Yoga & Meditation

Jenny Lindberg

Välkommen till en vecka med en skön mix av yogaformer som ger dig massor av härlig energi. Gästinstruktören Jenny Lindberg från Yoga Living har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa yoga.

Under veckan får du ta del av olika former av yoga från stillsam yinyoga till mer dynamisk och flödande yoga. Inga förkunskaper av yoga krävs, det är öppet för alla nivåer där man utgår från sig själv och sin egen unika förmåga.


Klassbeskrivning

Guidad meditation för att stilla dina tankar, lugna sinnet och hitta närvaro.

Morning flow yoga där vi väcker kroppen på bästa sätt inför dagen. Här får du möta sköna positioner som sträcker ut kroppen och mjuka flöden som sätter i gång energin i dig.

Yinyoga är en av de lugnaste formerna av yoga med sittande och liggande positioner. Varje position hålls flera minuter för att stimulera kroppens djupt liggande bindväv, ligament, leder och inre organ. Samtidigt är det också en övning i att kunna släppa taget och lära sig att vara mer i nuet genom mindfulness.

Soft flow är en mix av olika former av yoga med mjuka och följsamma flöden.

Vinyasa flow yoga där vi förflyttar oss mellan olika positioner genom flöden som ger värme. Klassen byggs upp utifrån ett tema och det finns inslag av lekfullhet och utmaning för den som vill. Våga gå utanför din comfort zone!

Yoga energy är en mix av dynamiska yogaformer. Du får möta positioner och flöden som ger dig värme inifrån och ut. En yogastund som verkligen kommer ger dig skön och härlig kraft och energi.

Yoga core, strength and mobility är en härlig yogaklass med fokus på att stärka coremusklerna. Vi jobbar med uthållighet och styrka men det finns även inslag av att öka smidighet och rörlighet i kroppen.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.

Datum & hotell:

8-15 sept 2024, Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa i olika yogaformer. Hon är utbildad yogalärare i Hatha, Vinyasa, Ashtanga och Yinyoga. Oftast blir det en skön och härlig mix av dessa former och hon anpassar yogan så att alla ska känna att man har möjlighet att vara med. Hon älskar att träna och inspirera andra människor till att må bra. Sedan 2013 driver hon det egna företaget Yoga Living. Hon har genom åren drivit två egna yogastudios, samarbetat med en mängd olika anläggningar och företag med konferensyoga, haft olika yogaevent, yogahelger och yogaresor.
Se mer om Jenny på @yoga.living.jenny på Instagram.


Om hotellen

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas