Simning, Sol & Tzatziki med Vansbrosimningen

Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota

Tillsammans upptäcker vi den natursköna arkipelagen i Sivota Grekland direkt från vattnet. Varje ny dag erbjuder en ny upplevelse och utmaning  när vi tar oss till våra omsorgsfullt utvalda simpärlor utefter den grekiska kusten! Du kan förvänta dig mycket skratt, socialt umgänge, utveckling av din crawlteknik, kristallklart vatten och en häftig simmiljö. Resan vänder sig till alla som vill förbättra sin simning och vi fördelar oss gruppvis utefter förutsättningar och grundkunskaper. 


Om veckan

Dubbla simpass varje dag, tekniktips i bassäng för att utvecklas som simmare, möjlighet till alternativ träning så som löpning, yoga, styrketräning (enligt hotellets ordinarie program). Varje morgon efter frukost tar vi oss med hjälp av minibussar ut längs med den grekiska kusten och utforskar olika spännande miljöer för öppen vattensimning, en ny plats varje dag. Efter genomförd simning äter vi en lättare lunch på någon mysig restaurang/fik innan vi åker hem till hotellet och laddar för eftermiddagens pass i havet utanför hotellet.  


Vad man kan förvänta sig?

Du kan förvänta dig mycket skratt, socialt umgånge, utveckling av din crawlteknik, kristallklart vatten och en i övrigt häftig simmiljö.  

Vansbrosimningen har handplockat mycket erfarna ledare som kommer guida och utmana dig som deltagare.


Program

Det kommer att erbjudas i regel 2 simspecifika pass varje dag utöver hotellets ordinarie program. Med undantag för ankomst och avresedag.


Vem kan delta?

Nybörjare eller elit spelar ingen roll utan våra tränare anpassar upplägget individuellt för maximal utveckling. Resan vänder sig till alla som vill förbättra sin simning och vi fördelar oss gruppvis utefter förutsättningar och grundkunskaper. Som deltagare på vår läger behöver du vara simkunnig och klara av att simma crawl 400m obehindrat. Då bör även ha provat på att simma öppet vatten. Gillar du dessutom att upptäcka nya platser, lära känna nya människor och att simma i havet så är detta absolut en resa för dig!  


Detta bör du ta med dig:

Simutrustning så som safety boj, färgglad badmössa, simglasögon och våtdräkt.

Info om veckan

Pris från: 14 998:-

Datum: 7-14 okt 2024

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. bagage)
  • Transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program. 

​​* Enkelrumstillägg från 4000:-

BOKA OKTOBER

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellen

Malin Cederberg

Jag är 28 år gammal och bor just nu i Stockholm tillsammans med min drivne boxar-sambo. Jag är uppvuxen i Motalas vatten och  simtävlade för första gången när jag var sex år. Några år senare fastnade jag för triathlon vilket blev den stora idrottsliga satsningen och jag har varit landslagsaktiv fram till för ett par år sedan. Jag har simmat Vansbrosimningen med kringklasser ett flertal tillfällen sedan jag var liten. Vid sidan av idrotten har jag jobbat med… idrott. Jag har haft privata crawlkurser och löpgrupper men också varit med som ledare på ett flertal triathlonläger på Playitas.

Tobias Marklund 

Jag är 48 år gammal pratsam norrlänning som simmat hela mitt liv. 

Lever numera mestadels i Sollentuna med min sambo som delar samma intressen med idrott och friluftsliv. Vi åker gärna upp till Norrbotten då och då för lite skidåkning och vildmarksliv. 

Simningen under -90 talet var på elitnivå med ett antal SM tecken på meritlistan. Har även tävlat på ett antal internationella mästerskap runt om i världen. 

Har sedan avslutad karriär själv simmat på motionsnivå tävlat i masters, swimrun men även testat på Triathlon.  

Parallellt med andra jobb varit simtränare sedan 25 år tillbaka med både ungdomar men framför allt vuxenkurser. Har varit ledare på ett flertal simresor runt medelhavet då med fokus på Open water simning. 


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas