kommer veckan bl a innehålla temakvällar där ett av veckans tema kommer vara DISCO, med alla detaljer som röda mattan, bling bling & discokula.

Ni kommer även att få lyssna på en föreläsning med Petra PT Alm Johansson ”Allt går om man bara har bestämt sig ”

En höjdpunkt förutom all dans är att vi kommer ta med er på en vandring till andra sidan ön. Där avnjuter vi en fantastisk grekisk lunch som våra vänner på denna mysiga restaurangen dukar upp åt oss. (mot extra kostnad) Vi hinner även med bad, glass i byn och mysiga små stopp på vägen.

Vi kommer också genomföra vårat poplära muskquiz, härlig aftertraining, sol, bad & möjligheten att få tillbringa en hel vecka med likasinnade.


Veckans program 

Program kommer att presenteras här inom kort. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

Denna resan är för alla som älskar att dansa, oavsett nivå och tidigare dansvana och inga förkunskaper behövs.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp ingår och är en del  av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Training Camp har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Pris från 15 998:-

Datum: 15-22 sep 2024

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                                     

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Porto Myrina – powered by Playitas
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning och andra aktiviteter enligt program med Swedish Training Camp
  • Godiebag med bl.a ett träningslinne
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg: 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA
Sista dag för bokning 1 september 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna 


 

Petra Alm-Johansson

Petra Alm Johansson,  Grundaren av Swedish Training Camp. Över 150 resor i bagaget. Energiknippet från Halmstad som jobbar på heltid som PT, gruppträningsinstruktör, hälsoinspiratör och föreläsare på egna anläggningen Golden Wellness i Varberg och utomlands. Lär känna denna energiknippe under resan där Petra kommer få Er att känna Er som stjärnor, komma utanför komfortzonen och go with the flow.

Kristjan Lotus, Proffsdansaren från Lettland som gjorde sitt första dansjobb i Sverige med Rhapsody in Rock 2006. Varit med i Lets dance i 7 år där han stått på pallen några gånger och vunnit en gång med Jessica Andersson. Dans är hans hobby, jobb, passion och kärlek i livet. Nu kan du lära känna Kristjan mer under resan där han kommer lära oss sina bästa kunskaper och sprida en otrolig glädje i sina energifyllda danspass.

Maria Beijerstam, Zumbadrottningen från Varberg som förgyller Varbergsborna med dans varje vecka på Golden Wellness. Marias passion för dans smittar av sig. Lär känna Maria mer under veckan. Hon har en passion för latinamerikanska rytmer, det svänger , det är kul och med Marias fantastiska driv & pepp kommer ni aldrig vilja gå av dansgolvet.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas