X-fit och funktionell träning med Sarah Lindasdatter Krarup

Om du älskar Crossfit, cirkelträning och varierad träning, så är Sarahs träningsresa något för dig! Sarahs träning bygger på Crossfit och fokuserar på alla moment som Crossfit består av: styrka, gymnastiska övningar för alla nivåer, övningar med kroppsvikt och kettlebells/hantlar/stång, samt konditionsträning som rodd, hopp, lopp, cykel, box jumps och burpees. Sarah pass passar alla olika nivåer, och ger en riktig energiboost!

Sarah är utbildad inom CrossFit, har hållit träningsläger i flera år och tävlar även själv i CrossFit, olympisk tyngdlyftning, styrkelyft och fitness.


Klassbeskrivning

WOD: Workout Of the Day, dagens träning för hela kroppen, där alla kan delta.

AMRAP: As Many Rounds As Possible, här ska du hinna med så många rundor du bara kan under en specifik tidperiod, det är du som sätter ribban.

EMOM: Every Minute On the Minute, intervallträning på tid. 

BW WOD: Bodyweight Workout, här tränar du uteslutande med din egen kroppsvikt.

Olympiska lyft: Här har du möjlighet att prova på tyngdlyftning, enligt de officiella olympiska reglerna. *Observera att detta inte erbjuds på alla hotell på grund av utrustning. 

Power lifting: Marklyft, bänkpress och knäböj.

TABATA: 20 sekunders träning, 10 sekunders paus totalt 8 omgångar.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:
21-28 april 2022, La Pared - powered by Playitas

28 april – 5 maj 2022, La Pared-  powered by Playitas

11-18 juni 2022, Cavo Spada, Kreta

Avreseort:

Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                        

  • All träning under veckan med gästinstruktör Sarah Lindasdatter Krarup
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - 21-28 april

Boka La Pared - April 28-5 maj

Boka Cavo Spada - 11-18 juni

Kontakta oss:  [email protected]

 


Om instruktören


 

Sarah Krarup

Sarah Krarup

Sarah började träna CrossFit för 14 år sedan och har varit ett fan av just detta sedan dess. "Träning har gett mig många års erfarenhet, resor, vänskap och några av de bästa upplevelserna i livet." Sarah har genom åren haft olika befattningar inom sportbranschen. Hon har bland annat varit daglig chef för gymmet Butchers Garage. Dessutom har Sarah varit med och ställt upp och undervisat flera militära träningsläger i Danmark. Sarah har tidigare erfarenhet av att undervisa utomlands, och har i över 7 år kört många olika träningsläger utomlands. Till vardags arbetar Sarah som jurist på Novo Nordisk, samt tränar dagligen och är aktivt aktiv inom CrossFit. Sarah är en riktig sportnörd med mycket erfarenhet och ett brinnande engagemang. 

 


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels