Power & energy week with Trine!

Följ med på en träningsvecka med fokus på att träningen ska vara rolig och full av bra energi och stämning. Tillsammans med den där Trine kommer du att ta dig igenom hela kroppen och få förnyad energi och glädje. Under den här träningsveckan kan du vara säker på att testa en träningsform som kommer att få dig att le på läpparna!

Det finns plats för alla i denna träningsvecka, och all träning är anpassad efter deltagarnas nivå, du kan enkelt vara med även om du kanske aldrig har provat att träna förut.


Klassbeskrivningar

WOD: Workout of the day - Dagens workout, crossfitinspirerad träning som kan innehålla 

Kettlebell-FUN: det bästa träningsredskapet! i denna klass använder vi kettlebellen som redskap.

Weightlifting: Här tränar du med vikt och fokuserar på teknik och styrka.

Stretch & relax: I denna klass stretchar vi ut kroppen och ökar blodtillförseln till våra ömma muskler, så att din kropp är redo för fler träningspass!


Hur bokar jag och vad kostar det?

Passen är gratis för dig som bor på valt hotell den aktuella veckan. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Boka din resa!


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 pass per dag, med undantag för ankomst- och avresedagar. Programmet presenteras på destinationen.


Vem kan delta

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser själv kommer du aldrig att känna dig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå, och tempot bestämmer du själv längs vägen. Från 15 år.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum & hotell:

11-18 juni 2023, Porto Myrina - powered by Playitas

19-26. september 2023, La Pared - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:   

  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass
  • Alla pass med gästinstruktören Trine

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Porto Myrina - Powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

Om Trine

Trine är 33 år och bor på landet med sin pojkvän. Som en ren hobby driver de träningsföretaget "Skuret". Trines bakgrund med träning bygger på en rejäl viktnedgång, där hon sedan har fortsatt med träning och blivit en riktig träningsnörd. Sedan 2006 har Trine undervisat i många olika typer av pass och har ett brett utbud av friskvårdskurser i sin portfölj. Du kan därför förvänta dig att Trine definitivt kan ge dig bra träningstips och övningar, oavsett vilket intresse du kan ha för träning. Trine är förutom utbildad konditions coach även utbildad till Les Mills-instruktör, CrossFit-instruktör och har kompletterat med ett antal Kettlebell-kurser. Trine är en erfaren instruktör som ger träningsglädje till alla. Hon är en stor inspiration till många då hon förvandlat sin egen kropp – med hjälp av goda vanor, träning och en energisk träningsglädje som hon vill dela med sig av!

Följ Trine och hennes energi på Instagram här: https://www.instagram.com/trine.sen/


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas