X-fit och funktionell träning med Sarah Lindasdatter Krarup

Om du älskar Crossfit, cirkelträning och varierad träning, så är Sarahs träningsresa något för dig! Sarahs träning bygger på Crossfit och fokuserar på alla moment som Crossfit består av: styrka, gymnastiska övningar för alla nivåer, övningar med kroppsvikt och kettlebells/hantlar/stång, samt konditionsträning som rodd, hopp, lopp, cykel, box jumps och burpees. Sarah pass passar alla olika nivåer, och ger en riktig energiboost!

Sarah är utbildad inom CrossFit, har hållit träningsläger i flera år och tävlar även själv i CrossFit, olympisk tyngdlyftning, styrkelyft och fitness.


Klassbeskrivning

WOD: Workout Of the Day. Träning för alla nivåer med inspiration från CrossFit / Funktionell Träning

Endurance workout: Träning med inspiration från CrossFit med fokus på uthållighet och pulshöjning. 

Gymnastics workshops: Handstand/headstand workshops, gymnastik för CrossFit som exempelvis handstand push-ups, toes to bar, pull-ups, pistols etc.

Olympic lifting: Vi tränar på snatch och clean & jerk, även kallat olympiska lyft, och avslutar med en teknisk WOD innehållande olympiska lyft.

Power hour: Vi fokuserar på marklyft, bänkpress, och/eller knäböj och avslutar med en power session.

Foamrolling: Dynamisk avslappning av kroppen med hjälp av en foamroller. 

Running WOD: Pass för alla bestående av en CrossFit inspirerad workout innehållande löpning (400-800 m per omgång)

Kettlebell WOD: CrossFit inspirerad träning med fokus på kettlebells.

WOD teens: Workout Of the Day. Träning för alla nivåer med inspiration från CrossFit / Funktionell Träning för tonåringar.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

24-31 mars 2023, La Pared - powered by Playitas

31 mars -7 april, Playitas Resort

4-11 juli 2023, La Pared - powered by Playitas

11-18 juli 2023, Playitas Resort

18-25 juli 2023, Playitas Resort

25 juli-1 august 2023, Playitas Resort

1-8 august 2023, Playitas Resort

3–17 september 2023, Levante - powered by Playitas

Avreseort:

Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                        

  • All träning under veckan med gästinstruktör Sarah Lindasdatter Krarup
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Boka Levante - Powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


 

Sarah Krarup

Sarah Krarup

Sarah började träna CrossFit för 14 år sedan och har varit ett fan av just detta sedan dess. "Träning har gett mig många års erfarenhet, resor, vänskap och några av de bästa upplevelserna i livet." Sarah har genom åren haft olika befattningar inom sportbranschen. Hon har bland annat varit daglig chef för gymmet Butchers Garage. Dessutom har Sarah varit med och ställt upp och undervisat flera militära träningsläger i Danmark. Sarah har tidigare erfarenhet av att undervisa utomlands, och har i över 7 år kört många olika träningsläger utomlands. Till vardags arbetar Sarah som jurist på Novo Nordisk, samt tränar dagligen och är aktivt aktiv inom CrossFit. Sarah är en riktig sportnörd med mycket erfarenhet och ett brinnande engagemang. 

 


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas