Träningsresa med ToppTräningsresor

Monte Feliz, Gran Canaria

NYHET! I mars åker ToppTräningsresor för första gången till sporthotellet Monte Feliz på södra Gran Canaria. Beläget på en höjd i Bahia Feliz öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler, cykelcenter och vattensport.


Om resan 

Här kommer vi att träna med våra grymma instruktörer under en vecka på hotellet som är helt nybyggt och utrustat enligt Svenska Olympiska Kommitténs krav på olympisk träningsstandard. Gran Canaria är ett paradis för cyklister och på hotellet finns också ett nybyggt cykelcenter med möjlighet att hyra landsvägscyklar och MTB's och vi erbjuder guidade cykelturer varje vecka.

Här finns en nybyggd restaurang som serverar frukost- och middagsbuffé. Fokus ligger på hälsosamma rätter samt olika livsstilsdieter, inklusive vegetariska alternativ. Lunchtid erbjuds enklare snackmeny. På hotellet finns även en sportbar med allt från "after workout" efter dagens aktiviteter till barhäng kvällstid.

Hittills klara instruktörer är Pamela Andersson som är ansvarig för resan och Freddie Nyholm, som kommer att köra både Body Combat, Tabata, Balance, Bootcamp, aerobics och dans. OBS! Fler instruktörer tillkommer.

Följ med oss och välkomna våren med grym träning och ett härligt hotell i värmen!


Veckans program

Program presenteras här inom kort 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 

Pris från: 16 798:-

Datum: 1-8 mars 2025

Hotell: Monte Feliz

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår: 

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delad lägenhet på Monte Feliz
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program med ToppTräningsresor
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA
Sista dag för bokning 15 februari 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna 

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion. 

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör och belönats med Årets Kurage, Journalistpriset 2014 av CancerRehabFonden och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.


Om hotellet

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz