Träningsresa med Nordic Wellness

Monte Feliz, Gran Canaria

Äntligen är det dags att börja tänka på sol, värme och träning allt på samma gång!
Vi på Nordic Wellness välkomnar dig till en träningsresa tillsammans med Apollo Sports på Gran Canaria och hotell Monte Feliz. Med över 300 klubbar i landet samlar vi nu ihop oss för en energifylld resa tillsammans. Vi erbjuder gruppträning i världsklass, aktiviteter och en härlig upplevelse. Fun Movement Strong Together. 


Om resan

Under veckan kommer vi erbjuda ett flertal olika gruppträningsklasser allt från avkopplande Yoga, cirkelträning, styrka, dans, vattengympa och högintensiv intervallträning. Vi har något som passar alla! För oss på Nordic Wellness är det viktigt att alla känner sig välkomna och inkluderade. Du som deltagare kan alltid delta oavsett förkunskaper på våra träningspass. Förutom gruppträning erbjuder vi även olika aktiviteter såsom cykeltur, vandring, musikquiz och mycket mer. 


Om hotellet

Monte Feliz blir Apollo Sports nya sporthotell på Gran Canaria och som vanligt har vi fokus på såväl en aktiv semester för hela familjen, alla som har ett träningsintresse och på elitmotionärer samt proffs som tränar för sitt nästa lopp eller nästa tävling. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Platsen är ett paradis för dig som älskar träning och sol.


Vem kan delta?

Resan är öppen för alla att boka, du behöver inte vara aktiv medlem hos oss för att hänga med. Alla kan delta oavsett förkunskaper då varje klass går att anpassa efter sina egna förutsättningar.


Träningsprogram

Program för resan presenteras här inom kort. 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Pris från: 13 998:-

Datum: 30 nov - 7 dec 2024

Hotell: Monte Feliz

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:   

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delad lägenhet på Monte Feliz
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program med Nordic Wellness 
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA
Sista dag för bokning 16 november 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]

 


Om Nordic Wellness


 

Nordic Wellness är en utav Sveriges största gymkedjor med 300 klubbar från Umeå i norr till Ystad i söder. Vi tror att träning är för alla. FUN MOVEMENT STRONG TOGETHER - Genom våra kärnvärden visar vi våra värderingar och vad vi står för. Glada receptionister, instruktörer och personliga tränare är grundläggande för att det ska vara inspirerande och roligt att träna hos oss. Lyhördhet och genuin sammanhållning visar vår tro på laget och att vi tillsammans med våra medlemmar kan flytta gränserna och vara utmanaren på marknaden. Vi är hela Sveriges träningsklubb. Instruktörerna för resan presenteras här inom kort

 


Om hotellet


 

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz