Netaresor

Netaresor bjuder in till resor för både kropp & knopp! Dans, träning, god mat, sol och bad, inspirerande möten och massor av skratt! Tillsammans med våra gäster skapar vi träningsresor som är utöver det vanliga, där det vi gör mellan träningspassen är lika viktigt. Vi skapar en fin sammanhållning i gruppen som tränar, äter gott och har roligt tillsammans, inte minst på våra uppskattade mingel med roliga upptåg och möten.

 

Programmen är fullspäckat av härlig dans och träning, så mycket man själv vill. Vi samarbetar alltid med kunniga och engagerade profiler som är proffs inom sina områden, såsom till exempel Amelia Adamo, Ann Wilson, Dermot Clemenger m fl. Vi dansar, tränar, simmar, promenerar och njuter av pool, strand i lugn och ro och nya vänner vid goda middagar. Resorna passar också dig som är nybörjare, du deltar i det som passar dig och gör så mycket som känns bra. 

Res med väninnan, kollegan eller varför inte mor och dotter? Det går också jättebra att resa ensam - du blir snabbt en del av vårt gäng. Vi lovar att du kommer hem uppfylld av ny energi, en piggare kropp och ett och annat skratt rikare. Varmt välkommen att följa med!

Agneta Ljungman är Netaresor. Hon har stor erfarenhet av träningsresor då hon var med och startade de populära Träninsgresorna på M-magasin 2010 och har varit med och genomfört mängder av träningsresor sedan dess. Från 2023 är resorna i egen regi men med samma härliga upplägg och goda energi som infinner sig när kvinnor är tillsammans!


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern