WOD & Full Speed Week

Camilla "Treningsfrue" Aastrop Andersen

Camilla Aastrop Andersen mest känd som Treningsfrue på Instagram är en erfaren instruktör och box-ägare som vill motivera dig att ge det lilla extra i sina klasser. Camilla älskar styrketräning och konditionsträning och det kommer du att märka i klasserna. Här kommer det att finnas massor av motivation och träningsglädje. Du kanske till och med kommer att lära dig något nytt under veckan!


Klassbeskrivningar

HIIT står för High Intensity Intervals och är en typ av intervallträning där man jobbar i korta intervaller med hög intensitet.

Cirkelträning är ett upplägg där vi tränar hela kroppen i olika stationer, vi använder oss mycket av egen kroppsvikt men även vikter/band som motstånd om man vill.

Teknikpass där vi går igenom grundövningar som är vanliga inom crossfit, här lägger vi stor vikt vid teknik och testar på olika övningar med redskap som skivstång exempelvis.

WOD Betyder "Workout of the day" och är ett vanligt upplägg inom crossfit, här kan det komma lite vad som helst men ofta en blandning av styrka och kondition.

Mobility är passet där vi jobbar på smidighet och mobilitet, sträcker ut och mjukar upp kroppen.

Löpning intervaller eller lugnt distanspass.

Minibands är passet där vi använder oss av små gummiband som motstånd för att bygga styrka.

Core är passet där vi styrker bålen.


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ 


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.   
 
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program. 

Information om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program. 

Datum & hotell: 

29 sep - 6 okt 2023, Playitas Resort Fuerteventura

Avresa från: Stockholm

Inkluderat:           

  • Alla pass med gästinstruktören  
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass  

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Camilla Astorp andersen

Camilla Aastorp Andersen, mer känd som Treningsfrue, är en energisk kvinna. Hon brinner för fysisk aktivitet för människor och är känd för sitt glada och positiva humör. Hon är utbildad personlig tränare och äger och driver Skedsmo CrossFit tillsammans med sin man Jørgen. Med Camilla är energi och träningsglädje i fokus

  • Utbildad Personlig Tränare hos Akademiet för personlig träning 2016
  • CrossFit Level 1 2019
  • Jobbar med sociala medier under namnet Treningsfrue
  • Författare av boken Helårskroppen och Treningsdagboka
  • Äger och håller pass på Skedsmo CrossFit
  • Föreläsare

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort