Träningsresa med Kristin Kaspersen och Mia Rodhborn

Cavo Spada Deluxe & Spa, Kreta

Längtar du efter att förlänga sommaren, samtidigt som du vill göra världen till en lite bättre plats? Tillsammans med Retreafy, Kristin Kaspersen och Mia Rodhborn åker vi till Cavo Spada Deluxe & Spa, för en härlig träningsresa med en extra touch i och med att vi med denna resa stöttar Bröstcancerförbundet i kampen mot bröstcancer.


Om resan

I lugna omgivningar precis intill klapperstensstranden i det genuina, avskilda Kolymbari ligger vårt femstjärniga Apollo Sports-hotell Cavo Spada Deluxe & Spa. Resorten riktigt andas avkoppling, och här ges vi möjligheten att starta dagen med en lugn promenad i omgivningarna, eller väcka kroppen genom yoga med utsikt över det Egeiska havet.

Tillsammans med den folkkära tv-profilen Kristin Kaspersen och vinnaren av Guldhjärtat för årets bästa gruppinstruktör - Mia Rodhborn, ser vi fram emot en vecka fylld med härlig gemenskap och välgörande träningsklasser. Vi spenderar dagarna med alltifrån Soma Move och morgonyoga till svettiga CrossFit-inspirerade träningsklasser, cirkelpass och boxning.

 

Vi har all inclusive på hotellet, och i restaurangen tar kärleken till den grekiska och kretensiska matkulturen stor plats. Buffétbordet fylls med nybakat bröd, goda olivoljor, lokala ostar och traditionella grekiska rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, i största mån ekologiska och närproducerade, och inte sällan finns alldeles nuslungad honung på frukostbordet. Ljuvligt att ringla över en skål med grekisk yoghurt medan morgonsolen värmer.

Retreafy har valt att stödja Bröstcancerförbundet med 750kr för varje anmäld deltagare på denna resa, som doneras oavkortat till deras livsviktiga arbete i kampen mot bröstcancer.


Klassbeskrivningar

Morgonyoga är ett snällt sätt att väcka kroppen på morgonen. Yogan är inspirerad av YinYoga och består av mjuka fina rörelser ihop med en lugn stretch. Övningarna går att anpassa efter person och detta blir en skön start på dagen.

Soma Move® är idealisk för alla som gillar en smidig och utmanande träning. Arbeta med din kropp som vikt och golvet som ditt redskap för att utföra starka rörelser i harmoni med din andning och musiken. 

Cirkelträning som innehåller såväl styrka som kondition, vi jobbar efter våra egna förutsättningar stationsvis.

Core där vi jobbar framförallt med våran core, kroppens kärna, vår bålmuskulatur.

CrossFit-inspirerat pass där använder vi oss av t.ex kettlebells och skivstång i olika upplägg.

Workshop i marklyft där vi går igenom tekniken för marklyft med skivstång.

Boxning där vi lär oss grundslagen i olika kombinationer, blandat med fysövningar. Alla kan vara med!

Medicinsk Yoga är en lugn form av yoga som är direkt inspirerad av Kundaliniyoga, men har även liknelser med traditionell kinesisk medicin och Ayurveda, där övningarna är meditativa och söker öka kroppsmedvetenheten, lugna sinnet och balansera kroppens nerv- och hormonsystem.


Program

Program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. 


Vem kan delta?

Denna träningsresa passar alla, oavsett nivå eller erfarenhet, instruktörerna kommer anpassa övningarna så att dem passar varje enskild deltagare under passen. 

Info om veckan:

Pris från 17 998:-
Resan är fullbokad!

Datum: 5-12 okt 2024

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:      

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass
  • Retreafy donerar 750 SEK per deltagare till Bröstcancerförbundet

Enkelrumstillägg 4000:- 

Hitta våra andra resor här!

Kontakta oss: [email protected]

 

 


Om Instruktörerna


 

Kristin Kaspersen är en av våra absolut mest folkkära tv-personligheter med en tung meritlista av jobb. Vi har sett henne som programledare i massvis av populära tv-produktioner som Lets Dance, Vardagspuls, Biggest Loser och Spårlöst, men även som programledare för massor av stora galor som Idrottsgalan, Cancergalan och Svenska Hjältargalan. Utöver den folkkära tv-profil som hon idag är så  är hon även författare till fem böcker inom hälsa, utbildad ledarskapscoach, utbildad yinyoga - och Soma Move instruktör samt har en populär podcast ”Kristin Kaspersen Nyfiken på”.

Mia Rodhborn har jobbat med träning och hälsa i över 30år, med alltifrån rehab till crossfit, för barn, vuxna, seniorer och olika funktionsvariationer. 2015 vann Mia utmärkelsen Guldhjärtat för Årets bästa gruppinstruktör. Mia brinner för helheten och att hjälpa människor att bli sitt bästa jag utifrån sina egna förutsättningar. Hon är utbildad inom Kommunikation och förändringsarbete, är diplomerad coach, samt innehar flertalet fystränar-utbildningar bl.a STAC Elitränare. Mia är även författare till boken Träna Hemma som släpptes 2022.

 


Om hotellen


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels