Strong, fit and flexible

Natacha Amelung

Delta i en träningsvecka med fokus på teknik, kroppskännedom, puls och skratt tillsammans med Natacha.

Natacha är en erfaren instruktör med flera års erfarenhet och många olika former av gruppträning. På Natachas pass kommer du garanterat att utmanas individuellt, samtidigt som du har ett leende på läpparna. Det finns plats för alla, och all träning anpassas efter deltagarnas nivå.


Om veckan

Träningsveckan är dedikerad till att förbättra din styrka, flexibilitet och rörlighet genom en bredd av träningspass. Du får en allsidig upplevelse och träning och får möjlighet att utmana dig själv. Styrkepassen har fokus på att bygga muskler med hjälp av vikter och kroppstyrka. I rörlighetspassen hjälper vi dig att förbättra din rörlighet och smidighet. Konditionsträningen bidrar till bättre rörlighet och öka din energinivå. Så häng med på en vecka där du lägger fokus på att förbättra din fysiska prestation och öka ditt välmående.


Klassbeskrivningar 

Gymnastic Fitness kommer att ge dig en introduktion till olika övningar från både crossfit, gymnastik och yoga. Du får utmana din styrka, flexibilitet och kroppskontroll. Passet är för alla nivåer och är gjort så att alla oavsett nivå kan hänga med.

Body Tone Testa detta pass om du vill tajta till kroppen lite extra. Här fokuserar vi på styrka, puls och uthållighet för att tona kroppens muskler. Alla kan delta på sin egen nivå. Svett och leenden garanteras.

Power Yoga är en dynamisk yogastil som ökar din muskelstyrka och kardiovaskulära uthållighet. Klassen bygger på Vinyasa Yoga, där du rör dig i flöde genom olika positioner. Klassen börjar i lugn takt med fokus på andning och enkla rörelser. Härifrån ökar intensiteten, där du guidas genom olika flöden.

Yin Yoga är perfekt för dig som vill komma ner i varv, slappna av eller stretcha ut din kropp. Du kommer att guidas genom olika yogaställningar i lugn takt, vilket gör att du kan komma djupare in i kroppen. Positionerna hålls mellan 2–5 minuter, under vilka vi arbetar med vår andning, sinne och kroppsmedvetenhet.

Strong & Flexible är en klass som kombinerar både styrka, flexibilitet och balans. Du får tips hur du kan förbättra din rörlighet genom olika övningar, kombinationer och tekniker. 

HIIT sätter fast på kalorierna där du i korta intervaller får möjlighet att pressa dig själv i kondition och styrka. En effektiv träningsform.  


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ 
 


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.  

Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Datum & hotell:

11-18 okt 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

 Detta ingår:           

  • Alla pass med gästinstruktören

  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program  

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instrukören


Natacha Amelung

Natacha har de senaste 9 åren undervisat som instruktör i både reformer, Yoga, Dans, Bungee Fly med mera. Förutom gruppträningsinstruktör i flera olika typer av träningsformer är Natacha även legitimerad personlig tränare och just nu studerar hon till sjukgymnast. Vid sidan av sina studier jobbar Natacha som gruppträningsinstruktör på två olika gym. "Jag lägger stor vikt vid teknik, kroppsmedvetenhet och individuell anpassning så att du kan utvecklas mest effektivt. Jag hoppas att vi ses i mina klasser där vi tillsammans med hög energi, svett i pannan och ett leende på läpparna får i gång kaloriförbränningen, ökar vår styrka och utmanar vår funktionalitet. 'Natacha har också god erfarenhet på Apollo Sports, då hon tidigare har jobbat som instruktör runt om på flera av våra sporthotell.


Om hotellen


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas