Träningsresa med ToppTräningsresor

Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada

Egypten och Hurghada tog tränings-Sverige med storm innan pandemin och är tillbaka i ny skepnad  som sport- och träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa tillsammans med ToppTräningsresor (fd ToppHälsa) och hälsar gamla och nya deltagare välkomna till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurghada


Om resan

Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även sex pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. Här får du dansa loss ordentligt med danskungen Kristjan Lootus känd från Let’s Dance. Grymma José Nunez kommer med sitt eget koncept Moveoo och utmanar dig att tänka nytt med sina träningspass. Här finns olika varianter att testa; bland annat Moveoo Vikt och Moveoo Box, tufft men framför allt väldigt roligt!

Underbara yogaläraren Beatrice Magnusson kommer att inspirera dig både morgon och kväll och kommer också att köra sitt eget koncept där hon kör crosstraining och yoga i samma pass. Spännande, eller hur? ToppTräningsresors Pamela Andersson leder powerwalk på morgonen och inspirerar dig med sin gripande föreläsning. 

Här finns också både tennis- och padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel där både nybörjare och etablerade cyklister kan hänga med. Dessutom får du förstås inte missa både stranden och att njuta i solen vid någon av de härliga poolområdena! För simmare (både motionssimmare, proffssimmare och triathleter av alla dess slag) finns en olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt och följer standard för olympisk träningsnivå.  Här finns också två tennisbanor och tre padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel.


Veckans program 

Programet för veckan kommer att presenteras här.  

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.
Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


 

Pris från: 14 998:- 

Datum: 8-15 mars 2024

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Göteborg

Det här ingår: 

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Aqua Vista – powered by Playitas
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program med ToppTräningsresor
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

​​​​​* Enkelrumstillägg 4200:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Begränsat antal platser!

Boka mars 2024

Kontakta oss: [email protected]


Om ledarna

 

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson..

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör och hon ansvarar för ToppTräningsresors (fd ToppHälsas) resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Beatrice Sjöberg Magnusson är yogalärare med stor erfarenhet av olika sorters yoga. Hon är utbildad i bland annat Ashtanga Yoga, Yinyoga, Gravidyoga, barnyoga och Ayurveda men är också Crosstrainingsinstruktör och Idrottsmassör och håller nu på att utbilda sig till kostrådgivare.
Hennes eget koncept är crosstraining och yoga i samma pass, och på somrarna hittar man henne på Tofta på Gotland. Bea driver också två bolag; Soyoga, som är ett hälsoföretag och Sobea som är hennes eget klädmärke. 


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas