Spicy, Sweaty & Strong

Jamilla Wittrup

Det finns andra sätt att få svetten att lacka än att slappa i solen vid poolen, och det är genom att hänga med på mina klasser. Förutom att bli genomsvettig kan du förvänta dig tuff träning, en energiboost, massor av skoj och grym musik, och kanske lär du dig till och med något nytt. En sak är säker, när vi avslutar passet är vi alltid på bättre humör än när vi började!


Klassbeskrivningar 

HIIT är ett pass där du kan förvänta dig att pulsen kommer att höjas. Vi arbetar i relativt korta och intensiva intervaller, främst med vår egen kroppsvikt eller utrustning som medicinbollar och cardiomaskiner.

WOD står för Workout of the Day. Här kan du förvänta dig en kombination av styrketräning och konditionsträning. Vi kommer att använda massor av utrustning som kettlebells och hantlar, men också vår egen kroppsvikt.

Abs och Core är en 30-minutersgrupp där vi främst fokuserar på kroppens kärna, det vill säga coren. En stark core innebär en stark grund, och ju starkare grunden är, desto mindre är risken för skador. En stark core ger också bättre hållning och främjar våra idrottsliga förmågor.

Upper Body är ett pass där vi fokuserar på att göra vår rygg, axlar, armar, bröst och mage starkare. Detta pass kommer främst att bestå av tung styrketräning med kettlebells, skivstänger, hantlar och TRX.

Stretch and Relax är ett pass där du kan du förvänta dig att lösa upp spänningar i kroppen och utföra utmanande positioner. I detta pass kommer vi också att arbeta med balans och koordination. Vi avslutar alltid med några andningsövningar.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ OBS +16 år på WOD & Upper Body.


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa under de datum gästinstruktören kommer att vara där. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.  

Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Datum & hotell:

14-21 jan 2024, Aqua Vista - powered by Playitas 

 Detta ingår:           

  • Alla pass med gästinstruktören  
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instrukören


Jamilla

Jamilla Wittrup är en erfaren instruktör och personlig tränare. Under de senaste 4 åren har hon levt och andats träning i storstäder som London, Sydney och Köpenhamn. Med en konstant sprudlande energi och ett strålande humör kommer Jamilla inspirera och motivera dig att utmana dig själv. När det kommer till att upprätthålla korrekt teknik och få människor att pressa sina egna gränser är hon stenhård och kompromisslös. För tillfället jobbar Jamilla som självständig personlig tränare och fitnessinstruktör på Nordic Strong i Köpenhamn.

Följ Jamilla Wittrup på Instagram @Jamillawittrup_


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas