Full Body Workout Week

Rikke Berg

Upplev träning i magiska omgivningar med den erfarna tränaren Rikke Berg. Det blir träning där hela kroppen aktiveras och får arbeta med styrka, stabilitet och puls. Träningen är anpassad för alla nivåer. Följ med och utmana din kropp, svettas och lära dig något nytt!


Passbeskrivningar

WOD Crossfit-inspirerad träning med mycket styrka, kraft och uthållighet.

Bodyweight workout är ett pass där hela kroppen utmanas, men ENDAST med din egen kroppsvikt och ingen utrustning.

Cirkelträning är träning som är uppdelad i stationer, där varje station fokuserar på olika muskelgrupper. Korta till medellånga intervaller och korta pauser.


Program

Gästinstruktören håller 2–3 dagliga träningspass, med undantag för ankomst- och avresedagen. Programmet presenteras på destinationen.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träning med våra gästinstruktörer är gratis för dig som bor på aktuellt hotell under innevarande vecka. Boka resan som vanligt till det aktuella hotellet den aktuella veckan. Använd den blå bokningslänken på denna sida. Ingen föranmälan krävs för att delta i passen.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser på egen hand kommer du aldrig att bli ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekanta och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer intensiteten. Från 15 år.

Info om veckan

Pris: Deltagande i träning är gratis när du bokar en vistelse på det hotellet under den aktuella veckan.

Datum & hotell:

12-19 okt 2024, Monte Feliz

7-14 feb 2025, Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider genom att gå till aktuellt hotell och välja datum & avreseort i kalendervyn.

Detta är inkluderat:

  • All träning med Rikke Berg
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass
  • Träning enligt hotellets ordinarie progam

Boka Monte Feliz

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


 

Rikke Berg

– Jag heter Rikke, jag är 36 år, bor i Köpenhamn och tvåbarnsmamma. Jag har en magisterexamen från CBS i International Business Communication. Men eftersom jag har ägnat större delen av mitt liv åt idrott, först som elitidrottare i judo och sedan som tränare, valde jag senare att uteslutande gå på idrottens väg.

Jag började först i kampsportens värld och tog DIF:s (Danska Idrottsförbundet) och Judo Danmarks tränarutbildning. Senare bosatte jag mig i Österrike där jag utbildade mig till fitnessinstruktör och personlig tränare från BSPA (Bundessportsakademi). I Österrike arbetade jag som fitness coach för några av de absolut bästa idrottarna i Oberösterreich. Jag lade senare till Mental Coaching och Dietist till mitt CV och har nu många års erfarenhet av coaching i bagaget.

 

Jag har nyligen blivit certifierad OTF-coach (Orange Theory - pulsbaserad intervallträning) och har lagträning i Orange Theory Fitness. Jag jobbar för närvarande. med allt från mamma till seniorer till elitutövare på högsta nivå. Förra året vann jag judo-VM i åldersgruppen 30-40 år.

Läs mer om Rikke här. Följ Rikke på instagram här.


Om hotellet


 

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas