WOD & Boxing Week

Roger Landström

NYHET! Längtar du efter en vecka med tuff träning, fylld till bredden av thaiboxning, brottningsfys och svettiga woddar? Då ska du med oss till Playitas Resort i maj!


Om veckan

Den här veckan riktigt andas tuff träning, härlig gemenskap och endorfinrus. Sköna kombinationer mot mitsarna, hederlig brottarfys, svettiga woddar och intervaller av kondition och styrka kommer ge dig den där härligt trötta känslan vi så ofta eftersträvar.


Klassbeskrivning

Klassisk boxningsträning, fotarbete, slag kombinationer som vi sen använder oss av på mittsar. Vi utmanar vår koordination där vi måste röra på händer och fötter samtidigt. Utveckla din styrka, uthållighet och koordination. 

Thaiboxning där vi lär oss slag och spark kombinationer som vi sen använder oss av på mittsar. Styrka, rörlighet, koordination och uthållighet. Vi jobbar i par och hjälper varandra att utvecklas. 

Brottarfys där vi jobbar i par med klassiska brottningsövningar där vi använder vår egen kroppsvikt. Vi gör övningar där vår kompis agerar vikt. Passet passar dig som har en viss grundstyrka och vill utmana dig själv.

Core är ett kortare, cirka 30min långt pass där vår core får jobba. Rörlighets övningar vävs ihop med hårt jobb för din mage och rygg. 

WOD betyder ’workout of the day’ och kan bestå av olika moment, som till exempel skivstångslyft, kettlebells, kroppsviktsövningar, hopp, löpning, rodd och mycket mer.

Team WOD betyder dubbelt upp, och dubbelt så kul! Detta pass så jobbar vi tillsammans i lag om två. Passet kan bestå av allt mellan himmel och jord. Skivstångslyft, kettlebells, kroppsviktsövningar, hopp, rodd och massa annat. Vi hjälps åt i laget att ta oss i mål med dagens utmaningar. 

HIIT är Intervaller i kombinationer av cardio och styrka.  Alla rörelser kan anpassas till din nivå och din hastighet, så alla kan vara med. 30 minuter med fullt ös efter din egen förmåga. 

Kettlebells är precis som det låter, ett pass där vi använder oss av kettlebells för att bygga upp vår grundstyrka, kondition och teknik. Kettlelbell är ett enkelt verktyg med många möjligheter. Alla övningar går att skala ner så passet passar alla. 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri (med vissa undantag på Playitas Resort) för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

* Vissa av passen på Playitas Resort kan vara mot en extra avgift. Detta gäller vissa av klasserna som är förlagda i WOD Boxen eller i Yoga Shalan.

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell: 

7-14 maj 2024, Playitas Resort

19-26 aug 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm  & Köpenhamn

Detta ingår:                               

  • Träning med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Roger Landström, Master trainer inom Actic group. Personlig tränare, tränings och hälsoinspiratör. Kampsportsinstruktör med mångårig erfarenhet av MMA och thaiboxning. Coachat delar av svenska landslaget i MMA och submission wrestling. 30+ års erfarenhet av styrketräning i alla dess former från skivstång till kettlebells. En coach med väldigt många verktyg i sin verktygslåda. Vill du ha ett pass där du utvecklar din teknik och får utmana dina gränser? Då är mina pass för dig. 

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas