Gympa- & Dansresa med Sofia Åhman och Ann Wilson

Monte Feliz, Gran Canaria

Följ med folkkära tv-coachen Sofia Åhman och energisprudlande dansproffset Ann Wilson till solsäkra Gran Canaria och Apollo Sports nyöppnade sporthotell Monte Feliz för en vecka fylld med gympa, dans, god mat och härlig gemenskap!


Om veckan

Precis när julruschen lagt sig och januari ligger lång och trist framför oss så lyfter flyget till solsäkra, omtyckta Gran Canaria.

Under denna vecka har du möjlighet att gympa tillsammans med Sofia, dansa tills svetten lackar under ledning av Ann, delta på energigivande vattengympa till låtar som får hela hotellet att sjunga med, eller sträcka ut kroppen under ett avkopplade yogapass med vidsträckt utsikt över havet. Utöver detta tar vi gemensamma promenader i närområdet, inspireras av spännande och lärorika föreläsningar av både Sofia och Ann, och laddar batterierna efter en lång vinter.

 

Vi bor på det nyöppnade förstaklassiga sporthotellet Monte Feliz, beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön. 
Med endast 20 minuters transfer når vi hotellet som är skapat för att bidra till träningsglädje och optimalt för en aktiv semester. Här finns tennis - och padelbanor, beachvolleyboll och enorma träningsytor, ledarledda cykelturer, gruppträningsklasser och yogapass.
 

Vi har halvpension på hotellet och endast ett stenkast bort finns ett myllrande torg med mängder av restauranger att välja emellan. Prova en ny lunchrestaurang varje dag, testa dig fram mellan de spanska rätterna på menyn och njut av din efterlängtade semester.
Ett av våra ledord för resan är gemenskap, och många kommer hem från våra resor med nya vänner och fina minnen. 

 


Klassbeskrivningar

"Hemmagympa med Sofia" Live! Har du tränat framför TV:n med Sofia i hennes Hemmagympa? Här får du chansen att göra det Live tillsammans med andra! Det blir både styrkepass för hela kroppen, corepass, rörlighetspass och så lite flås. Alla kan vara med! Med stol eller utan, du väljer du själv.

Cirkelträning med Sofia På olika stationer testar vi enkla och effektiva övningar som man kan köra hemma. Kanske testar vi gummiband? På detta pass tränar vi både styrka och kondition

 

och du utmanar efter din förmåga. Sofia guidar dig och ger dig alternativ så att alla kan vara med. Tillsammans skapar vi en svettfest!

Mobility Cirkel med Sofia är klassen för dig som är fysiskt aktiv, men ändå känner dig lite stel. Kanske vill du komma djupare ner i dina knäböj? Eller känner du att du blivit stelare med åldern? På Mobilityklassen tränar vi rörlighet, stabilitet och styrka i ytterlägen för att få en skadefri, rörlig, stark och funktionell kropp. Det ger dig förutsättningar att få ut mer av din träning, men också att bli mer hållbar i din vardag.

Latin Fitness med Ann bygger på stående pilates där du bygger muskler inifrån och ut samtidigt som du stärker bindväven. En enklare koreografi till härliga latiska rytmer och ett pass som passar alla, oavsett om du dansat tidigare eller inte! 

Latin Fitness Dance med Ann är ett fartfyllt danspass med lite mer koreografi, och du som älskar dans kommer älska detta pass. Ann har 18 olika danser i programmet och bjuder på 1-2 per pass. Garanterad dansglädje!

Dansskola med Ann är för dig som vill testa på dans med teknik. Här får vi ta del av 30års erfarenhet av danspedagogik och du lär dig dans på riktigt! Härlig musik som inspirerar, och vi lär oss hitta harmonin mellan musik och rörelse.

Föreläsningar

"Sund och Stark" med Sofia Det här är en inspirations föreläsning för dig som vill få en riktig Nystart! Sofia delar med sig av sina bästa knep som du kan använda i vardagen för att må som allra bäst! På ett energifullt och lättsamt sätt pratar hon träning och motivation. Du får också lära dig vad du ska träna och varför. Självklart blir det lite enkla praktiska övningar med som du kan använda i vardagen. Kanske sår hon några tankefrön som kan börja spira… Efter den här föreläsningen kommer du att ha redskapen för att skapa dig ett friskare, starkare och gladare liv!

 


Veckans program

Programmet skickas ut till dig som deltagare 14 dagar före avresa. 
Det kommer att vara ett pass med respektive tränare per dag, och däremellan tränar vi med resans koordinatorer, lyssnar på inspirerande föreläsningar och njuter av livet i en solstol.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. 


Vem kan delta?

Denna träningsresa välkomnar alla, oavsett tidigare erfarenhet eller träningsnivå. Här handlar det om att tillsammans skapa minnen, lära känna sig själv och tanka energi. Men samtidigt skapa en oförglömlig vecka och ha roligt! Platserna är begränsade, så se till att säkra din plats redan idag och ge dig själv möjligheten till en fantastisk upplevelse fylld av glädje, gemenskap och rörelse!

Pris från: 17 998:-

Datum: 11-18 jan 2025

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Hotell: Monte Feliz

Det här ingår:               

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum 
  • Halvpension
  • Ledarledd träning & aktiviteter enligt program 

Enkelrumstillägg om 4000:-

BOKA

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktörerna


 

Sofia Åhman

Sofia Åhman blev hela Svenska folkets gympaledare under corona-pandemin. Varje vardagsmorgon har hon guidat oss igen 20 minuters träning i "Hemmagympa med Sofia" på TV. Som träningsexpert i Go´kväll har hon under flera år inspirerat tittarna till att röra på sig mer och prova på nya aktiviteter. Hennes glada och inspirerande sätt att leda träning har gjort henne välkänd i de svenska tv-sofforna, och hon har även belönats med tv-priset Kristallen. Sofia har också skrivit tre träningsböcker Nystart, Träna Hemma med Sofia och Träna Ute med Sofia. Dessutom kan hon numera titulera sig Medicine Hedersdoktor för sina insatser för folkhälsan.

Ann Wilson

Ann Wilson är en karismatisk TV- och dansprofil som har funnit sitt driv genom dansen. När Ann inte syns i TV-program som Let’s Dance eller Fångarna på Fortet driver hon dansskolan Ann Wilson Dance and Fitness Academy i Helsingborg.

Hon föreläser om träning och ledarskap som även det ligger henne varmt om hjärtat. Efter en gedigen karriär som professionell dansare med hela 14 nationella mästerskapstitlar både i Sverige och internationellt har Ann nu skiftat fokus till utbildning och inspiration.

”Dansen har alltid varit den röda tråden i mitt liv och kommer alltid att vara. Välkomna till min värld, happy dancing!”
 


Om hotellet


 

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz