Träningsresa med ToppTräningsresor

Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota

Följ med på succéresan till Sivota sep 2024 samt sep 2025! Det enastående sporthotellet Sivota Retreat - powered by Playitas, beläget i Sivota på grekiska fastlandet, har blivit en ny favorit hos våra resenärer. De tre tidigare resorna har snabbt blivit fullbokade så tveka inte att boka i tid om du vill uppleva den här oerhört charmiga och unika träningsresan!


Om resan 

Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll. Det finns få platser i Europa som erbjuder en så storslagen blandning av övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör – det är helt enkelt magiskt! Mellan passen kan du njuta av den ljuvliga stranden, Bella Vraka, som ligger strax nedanför hotellet. För att komma dit måste du vada genom det cirka 30 centimeter höga vattnet (badskor rekommenderas) till den lilla ön som ligger cirka 200 meter bort. Här finns också getter som vandrar omkring i naturen.

Under veckan i september 2024 kommer du att få dansa dig svettig med vår fantastiska glädjespridare Kristjan Lootus som tidigare har vunnit Let´s Dance. Kristjan kommer att bjuda på roliga danspass där du får chansen att dansa dig glad i takt med olika musik- och dansstilar. Välkända PT:n Oscar Jöback kör en härlig mix av styrka och dans och kommer också att köra flera energifyllda step-klasser under veckan. Populära Freddie Nyholm är också på plats och kommer att utmana dig i både balance, core, bootcamp, body combat och svettiga aerobicspass.  Härliga Rebecca Ekström åker också med och kör både morgonyoga, Soma Move, Soma Mind och Freepower.

 

På plats finns också ToppTräningsresors Pamela Andersson som ger sin omtalade och gripande föreläsning. 

På hotellet finns ett nybyggt välutrustat och fräscht gym enligt olympisk standard med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Gillar du vattensporter kan du själv hyra en kajak eller testa SUP (stand up paddle board) utan kostnad. Det finns också padel- och tennisbanor och en multicourt för 5-mot-5-fotboll och basket. Här finns också cyklar om du vill upptäcka omgivningarna på en mountainbike eller långfärdscykel.

Mellan passen kan du njuta av den fina poolen, vada över till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller kajak. 

Mer om veckornas innehåll och instruktörer för 2025 presenteras här inom kort.


Veckans program

Program presenteras här inom kort 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från ToppTräningsresor finns på plats med dig hela veckan. 

Pris från: 16 498:- 

Datum: 
30 sep - 7 okt 2024, Fullbokad!
22-29 september 2025, 17 498:-
29 sep - 6 okt 2025, 16 498:-

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår: 

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur 
  • Boende i delat dubbelrum på Sivota Retreat
  • Halvpension (frukost & middag) 
  • Ledarledd träning enligt program med ToppTräningsresor
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelrumstillägg för 2024, 4000:-
*Enkelrumstillägg för 2025, 4500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka september 2025
Sista dag för bokning är 8 respektive 15 september 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna för september 2024

Instruktörer för september 2025 presenteras här inom kort

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion. 

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör och belönats med Årets Kurage, Journalistpriset 2014 av CancerRehabFonden och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson. 

Oskar Jöback

Oscar Jöback är en grym träningsprofil som gett ut flera böcker om träning och motivation. Han är utbildad Master Trainer för Les Mills (Body Pump, Body Combat och Body Balance). 2006 blev han utnämnd till Årets instruktör i Storbritannien, och tre år senare fick han samma utmärkelse i Sverige. Oscar jobbar i dag som personlig tränare och kognitiv samtalsterapeut i sitt eget företag. Han kör också föreläsningar och klasser på olika event och konvent.

Rebecca Ekström

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under helgen kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass;, Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas