Träningsresa 60+ med Swedish Training Camp, Playitas Resort

Välkommen till den perfekta träningsresan för aktiva 50-talister under ledning av Swedish Training Camp till Playitas Resort på Fuerteventura.

Gillar du träning, häng i gäng, träffa nya bekantskaper, äta och dricka gott? Då skall du hänga med till oss till Playitas Resort och njuta av härliga träningspass, föreläsningar, sol, bad och umgänge med träningsglada deltagare.

Vi fyller dagarna med träning, glädje, sol, bad och härlig gemenskap. Förutom träning förhöjer vi er upplevelse med roliga aktiviteter som  bl.a. en utflykt till Costa Calma, möjlighet att testa nytt som SUP eller cykling. Lyssna till givande föreläsningar, musik-quiz och fantastiska solnedgångar.

Denna vecka ska ni bara inte missa!


Veckoprogram med extra allt 

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket du vill delta i. Ingen kommer pressa dig men tillsammans kommer vi peppa varandra under ledning av professionella tränare och ledare.

Vi börjar ofta dagen med en power walk eller en morgonstretch innan frukost. Dagarna fyller vi sedan med träningspass som cirkelfys, kondition, funktionell träning, core, styrketräning i grupp, rörlighet och avslappning, vattengympa, danspass m.m.

Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt och vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.


Veckans program   

Program


Vem kan delta  

50-talist - javisst! Men också för dig som är född tidigare eller senare. Vi är ett gäng mogna människor som kommer träna, yoga, stretcha, stuffa, diskutera och bara leva!

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas.

Pris från: 15 498:-

Datum: 10 – 17 November 2023

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn  

Hotell: Playitas Resort

Det här ingår:   

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum  
  • Halvpension  
  • Ledarledd träning enligt program 

* Enkelrumstillägg 2500:-

Bokningen är stängd!

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Instruktörer på resan:

Swedish Training Camp ingår och är en del av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Training Camp har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

 


 

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach, padelcoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. 

Beroende på antal resenärer har vi fler grymma instruktörer med oss på resan. De har många års erfarenhet av träning & träningsresor. Dessa presenteras i programmet senast 2 månader innan avresan.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort