Full body workout week - Styrke, cardio & stabilitet med Rikke Berg

Upplev vackra La Pared på Fuerteventura med den erfarna tränaren Rikke Berg. Det blir träning där hela kroppen aktiveras och får arbeta med styrka, stabilitet och puls. Träningen är anpassad för alla nivåer. Du kommer att få utmana din kropp, svettas och lära dig något nytt.


Passbeskrivningar

WOD: Crossfit-inspirerad träning med mycket styrka, kraft och uthållighet.

Bodyweight workout: Ett pass där hela kroppen utmanas, men ENDAST med din egen kroppsvikt och ingen utrustning.

HIIT: Högintensiv intervallträning med intervaller varvat med korta pauser.

Stability: Stabilitetsträning med fokus på core-stabilitet och ett starkt "body center".


Program

Gästinstruktören håller 2–3 dagliga träningspass, med undantag för ankomst- och avresedagen. Programmet presenteras på destinationen.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träning med våra gästinstruktörer är gratis för dig som bor på aktuellt hotell under innevarande vecka. Boka resan som vanligt till det aktuella hotellet den aktuella veckan. Använd den blå bokningslänken på denna sida. Ingen föranmälan krävs för att delta i passen.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser på egen hand kommer du aldrig att bli ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekanta och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer intensiteten. Från 15 år.

Info om veckan

Pris: Deltagande i träning är gratis när du bokar en vistelse på det hotellet under den aktuella veckan.

Datum & hotell:

 Detta är inkluderat:           

  • All träning med Rikke Berg
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Boka resa till La Pared

Kontakta oss: [email protected]

 

 


Om instruktörerna


 

Rikke Berg

– Jag heter Rikke, jag är 36 år, bor i Köpenhamn och tvåbarnsmamma. Jag har en magisterexamen från CBS i International Business Communication. Men eftersom jag har ägnat större delen av mitt liv åt idrott, först som elitidrottare i judo och sedan som tränare, valde jag senare att uteslutande gå på idrottens väg.

Jag började först i kampsportens värld och tog DIF:s (Danska Idrottsförbundet) och Judo Danmarks tränarutbildning. Senare bosatte jag mig i Österrike där jag utbildade mig till fitnessinstruktör och personlig tränare från BSPA (Bundessportsakademi). I Österrike arbetade jag som fitness coach för några av de absolut bästa idrottarna i Oberösterreich. Jag lade senare till Mental Coaching och Dietist till mitt CV och har nu många års erfarenhet av coaching i bagaget. Jag har nyligen blivit certifierad OTF-coach (Orange Theory - pulsbaserad intervallträning) och har lagträning i Orange Theory Fitness. Jag jobbar för närvarande. med allt från mamma till seniorer till elitutövare på högsta nivå. Förra året vann jag judo-VM i åldersgruppen 30-40 år.

Läs mer om Rikke här. Följ Rikke på instagram här.


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas