Träningsresa med TaudienTraining

Sivota Retreat - powered by Playitas, Sivota

Följ med TaudienTraining och Apollo till Sivota, Grekland för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!


Om resan

Vår träningsresa till Sivota Retreat är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Hotellet ligger på en sluttning med hänförande utsikt mot hav, berg och öar och erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning.

Vid sidan av vårt breda schema med över tio olika klasser per dag kan du cykla i de vackra omgivningarna, paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard. Här kommer du med andra ord kunna träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till vacker natur som hav tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Vi erbjuder även gemensamma promenader och andra aktiviteter.

 

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

Vi erbjuder över 60 träningspass per vecka och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem.

 


Program & passbeskrivningar 

Passbeskrivningar sep 2024 Schema sep 2024

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


Vem kan delta?

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Sivota retreat bjuder på en hänförande utsikt, vilket i sin tur innebär stora nivåskillnader. Om du har svårigheter att gå i trappor så rekommenderar vi istället Porto Myrina - powered by Playitas. 

Se vad tidigare deltagare tyckt om resan

 

Det bästa med resan var Stämningen, variationen, energin, inkluderande, utmanande, roligt, superfint hotell och omgivning. Väldigt lugnt!

Det bästa med resan var instruktörerna, gruppen, passen, hotellet, maten, solen, havet och gemenskapen. - Anna Djurowski

Hotellet och omgivningarna. Bra, kunniga och erfarna instruktörer. Toppen med vatten på rummet. - Andreas

Det bästa med resan var positiva instruktörer, alla träningskompisar och bra pass.

Det bästa med resan var - ALLT! - Anna

Det bästa med resan var instruktörernas engagemang - suveränt duktiga och trevliga. Bra träningshotell och fint läge!

Så engagerade och inspirerande ledare - Fantastiska! Kul att åka ihop med en grupp - Monika Grudd

Ett blandat program. Kanoninstruktörer som kompletterade varandra. Mysigt med en mindre grupp!  - Annika Lundqvist

Det bästa med resan var sammanhållningen! Det unika som instruktörerna gör, ser alla och får ihop gruppen! Ni är fantastiska  - Lotta Hammarberg

Det bästa var det enorma utbudet av träning i den lilla gruppen - personligt!

Det blandade utbudet- Liten grupp som ger trevlig stämning. Toppenbra instruktörer - bra kombo!


Utflykter

 

Vandring, En av eftermiddagarna bekantar vi oss med omgivningarna och går en längre promenad. Här är vacker orörd natur, stigar, backar och kristallklart vatten. Vi besöker även Sivota by och hamnen under promenaden. En social aktivitet där vi både hinner bekanta oss mer med varandra samt får utforska området längre bort

Cykling, En av eftermiddagarna ger vi oss ut på en gemensam cykeltur där vi får se lite mer av de fantastiska omgivningarna på den grekiska landsbygden.

Vinprovning, En av eftermiddagarna lär vi oss mer om de lokala grekiska vinerna. Hotellet har valt olika sorter som vi får lära oss mer om samt givetvis prova tillsammans med lokala delikatesser. Mot kostnad

Du kan även ta del av Apollos utflyktsutbud. https://www.apollo.se/grekland/sivota/utflykter


Om Taudien Training

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen.

 

Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning! Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

Pris från 15 798:-

Datum: 
2-9 sep 2024, 15 798:-

Hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur 
  • Boende i delat dubbelrum på Sivota Retreat - powered by Playitas
  • Halvpension (frukost & middag) 
  • Ledarledd träning enligt program med Taudien Training

* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Boka september 2024
Sista dag för bokning 19 augusti 2024, eller tidigare vid fullbokat event.4

Kontakta oss: [email protected]


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas