Power & Energy Week

Trine Sørensen

Följ med på en träningsvecka med fokus på att träningen ska vara rolig och full av bra energi och stämning. Tillsammans med Trine kommer du att ta dig igenom hela kroppen och få förnyad energi och glädje. Under den här träningsveckan kan du vara säker på att testa en träningsform som kommer att få dig att le på läpparna!

Det finns plats för alla i denna träningsvecka, och all träning är anpassad efter deltagarnas nivå, du kan enkelt vara med även om du kanske aldrig har provat att träna förut.


Klassbeskrivningar

WOD står för Workout of the day - Dagens workout, crossfitinspirerad träning som kan innehålla 

Kettlebell-FUN med det bästa träningsredskapet! I denna klass använder vi oss av kettlebellen som redskap.

Weightlifting: där vi tränar med fria vikter och fokuserar på teknik och styrka.

Stretch & relax är det perfekta sättet att avsluta en dag, i denna klass stretchar vi ut kroppen och ökar blodtillförseln till våra ömma muskler, så att din kropp är redo för fler träningspass!


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

6-13 okt 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

27 nov-4 dec 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:   

  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass
  • Alla pass med gästinstruktören Trine

Boka Porto Myrina - Powered by Playitas

Boka Aqua Vista - Powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Om Trine

Trine är 33 år och bor på landet med sin pojkvän. Som en ren hobby driver de träningsföretaget "Skuret". Trines bakgrund med träning bygger på en rejäl viktnedgång, där hon sedan har fortsatt med träning och blivit en riktig träningsnörd. Sedan 2006 har Trine undervisat i många olika typer av pass och har ett brett utbud av friskvårdskurser i sin portfölj. Du kan därför förvänta dig att Trine definitivt kan ge dig bra träningstips och övningar, oavsett vilket intresse du kan ha för träning. Trine är förutom utbildad konditions coach även utbildad till Les Mills-instruktör, CrossFit-instruktör och har kompletterat med ett antal Kettlebell-kurser. Trine är en erfaren instruktör som ger träningsglädje till alla. Hon är en stor inspiration till många då hon förvandlat sin egen kropp – med hjälp av goda vanor, träning och en energisk träningsglädje som hon vill dela med sig av!

Följ Trine och hennes energi på Instagram här: https://www.instagram.com/trine.sen/


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas