Movement Week
Eva Niklasson

Välkommen till en vecka fylld med rörelseglädje tillsammans med Eva Niklasson.
Under veckan jobbar vi med kroppen som en helhet med allt från konditionspass till styrkepass. Vi träna hela kroppen eller mer specifikt core/kärnan i kroppen. Träna rörlighet, smidighet samt avsluta med avslappning. Träningen är lättillgänglig och till för alla oavsett nivå, förutsättningar och tidigare erfarenheter. 


Klassbeskrivningar

Les Mills BODYBALANCE® är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni. Passet är 45 eller 55 min.

Les Mills CORE® är ett tufft, funktionellt och effektivt pass som stärker hela kroppen med fokus på bålen. Du jobbar med motstånd i form av gummiband och viktplattor vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. Passet är 30–45 min långt.

MRL är ett intervallbaserat konditions- och styrkepass med stepbräda som hjälpmedel som fokuserar på mage, rumpa och lår. Stegkombinationerna är enkla för att nå hög puls likaså styrkeövningarna. Miniband som redskap. Passet ger rörelseglädje, skall vara lätt att följa samt tillgängligt för alla. Passet avslutas med kortare stretch. Passet är 45 min.

Muskelpass, muskelövningar för hela kroppen med ett gummiband som redskap samt egen kroppsvikt. Funktionell träning där vi arbetar igenom hela kroppen, ben, säte, rygg, mage, armar samt axlar. Passet passar alla och övningarna går att skala upp och ned. Passet är 45 min.

TABATA är ett intervallbaserat kondition- och styrkepass. Intervallerna innebär arbete i 20 sek och vila i 10 sek, detta repeteras 4 ggr/block. Redskap som stepbräda, snoddar, miniband, viktplatta samt egen kroppsvikt kan användas. Variationerna oändliga. Alla kan delta på sin egen nivå. Passet avslutas med kortare stretch. Passet är 45–55 min långt.

Stretch & avslappning är ett lugnare pass där vi fokuserar på att sträcka ut och mjuka upp vår kropp. Klassen är Yoga-inspirerad men fokuserar på längre stretch för att få kroppen att återhämta sig, eller förbereda sig för mera träning.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningskompisar och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och du deltar i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer själv tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Datum & hotell: 
29 okt - 5 nov 2023, Levante - powered by Playitas
8-15 mar 2024, Aqua Vista - powered by Playitas
25-31 mar 2024, La Pared - powered by Playitas

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör Eva Niklasson   
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass 

Boka Levante - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

Eva Niklasson

Eva har arbetat i träningsbranschen i 35 år, instruerar gruppträning och styrketräning samt arbetar som personlig tränare. Eva brinner för att lära ut träning och se den glädje som sprids när effekten av fysisk aktivitet uppnås. Eva tror att alla kan delta i någon typ av träning bara man hittar sin egen nivå och vågar vara modig. Tillsammans blir vi starka!


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas