Dans- & träningsresa med Cecilia Ehrling & Tanja Djelevic

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Förläng sommaren med en svängig och stark resa med extra allt! Tillsammans med Hollywoods favoritcoach Tanja Djelevic och den fyrfaldiga Lets Dance vinnaren Cecilia Ehrling Danermark flyger vi till härliga Rhodos, för en vecka fylld till bredden med träning, sol och god mat. 


Om resan

Vi bor på det populära sporthotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos östkust, i lugna omgivningar direkt på Afandou stranden. Här finns allt en semester ska innehålla, och mer därtill! Förutom passen tillsammans med Retreafy, har du tillgång till hotellets alla träningsklasser och aktiviteter. 

Mellan dina träningspass finns alla möjligheter till sol, bad och skön avkoppling. Upptäck charmiga Afandou med det pittoreska torget, simma i kristallklart vatten, testa dina färdigheter på padelbanan eller utforska omgivningarna på cykel. På Retreafy's resor ligger fokus på riktigt kvalitaiva träningsklasser, men här ges du också tid till att slänga dig i solstolen med en härlig bok eller utforska någon av tavernorna i de närliggande byarna Afandou & Kolymbia.

Under vår vecka tillsammans kommer vi dansa alltifrån Jive och Bollywood till Latino och Afro med energiknippet Cecilia Ehrling Danermark, som vunnit Let's Dance inte mindre än fyra gånger! Här kan du förvänta dig ett riktigt endorfinpåslag när musiken slås på, och Cissi intar scenen. 

Däremellan coachas vi av vår erfarna Tanja Djelevic, som flyger in från Los Angeles för att spendera en vecka med oss här på Rhodos. Rörlighet, mobilitet och styrka för hela kroppen står i fokus. Hon har tidigare tränat stjärnor som Pink och Brad Pitt, men på denna resa är det ni som är stjärnorna! 


Klassbeskrivningar 

Jive är en lekfull dansklass till härlig musik där du lär dig behärska grundstegen med ett ständigt leende på läpparna.

Bollywood en Indisk orientalisk dans, vacker, rolig och energigivande.

Disco  en enormt rolig och igenkännande dansklass med massor av glädje. Enkel koregrafi som ger energi

Latino I denna klass svänger vi loss med höfterna. En mix av olika latinska danser, låt höfterna svänga.

Afro Skaka, stampa och bara ha kul! En otroligt frigörande och vibrerande dansklass.

Bendable Body klassen som ger dig rörlighet och mobilitet för hela kroppen. Här serveras du en blandning av det mest effektiva rörelserna från yoga, pilates, atletisk rörlighets träning. Mumsigt för kroppen! 

Sweat Party här jobbar vi med enkla styrkeövningar för hela kroppen, varvade med kondition. Kom redo att svettas - alla kan vara med!

Pris från: 16 798:- 

Datum: 13-20 okt 2024

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:

  • Flyg tur och retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Boende med del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Transfer tur och retur
  • ​Träning, föreläsningar och andra aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4000:-

BOKA

Kontakta oss: s[email protected]


Program

Här kommer veckans program att presenteras inom kort, men vi kan garantera att det blir en vecka fylld av härlig dans och högkvalitativ träning. 

Fullständigt program skickas ut till alla deltagare 14 dagar före avresa.


Vem kan delta?

På denna resa kan alla delta, du behöver inga förkunskaper och du behöver inte ha dansat tidigare för att kunna hänga med. Kom precis som du är. Gillar du rytm, musik, träning & dans och vill liva upp oktober med ett leende på läpparna? Då är detta resan för dig! Det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.


Hur bokar jag?

Du bokar resan genom att klicka på "boka" och fylla i anmälningsformuläret. Därefter mottar du din bokningsbekräftelse inom ett par arbetsdagar. 


Om instruktörerna

Tanja Djelevic

Tanja Djelevic

Vi känner igen henne som tränare i tv-programmet Biggest Loser Sverige. Men Tanja är bra mycket mer än så, hon har tränat superstjärnor som Pink, Brad Pitt, Matt Dillon och Rachel Weisz i USA samtidigt som hon kör extremt populära styrkeklasser på världskända LA-gym som Hollywood Crunch Fitness, Equinox och Easton Gym Co.

Förutom en rad olika Pt utbildningar har Tanja även en magisterexamen i psykologi med inriktning mot stresshantering och livsstilscoachning, och hon brinner för att förmedla en bra balans mellan fysisk träning, avslappning, humor, dynamisk hållning och mentalt välbefinnande

 Cecilia Ehrling Danemark

Cecilia Ehrling Danemark

Cecilia är en av våra mest folkkära tv-profiler och främsta proffsdansaren. Hon har deltagit i TV4s succéprogram Let´s Dance i hela 14 säsonger och vunnit fyra av dem, något som ingen annan lyckats med! Från 9-års ålder har hon tävlings dansat och representerat Sverige på både EM och VM i tiodans, latin och standard och vunnit flera SM-medaljer. Med sin stora kärlek och passion till dansen och drivet och viljan att inspirera och sprida dansglädjen vidare är hon idag en erfaren och uppskattad dansinstrultör som undervisar både nybörjare och tävlingsdansare på alla nivåer. Hon är utbildad idrottslärare på GIH men syns idag främst som dans- och träningsinstruktör på dansevent och träningsresor, på föreställningar och grogramledarjobb, som föreläsare och konferncier. Med dansen vill Cecilia förmedla rörelseglädje och energi.

Alla kan dansa!


Om hotellen

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas