Zumba Week

Amanda Norvik

Längtar du efter semester, solsken och sprudlande dansklasser?
Vår omtyckta gästinstruktör Amanda Norvik besöker våra sporthotell och guidar dig igenom dansklasser som passar hela familjen.


Klassbeskrivningar

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Träningsformen involverar dans och aerobiska övningar.

Zumba för nybörjare passar dig som aldrig provat zumba tidigare, och vill börja med en enklare genomgång av rörelser och steg.

Latin Zumba är precis som det låter, här dansar vi till latinska rytmer och med rörelser inspirerade från latinska dansstilar.

Aqua Zumba är det perfekta sättet att svalka sig och samtidigt få endorfinerna att skjuta i höjden. När det är som varmast i solstolen vrider vi upp musiken, intar poolen och sätter ett leende på allas läppar.

Oriental Bollywood Zumba är dansklassen med inslag av bollywood och bellydance.

Afrobeat/Dancehall Zumba är klassen där vi utforskar ännu en kontinent, och dansar till rytmer och med rörelser inspirerade från Afrika.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningskompisar och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och du deltar i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer själv tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell: 

16-23 jun 2024, Levante - powered by Playitas
13-20 aug 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktören Amanda
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass 

Boka Levante - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

Amanda Norvik alltid arbetat med dans och för några år sedan hon sin licens för att bli Zumba instruktör.

"Den glädje jag får av att dansa Zumba vill jag förmedla vidare! För mig är det väldigt viktigt att alla känner sig inkluderade och fyllda med energi efter ett träningspass. Jag brukar alltid säga att det inte finns något rätt eller fel i Zumba, huvudsaken är att man har roligt. Jag älskar när deltagarna lämnar min klass med ett stort leende på läpparna!

Just nu håller jag zumba klasser på SATS, som är väldigt uppskattade. Jag erbjuder deltagarna att testa på flera olika dansstilar som tex. Bellydance, Bollywood, Hiphop, Dancehall, Afrobeat, Baile Funk och olika latinska stilar.

För mig är all träning lycka, men dansen värmer mitt hjärta lite extra!"


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort