Dans- och träningsresa med Tanja Djelevic och Cecilia Ehrling Danermark

En svängig och stark resa med extra allt. Med Hollywoods favoritcoach Tanja Djelevic och den fyrfaldiga Lets Dance vinnaren Cecilia Ehrling Danermark i spetsen svänger vi loss på Rhodos med denna fantastiska resa.

Du får dansa loss med den folkkära Cecilia Ehrling Danemark, fyrfaldiga Lets Dance vinnaren  samt träna rörlighet, funktionalitet och styrka med Hollywoods egen favoritcoach Tanja Djelevic, även känd från tv-programmet Biggest Loser.

Denna resa är för alla oavsett nivå och tidigare träningsvana och inga förkunskaper krävs. 


Klassbeskrivningar

Alla danspass är solo från nybörjare till dansvana.

Jive
Lekfull dansklass till härlig musik där du lär dig behärska grundstegen med ett ständigt leende på läpparna.

Bollywood
Indisk orientalisk dans, vacker, rolig och energigivande.

Disco
Enormt rolig och igenkännande dansklass med massor av glädje. Enkel koregrafi som ger energi

Latino
Nu svänger vi loss med höfterna. En mix av olika latinska danser, låt höfterna svänga.

Afro
Skaka, stampa och bara ha kul! En otroligt frigörande och vibrerande dansklass.

Bendable Body
Rörlighet och mobilitet för hela kroppen. Här serveras du en blandning av det mest effektiva rörelserna från yoga, pilates, atletisk rörlighets träning. Mumsigt för kroppen! 

Sweat Party
Enkla styrkeövningar för hela kroppen, varvade med kondition. Kom redo att svettas! Alla kan vara med :)


Veckoprogrammet

 Kommer inom kort. 


Vem kan delta?

Alla kan delta  och inga förkunskaper krävs.


Hur bokar jag?

Boka resan via den blå bokningsknappen.

Info om veckan

Pris: 13 998:- * 
* 500:- i boka tidigt-rabatt fram till 31/3. 
Därefter ordinarie pris om 14 498:-

Datum: 22 - 29 oktober 2023

Avreseort: Stockholm & Göteborg 

Hotell: Levante, powered by Playitas

Det här ingår

  • Flygresa tur och retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • ​Träning, föreläsningar och andra aktiviteter enligt program

* Enkelrumstillägg 3000:-

BOKA RESAN HÄR

Kontakta oss: s[email protected]


Instruktörerna

Tanja Djelevic

Tanja Djelevic

Vi känner igen henne som tränare i tv-programmet Biggest Loser Sverige. Men Tanja är bra mycket mer än så, hon har tränat superstjärnor som Pink, Brad Pitt, Matt Dillon och Rachel Weisz i USA samtidigt som hon kör extremt populära styrkeklasser på världskända LA-gym som Hollywood Crunch Fitness, Equinox och Easton Gym Co.

Förutom en rad olika Pt utbildningar har Tanja även en magisterexamen i psykologi med inriktning mot stresshantering och livsstilscoachning, och hon brinner för att förmedla en bra balans mellan fysisk träning, avslappning, humor, dynamisk hållning och mentalt välbefinnande

 Cecilia Ehrling Danemark

Cecilia Ehrling Danemark

Cecilia är en av våra mest folkkära tv-profiler och främsta proffsdansaren. Hon har deltagit i TV4s succéprogram Let´s Dance i hela 14 säsonger och vunnit fyra av dem, något som ingen annan lyckats med! Från 9-års ålder har hon tävlings dansat och representerat Sverige på både EM och VM i tiodans, latin och standard och vunnit flera SM-medaljer. Med sin stora kärlek och passion till dansen och drivet och viljan att inspirera och sprida dansglädjen vidare är hon idag en erfaren och uppskattad dansinstrultör som undervisar både nybörjare och tävlingsdansare på alla nivåer. Hon är utbildad idrottslärare på GIH men syns idag främst som dans- och träningsinstruktör på dansevent och träningsresor, på föreställningar och grogramledarjobb, som föreläsare och konferncier. Med dansen vill Cecilia förmedla rörelseglädje och energi.

Alla kan dansa!


Om hotellen

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas