Yoga

Marit Meliza Andersen-Lopez

Välkommen till en vecka med extra mycket yoga på schemat när Marit Meliza Andersen-Lopez är gästinstruktör på Porto Myrina – Powered by Playitas.


Om veckan

Oavsett om du har praktiserat mycket yoga tidigare eller om du är helt nybörjare passar denna veckan dig om du är intreesserad av yoga. Marit kommer att på ett tryggt sätt att bekanta dig med yoga och utmaningar till digsom är mer erfaren yogi. Under den här veckan kommer du lära dig mer om den lugnande "Ujjayi"-andningen, vilket låter dig fördjupa dig i övningarna genom att släppa spänningar. Denna typ av yoga handlar om att vara närvarande i ögonblicket och att följa din egen andning. Yoga är för alla som andas, och övningarna är en reflektion av andningen.


Klassbeskrivningar

Hatha-Yin Yoga under dessa pass fokuserar vi på att följa rörelserna i harmoni med andningen. Efter en dynamisk start avslutar vi med en Yin Yoga-sekvens där vi utforskar djupa och förlängda positioner. Vi berikar upplevelsen med eteriska oljor och skapar en miljö för doft, avslappning och berikande Yin Yoga-övningar som näring för både kropp och själ.

Vinyasa flow yoga här rör vi oss i serier som byggs upp under passet. Vi använder andning, musik, eteriska oljor och "flyter" med andningen.

Mindfull restorativ yoga denna yogastil fokuserar på att uppnå avslappning och vila i positionerna. Nervsystemet och dess förmåga till avslappning står i centrum, stöttat av bekvämt och lämpligt stöd för kroppen. Det är en praxis som bjuder in till att släppa spänningar och hitta djup ro genom en medveten närvaro i varje position.

Familjeyoga detta är ett pass för hela familjen som är anpassat främst för barnet. Musik, lek och yogapositioner som vi gör tillsammans och anpassar under passet.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & Hotell: 

1-8 sep 2024,  Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos.

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Om instruktören


 

Marit Meliza Andersen-Lopez

Marit Meliza Andersen-Lopez

Marit Meliza började sin resa som yogalärare år 2011. Två år senare fick hon en dotter, och under graviditeten och födseln var yoga hennes fasta stöd. Nu, som mamma och yogalärare, delar de glädjen av att praktisera yoga tillsammans i vardagen. Marits undervisning är baserad på Ha-Tha Yoga, en mild form som passar alla. Hon tar alltid med sig principerna från T. Krishnamacharya, som hon har lärt av sin skickliga mentor, Mark Whitwell.


Hotellet


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas