Raise your energy

Kristine Lysdahl

Häng på den äventyrslyssna, träningsglada och energifyllda gästinstruktören Kristine till Porto Myrina - powered by Playitas för en vecka fylld med rolig och varierad träning!

Under veckan Kristine är på plats på hotellet du besöker bjuder hon in till träning med svett, skratt och hög puls, men även lugnare pass i form av yoga och meditation där du kan njuta av vackra omgivningar och komma ned i varv.

 

Denna vecka kommer att vara fullspäckad med aktiviteter såsom yoga och meditation, HIIT-träning, löpning/promenader samt inomhus- och utomhuscykling. Förutom en massa träningspass att välja på så kommer det såklart finnas gott om tid för avkoppling och att utforska området och den grekiska ön Limnos på egen hand. Kom och njut av solens strålar, fantastisk natur, svettiga träningspass och skapa härliga minnen tillsammans med oss.

Om du älskar att skratta, utforska nya platser, utmana dig själv och din kropp, bada och sola, koppla av, träna lite till och skratta lite till - då är den här veckan för dig! Porto Myrina - powered by Playitas och Kristine är redo att erbjuda allt du kan önska dig av en aktiv semester så att du kan luta dig tillbaka, njuta av omgivningarna, ge järnet på passen och koppla av. 


Passbeskrivningar

Hatha flow är den mest utbredda formen av yoga i västvärlden och här har vi möjlighet att, tillsammans med fokus på andningen, öka vår kroppsstyrka och medvetenhet eftersom positionerna hålls i något längre tid. När yogaformen utförs i "flow" betyder det att vi utför olika positioner efter varandra istället för att ta pauser mellan varje position.

Vinyasa (yoga) I en vinyasa-klass är tempot högre jämfört med hatha, eftersom vi hela tiden rör oss i takt med vår andning genom sekvenserna. Positionerna hålls alltså inte lika länge och kan vara lite mer krävande (men kan anpassas till alla nivåer), och fokus ligger på styrka och smidighet.

Yin (yoga) Här går vi ned i varv på djupet. Det handlar inte om att stå på ett visst sätt eller att bygga upp styrka, utan snarare att ge efter - både fysiskt och mentalt. I en yin-klass hålls positionerna längre för extra närvaro och lugn för kroppen och sinnet. Om du inte har provat yin-yoga tidigare så bör du testa! 

Meditation Stänga ögonen och andas? Nej, meditation är mycket mer än så. Med fokus på andningen guidar Kristine dig genom några kraftfulla, närvarande, tankeväckande och berikande meditationer för inre förbindelse, lugn och förståelse. 

Spinning På Kristines spinningklass trampar vi till festlig musik med härliga beats och höjer pulsen rejält. Trots att vi följer samma program finns det plats för alla nivåer eftersom det anpassas till var och en av oss med personlig information på vår "cykeldator". Utan tvekan en av de bästa formerna av konditionsträning!

Utomhuscykling Följ med på en cykeltur, även om du vanligtvis inte cyklar rekommenderar vi starkt att följa med, cykling ger dig möjlighet att komma ut och uppleva ön på ett helt annat sätt!

HIIT Med din egen kroppsvikt som motstånd höjer du pulsen med korta, högintensiva intervaller, följt av korta pauser.

WOD står för Workout of The Day. I detta pass kombineras ofta styrka och kondition och övningar med och utan vikter. Här kan maskiner, hantlar, kettlebells och hopprep komma att användas men övningarna går alltid att skala upp och ned.


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. ​


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell:

11–18 aug 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

18 aug-25 aug 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Köpenhamn, Stockholm

Detta är inkluderat:                       

  • Aktiviteter på hotellets ordinarie program 
  • Alla pass med gästinstruktören
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass
 
Kontakta oss: [email protected]

Om instruktören & hotellet

Kristine

Kristine är en energikick utan dess like när det gäller träning och aktiviteter, samtidigt som hon har en unik förmåga att skapa ro och närvaro när det kommer till yoga. Hon har alltid älskat att hålla igång och prova på olika träningsformer. Under de senaste 2,5 åren har Kristine rest runt i världen, inklusive en resa till Indien för att ta sin yogautbildning. Sedan dess har hon älskat att undervisa i yoga och meditation och har funnit stor glädje och ro i att integrera yoga i sina energifyllda dagar som redan är fyllda med mycket aktivitet och träning.

Kristine har över fem års erfarenhet som spinningsinstruktör och spinningen ligger henne varmt om hjärtat. Förutom sin yogautbildning har hon på sina resor runt om i världen utbildat sig om livet, människor, kulturer och sig själv, vilket utan tvekan kommer att återspeglas i hennes personlighet och hennes pass.

 

Kristine har stort fokus på människor, livet och både fysisk och mental hälsa, vilket är anledningen till att hon i början av sommaren utbildade sig till livscoach. Med all denna erfarenhet och kunskap kommer hon att göra sitt yttersta för att varje deltagare ska känna sig sedd, lyssnad på och anpassad efter sina individuella behov.

Se mer av Kristine här: https://www.instagram.com/kristinelysdahl/

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas