Träningsresa med TaudienTraining

Monte Feliz, Gran Canaria

Vi har glädjen att presentera Monte Feliz - Apollo Sports nya sporthotell på Gran Canaria som ligger vackert på höjden i Bahia Feliz, ett stenkast från flygplatsen. Precis som på alla Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Ett paradis för dig som älskar träning och sol där vi sen lägger till alla våra aktiviteter i en härlig gemenskap med havsutsikt.


Om resan

Förutom alla våra gruppträningsklasser, workshops och gemensamma aktiviteter så erbjuds guidade cykelturer i fantastisk miljö och ett nybyggt gym. För dig som vill lära dig mer om andra sporter så finns här även möjlighet till tennis, paddel och vattensport.

 

Monte Feliz strävar efter att erbjuda lokal, hållbar och traditionell mat med fokus på hälsosamma rätter. Här njuter vi av frukost och middag tillsammans på hotellet. Samtliga rum är utrustade med kök, där möjlighet finns för egen lunch och extra mellanmål.

Hotellet ligger fantastiskt beläget med ca 500 m till byns trevliga torg med flera restauranger, barer och butiker. Här finns även busshållsplats för dig som vill utforska ön på egen hand. En av dagarna tar vi en gemensam långpromenad till grannorten San Agustin och utforskar stadskärnan och njuter av den långa vackra sandstranden. En vecka att minnas med träningsminnen, upplevelser och en gemenskap i TaudienTraining anda!


Program & passbeskrivningar 

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika koncept under veckan. Ta en titt under program för att se det späckade schemat full av valmöjligheter. Här finns mycket att se och uppleva även utöver träningen.

Program nov 2024 Passbeskrivningar nov 2024

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form, för att du ska hitta något som passar just dig! Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 50 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.


Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar.


Utflyfter

 

Promenad till San Agustin: En av eftermiddagarna utforskar vi den vackra kuststräckan och tar oss bort till grannorten San Agustin. Här finns en lång strand med finkornig sand att njuta av och ett shoppingcenter för den som önskas. Efter lite tid på egen hand för bad, shopping och glass så utforskar vi en annan väg tillbaka till hotellet. Ca 8-10 km. 

Puerto de Mogán: En annan eftermiddag gör vi en gemensam utflykt till den mysiga orten Puerto de Mogán. En gammal fiskeby som på 80-talet fick kanarisk arkitektur av en fransk konstnär. Fiskebåtarna finns kvar, men framförallt en mysig ort att strosa ibland kanalerna, beskåda de vackra byggnaderna, ta en glass på en av alla uteserveringarna och även passa på att svalka sig i det lugna havet. Medtag badkläder!
Taxiresan tar ca 30 min och bekostas på egen hand.

Pris från 15 498:-

* Boka tidigt rabatt på 500:- för bokning innan 31/8 2024, gäller endast mars 2025. Ordinarie pris 15 998:- 

Datum:
9-16 nov 2024, 15 998:-
15-22 mars 2025, 15 498:-

Hotell: Monte Feliz

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delad lägenhet på Monte Feliz
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program med TaudienTraining
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelrumstillägg 4500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka nov 2024
Sista dag för bokning 26 oktober 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Boka mars 2025
Sista dag för bokning 1 mars 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om TaudienTraining


TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning! Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!


Instruktörer med på resan i nov 2024:


 

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Piloxing, Zumba, Funktionell styrka och Aqua. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg och är Holistisk Life Coach. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.

I sin yrkesroll som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

 


Om hotellet

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz