Tränings – & dansresa med Netaresor

Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota

Dans- och träningsresa till Sivota Retreat- Powered by Playitas. Såklart ska vi återvända till magiska Sivota Retreat och göra om våra succéresor från tidigare år! Hotellet Sivota Retreat-Powered by Playitas har ett unikt läge på sluttningen ned mot den azurblå lagunen vilket ger en hänförande utsikt mot medelhavet med Korfu som en krona i fjärran. Det vidunderliga läget gör att vi får bonusträning via alla trappsteg som leder ned till hav och strand.


Om resan 

Under veckan ska vi dansa, träna, bada och umgås med nya väninnor på det uppskattade Apérolminglet. Proffsiga Ann Wilson och Dermot Clemenger är med oss båda veckorna och bjuder in till mängder av roliga danspass. Allt från salsa, cha-cha, merengue, latin fitness och inte minst disco! Färdigheter som vi tar med oss till den stora discokvällen som brukar bli en av resans toppar!

Och det finns många fler toppar på vår resa: morgonsimningen i lagunen med solen som stiger upp över bergen. De svettiga danspassen där även de som har ”två vänsterfötter” kan hänga med! De många samtalen över ett glas vin på middagen. Den varierade träningen med balans styrka och rörlighet som prio. Den unika ”Mamma-Mia”-båtturen in till Sivota by tillsammans med nya glada väninnor.

Eller varför inte bara vila i en solstol med favoritbok och hänförande utsikt?! Tillsammans har vi en vecka som fyller på varenda liten energicell i kroppen och kanske ger oss en och annan lätt ömmande muskel. Amelia Amado är med oss under båda veckorna och levererar spaningar på minglen och en föreläsning som alltid är i ”kvinnans tjänst”.

Den lilla hamnbyn Sivota ligger ca 20 minuters promenad från hotellet och är en charmig liten by med små butiker, barer och restauranger. Du kan med fördel ta en kvällspromenad för att ta en kaffe eller en drink och njuta av den magnifika solnedgången i hamnen. Så tar du en taxi hem för 5 Euro så att de slipper svettas i den branta backen upp till hotellet. Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll och det finns få platser i Europa som erbjuder en så storslagen blandning av övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör.

Varmt välkommen att följa med på en resa att minnas, som laddar dina batterier, kickar igång din träning eller bara låter dig njuta av sol, bad, god mat och nya väninnor! 


Program

Program presenteras här inom kort. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Våra träningsresor passar alla kvinnor och tjejer oavsett vilken nivå man ligger på. Både du som är nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med, det finns något för alla. Och man tränar precis så mycket som man själv vill. Det vi gör mellan träningspassen är minst lika viktigt! Det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng. Res med väninnan, kollegan eller varför inte mor och dotter? Vi lovar att du kommer hem uppfylld av ny energi, med en känsla av nystart och ett och annat skratt rikare!

Pris från: 18 498:-

Datum:
9-16 sep 2024
16-23 sep 2024 - Fullbokat!

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår: 

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Sivota Retreat 
  • Helpension inkl. 1/2 flaska vin till middagen
  • Apérol-mingel varje kväll
  • Ledarledd träning och föreläsningar enligt program.
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4000:-

BOKA

Begränsat antal platser.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


Ledare V.37 & V.38

Agneta Neta Ljungman

Mångårig profil på M-magasin resorna, grundare av Netaresor. Tillsammans med M-magasins kvinnliga läsare har Neta rest över hela världen. I över 10 år har hon varit med och lett de populära tränings- och dansresorna. Neta håller i våra Apérolmingel och ser till att alla är glada och har det bra!

Dermot Clemenger

Jurymedlem i Let’s Dance, dansproffs som bl a varit med i den berömda föreställningen Burn the Floor. Han driver två egna dansstudios: Nerikes Dansinstitut i och Dansstudion Hallsberg och han har släppt singeln Dance with me. Dermot håller danspass varje dag och han låter oss prova en mängd olika danser såsom rumba, chacha, merengue och såklart disco. Tillsammans med Neta håller han också i den omtalade discokvällen som är en av veckans höjdpunkter.

Ann Wilson

Dansproffs och känd som jurymedlem i Let’s Dance. Ann har en gedigen karriär som professionell dansare både i Sverige och internationellt. Hon har bl a var hon med i programmet Över Atlanten i Kanal 5. Hon driver också dansskolan Ann Wilson Dance and Fitness Academy i Helsingborg. Ann har alltid en full kalander med dansuppdrag, kurser och föreläsningar. Hon bjuder på varierade klasser där dansglädjen alltid står i fokus oavsett om det är ett svettigt Latin Fitnesspass eller en rolig danskoreografi (som alla gör utifrån sin förmåga!). Ann leder dansträningar båda veckorna i Sivota.

Amelia Adamo

Journalist, tidningsdrottning, grundare av flera tidskrifter bl a M-magasin, debattör och ständigt aktuell. Flerfaldigt belönad med olika prestigefyllda priser, bl a Stora Journalistpriset. Amelia har varit med på mängder av resor med sina läsare. Både "bucket-list-resor" och tränings-och dansresor. Amelia är med 13-23 september på Sivota då hon bl a föreläser.


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas är ett fint hotell med bästa läget i byn Sivota på Greklands fastland. På sluttningen i det bergiga omgivningarna njuter du av en bedårande havsutsikt och du bor precis vid den populära stranden Bella Vraka med en mängd träningsmöjligheter, både på land och i havet.  Hotellet passar perfekt för dig som vill kombinera en avkopplande semester i ett rofyllt område med en aktiv semester i natursköna omgivningar. Den lilla hamnbyn Sivota passar både livsnjutare som vill uppleva mer än sol och bad och naturälskare som söker lugn och ro. Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll. Det finns få platser i Europa som erbjuder en så storslagen blandning av övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas