Calisthenics & Handstand camp

Josephine & Lise

Upplev en energifylld och rolig träningsvecka med Josephine och Lise. Både Josephine har inställningen "att träning skall vara lekfull och kul". Rör på kroppen till härlig musik och få professionellt stöd och vägledning. Detta är vad du kan förvänta dig under en träningsvecka med Josephine och Lise - häng med!


Klassbeskrivningar

Calisthenics fullbody en form av träning där man använder sin egen kroppsvikt som motstånd. I calisthenics jobbar vi framförallt med styrka, smidighet och kroppskontroll.

Mobilitet är passet för dig som vill springa snabbare, hoppa högre, kunna göra djupare knäböj, lyfta vikter mer effektivt och förbättra din allmänna rörlighet. Mobilitetsträningen innefattar statiska och dynamiska rörlighetsövningar.

Calisthenics skills är passen där vi fokuserar på statiska calisthenics-övningar som L-sit, Elbow lever, backlever, human flag med mera. Vi komemr att bryta ned övningarna och göra varianter av övningarna för att i slutet av passet ge oss på några försök på någon av dessa mer komplexa övningarna.

Handstand är för dig som vill lära dig att stå på händer. Övningarna kommer att anpassas till varje enskild nivå. Oavsett om du aldrig har testat på att stå på händer eller om du redan kan stå på händer och för närvarande arbetar på din press to handstand så är du välkommen!

 

Social WOD är den typen av träning där du glömmer tid och rum och bara har kul! Klassen är uppbyggd kring en lek eller ett spel där deltagarna tränar/tävlar i lag, där alla kan delta precis på sin nivå. Trots fokus på att träna tillsammans är huvudsyftet fortfarande att bygga styrka och förbättra konditionen, så ta inte fel: det är fortfarande riktig träning, bara lite roligare!

Primal Movement ta fram ditt inre barn och känn hur helt grundläggande rörelser kan kännas som den tuffaste träningen. Vi kommer att göra olika typer av kryp, hopp och småsprång, som du förmodligen känner igen ifrån dina ynge år. Alla kan delta, men det är en förutsättning att du kan komma ner på marken på alla fyra och kan belasta dina handleder (t.ex. 30 sekunder hög planka). Trappträning behöver inte nödvändigtvis vara intensiv intervallträning och löpning. Bli inspirerad till hur du kan använda trappan för en helkropps-träning!

Power WOD bli stark och effektiv med en timmes POWER WOD! Med en mix av lek, klassisk styrketräning och calisthenics övar vi både grundläggande färdigheter, lyfter tunga vikter och skrattar på vägen

Morgonlöpning starta din dag med en lugn löptur i tempo 6:30-7 (beroende på deltagarna). Alla kan vara med, vi springer 4-6 km och börjar med en lugn uppvärmning. Vid behov och stämning finns det tid för en rörelsepaus under tiden, innan vi avslutar med andningsövningar, avslappning och en stor high-five!

Information om veckan

Pris: Deltagande i all träning med gästinstruktören är gratis när du bokar en vistelse på det aktuella hotellet aktuell vecka.

Datum & hotell: 

7-14 dec 2024, Monte Feliz Gran Canaria

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta är inkluderat:                    

  • All träning med gästinstruktören
  • Träning enligt ordinarie program
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

BOKA MONTE FELIZ

Kontakta oss: [email protected]


Program  

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningskompisar och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och du deltar i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer själv tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 


Om instruktörerna & hotellet


 

Josephine

Josephine Lydolph

Mitt namn är Josephine Lydolph. Jag är personlig tränare och ägare av träningsstudion Movement with Lydolph i Köpenhamn där jag undervisar och motiverar andra inom calisthenics, funktionell träning, handstående och rörlighet. I mitt arbete med mina klienter betonar jag funktion framför utseende. Därför arbetar vi oftast mot fysiska mål som pull-ups, L-sit, handstående, pistolsquat osv istället för önskan om synliga magrutor, större rumpa eller liknande. Mina klasser präglas av en lekfull inställning till rörelse, att träning ska vara roligt och utmanande på ett sätt som gör att man helt glömmer hur jobbigt det kan vara.

Jag undervisar bland annat i grundläggande styrkebaserad calisthenics/funktionell träning, calisthenics-färdigheter såsom L-sit, backlever osv, handstående och rörlighetsträning.

Följ Josephine på Instagram @josephinelydolph

 

Lise

Lise

Mitt namn är Lise och jag är utbildad personlig tränare och idrottslärare vid Paul Petersens idrottsinstitut. Sedan 2014 har jag undervisat i en bred variation av aktiviteter och åldersgrupper. Allt från dans, cheerleading och klassiska träningspass som zumba och step samt styrketräning, yoga, rörlighet och löpning. Min stora passion är lekfull träning, kombinerat med känslan av att känna sig stark! Mitt mål är att hjälpa dig att förbättra din kondition och känna dig stark och full av kraft i vardagen. Jag försöker sprida glädjen för rörelse till alla som deltar i mina träningspass och jag hoppas att jag också får lov att inspirera just dig på din fortsatta träningsresa!

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz