Yoga & SomaMove

Carolina Söderberg

Fördjupa din yogapraxis med Carolina Söderberg på Porto Myrina - powered by Playitas. Upplev SomaMove i en magisk naturskön miljö för total avkoppling! Tillsammans skapar vi en oförglömlig yogavecka där ditt välbefinnande står i centrum. 

Om du inte har provat yoga tidigare har du nu en unik möjlighet med Caroline. Hon kommer på ett tryggt sätt vägleda dig genom de olika övningarna med huvudfokus på att förbättra ditt välbefinnande både i kropp och själ genom att stärka din fysiska kropp och ditt inre.


Klassbeskrivningar

Global Yoga POWER är en klass där du utvecklar flexibilitet, nerv, intelligens och styrka samtidigt som du får chansen att fördjupa relationen med ditt autentiska jag. Genom fysisk styrka och flexibilitet kommer emotionell integritet och öppenhet. 

Global Yoga REST (yin+nidra)

Yinyoga, Varva ner för att boosta kropp och själ med återhämtande yinyoga. Alla kan yinyoga, det handlar inte om hur det ser ut utan hur det känns. Alla positioner är relativt enkla men för den delen inte alltid så lätta. Vi arbetar med skelettet, fascian, ligament, leder och inre organ. Det är också en djupt meditativ och återhämtande praktik för hela varelsen. Kom som du är, välkommen att vara i stillhet och vila.

Yoga Nidra, vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut? Nyckeln ligger djupt i dig och vaknar när du ”sover”. Välkommen att ligga ner och drömma dig bort i denna yoga nidra klass, en guidad djupavslappning. Här finns det inget att göra, så du kan inte göra det fel.

Global Yoga FLOW, vi börjar med att stämma av kompassen för att sedan dyka djupt ner i upplevelsen av kroppen, andetaget och rytmen. Our Yoga is a moving meditation! Vi älskar fysiska utmaningar och stimulans men det är när det kombineras med en stark intention som magin skapas. Extra magiskt blir det när vi skapar detta tillsammans. Välkommen till en fysisk klass med fokus på flöde, att hitta din egen rytm och röra sig med andetaget. 

Happy Hips, en yogaklass med fokus på området kring våra höfter, sköna flöden som både stärker och öppnar upp kroppen. Lite extra kärlek riktas till våra kära höfter. 

SomaMove förenas rörelse och kunskap, en praktik grundad på teorin om att använda kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri.


Program 

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta? 

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  
 

Info om veckan

Datum & hotell: 27 aug - 3. sep 2023,

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Detta ingår:                                                 

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Carolina Söderberg bor i Falun och jobbar heltid med träning och yoga. Sedan januari 2023 driver hon sitt egna företag Carolinas Träning & Yoga efter att jobbat närmare 22 år på olika träningsanläggningar. För det mesta arbetar hon med sina PT kunder med träning och yoga, håller kurser och samarbetar med Jenny och Sanna Kallur i deras online träningstjänst Get Vibes. 

2010 åkte hon på sin första träningsresa till Monte Gordo i Portugal och där hon fick upp ögonen för Global Yoga. Efter detta tränade hon med Johanna Hector och hennes team. Hon utbildade sig även i Forrest Yoga och Yinyoga.

Sedan 2010 har yogan varit en del av hennes liv och hon ser även till att få in yogan i vardagen. Hon gillar att det finns en bredd av olika yogastilar och former och man kan välja det man tycker passar en själv bäst. Kanske behöver du mest lugn och ro när det händer mycket omkring dig och du behöver hjälp att lugna ner dig både fysiskt och psykiskt. Kanske är du stel och stel och behöver mjukas upp. Det ena följer det andra. Genom yogan lär du känna dig själv, din kropp och blir bättre på att lyssna på dina behov.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas