Träningsresa med TaudienTraining

Monte Feliz, Gran Canaria

Vi har glädjen att presentera Monte Feliz - Apollo Sports nya sporthotell på Gran Canaria som ligger vackert på höjden i Bahia Feliz, ett stenkast från flygplatsen. Precis som på alla Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Ett paradis för dig som älskar träning och sol där vi sen lägger till alla våra aktiviteter i en härlig gemenskap med havsutsikt.


Om resan

Förutom alla våra gruppträningsklasser, workshops och gemensamma aktiviteter så erbjuds guidade cykelturer i fantastisk miljö och ett nybyggt gym. För dig som vill lära dig mer om andra sporter så finns här även möjlighet till tennis, paddel och vattensport.

 

Monte Feliz strävar efter att erbjuda lokal, hållbar och traditionell mat med fokus på hälsosamma rätter. Här njuter vi av frukost och middag tillsammans på hotellet. Samtliga rum är utrustade med kök, där möjlighet finns för egen lunch och extra mellanmål.

Hotellet ligger fantastiskt beläget med ca 500 m till byns trevliga torg med flera restauranger, barer och butiker. Här finns även busshållsplats för dig som vill utforska ön på egen hand. En av dagarna tar vi en gemensam långpromenad till grannorten San Agustin och utforskar stadskärnan och njuter av den långa vackra sandstranden. En vecka att minnas med träningsminnen, upplevelser och en gemenskap i TaudienTraining anda!


Program & passbeskrivningar 

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika koncept under veckan. Ta en titt under program för att se det späckade schemat full av valmöjligheter. Här finns mycket att se och uppleva även utöver träningen.

Programmet för veckan presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form, för att du ska hitta något som passar just dig! Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 50 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.


Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar.

Pris från 15 498:-

* Boka tidigt rabatt på 500:- för bokning innan 31/3 2024. Ordinarie pris 15 998:- 

Datum:
9-16 nov 2024
15-22 mars 2025

Hotell: Monte Feliz

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delad lägenhet på Monte Feliz
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program med TaudienTraining
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka nov 2024

Boka mars 2025

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Om TaudienTraining


TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning! Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!


Ledare presenteras här inom kort


 

 


Om hotellet

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz