Träningsresa med ToppTräningsresor

Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada

Egypten och Hurghada tog tränings-Sverige med storm innan pandemin och är nu tillbaka i ny skepnad  som sport- och träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa tillsammans med ToppTräningsresor och hälsar gamla och nya deltagare välkomna till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurghada


Om resan

Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även sex pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet.

Här finns också både tennis- och padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel där både nybörjare och etablerade cyklister kan hänga med. Dessutom får du förstås inte missa både stranden och att njuta i solen vid någon av de härliga poolområdena! För simmare (både motionssimmare, proffssimmare och triathleter av alla dess slag) finns en olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt och följer standard för olympisk träningsnivå.  Här finns också två tennisbanor och tre padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel.


Veckans program 

Programet för veckan kommer att presenteras här.  

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


 

Pris från: 15 998:- 

Datum: 21-28 mars 2025

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår: 

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Aqua Vista – powered by Playitas
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program med ToppTräningsresor
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

​​​​​* Enkelrumstillägg 4500:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA
Sista dag för bokning 7 mars 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om ledarna

Ledarna presenteras här inom kort

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör och hon ansvarar för ToppTräningsresors (fd ToppHälsas) resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas