Yoga & Mindfulness med Jenny Lindberg

Välkommen till en vecka med en skön mix av yogaformer som gör gott för kropp, själ och sinne. Boosta dig med massor av härlig energi. Gästlärare Jenny Lindberg från Yoga Living har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa yoga.

Under veckan får du ta del av olika former av yoga från stillsam meditation, pranayama och yin till mer dynamisk hatha, vinyasa och ashtanga. Inga förkunskaper av yoga krävs, det är öppet för alla nivåer där man utgår från sig själv. För dig som yogar regelbundet finns det utrymme att fördjupa din praktik dessa dagar.

Alla yogaklasser ingår i resan.


Om yogan / Klassbeskrivning

Morning practice: En skön mix av andningsövningar, meditation och olika yogaformer. Väck kroppen på bästa sätt inför dagen. Här får du möta sköna positioner som sträcker ut kroppen och mjuka flöden som sätter igång energin.

Pranayama: Andningsövningar som berör och påverkar livskraften i oss. Vi provar olika typer av övningar som lugnar, balanserar och som ökar energin.

Meditation: Övning i att stilla sinnet. Det finns många olika meditationstekniker som hjälper till att blicka inåt, stärka sinnet och skapa mer närvaro i kroppen. Det sänker stressnivån,ger kroppslig och mental avslappning, gör att man blir mer fokuserad och får perspektiv på saker och ting.

Yinyoga: En av de lugnaste yogaformerna med sittande och liggande positioner. Varje position hålls flera minuter för att stimulera kroppens djupt liggande bindväv, ligament, leder och inre organ. Samtidigt är det en övning i att kunna släppa taget och lära sig att vara mer i nuet genom mindfulness.

Soft yoga: En mix av olika former med mjuka och följsamma flöden.

Hatha yoga: Dynamisk yoga med mindre/långsammare/inget flöde. Här möter du stående, sittande och liggande positioner som hålls i 15-30 andetag. Hathayoga är en förening av kropp, själ och sinne och även en balans mellan aktivitet och vila. Hathayoga ger en stark och uthållig kropp, en harmonisk själ, bättre rörlighet, bättre sömn och motverkar stress.

Vinyasa yoga: I vinyasayoga förflyttar vi oss mellan positioner genom flöden som ger dig värme. Klassen byggs upp utifrån ett tema och det finns inslag av lekfullhet och utmaning för den som vill. Våga gå utanför din comfortzone!

Ashtanga vinyasa yoga: En dynamisk, fysisk och kraftfull form av yoga. Denna yogaform utförs enligt en bestämd ordning i ett flöde där varje position hålls i 5 andetag. Vid regelbunden praktik ökar du smidighet, styrka och får större förståelse för kroppen.

Yoga Energy: En mix av dynamiska yogaformer. Du får möta andningsövningar, positioner och flöden som ger dig värme inifrån och ut. En yogastund som verkligen kommer ger dig skön och härlig kraft och energi.

Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Vem kan delta?

Våra träningshotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckad semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:
14-21 januari 2022, La Pared - powered by Playitas
26 juni – 3 juli 2022, Levante - powered by Playitas
15-22 augusti 2022, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jenny Lindberg
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Levante - powered by Playitas Boka Sivota Retreat - powered by Plyitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om instruktören

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa i olika yogaformer. Hon är utbildad yogalärare i Hatha, Vinyasa, Ashtanga och Yinyoga. Oftast blir det en skön och härlig mix av dessa former och hon anpassar yogan så att alla ska känna att man har möjlighet att vara med. Hon älskar att träna och inspirera andra människor till att må bra. Sedan 2013 driver hon det egna företaget Yoga Living. Hon har genom åren drivit två egna yogastudios, samarbetat med en mängd olika anläggningar och företag med konferensyoga, haft olika yogaevent, yogahelger och yogaresor.


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas