Multi Fitness week med Jesper & Jimmi

Häng med på en multi fitness-vecka med Jesper & Jimmi på ett av våra Powered by Playitas-hotell, La Pared - powered by Playitas eller Levante - powered by Playitas. Det bli dansfitness, styrketräning, vattenaerobics, avslappning, strecht och meditation. Jesper & Jimmis filosofi är att träning alltid ska vara rolig, men självklart även utmanande.


Vem kan delta?

Våra träningshotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckad semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Hur beställer jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 

11-25 september 2022, Levante – powered by Playitas

2-9 december 2022, La Pared - powered by Playitas

30. maj-6. juni 2023, La Pared - powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jesper & Jimmi

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 

Klassbeskrivningar

TRX Suspension Training är en helt unik träningsform bestående av en sele, där du endast använder funktionella rörelser med din egen kroppsvikt som belastning. På en TRX-klass kan du utföra hundratals övningar som bygger styrka, flexibilitet, balans, rörlighet och förebygger skador – allt med precis den intensitet som du känner dig bekväm med. Du kommer snabbt i gång, oavsett vilka förutsättningar du har.

Bokwa är svår att beskriva utan att uppleva det. Bokwa är ett underhållande dans fitnessprogram där du rör dig i tecken, siffror och bokstäver. Det är rakt på sak och man kan inte låta bli att fastna i musiken och atmosfären. Du kan välja att göra momenten helt "by the book", men det finns också utrymme att sätta din egen stil och på så sätt anpassa intensiteten i träningen.

Bokwa Tone & Core är en klass med fokus på en av specialiteterna inom Bokwa. Här rör man sig fortfarande i samma tecken, siffror och bokstäver som man känner från vanliga Bokwa. Koreografin är vild och anpassad till varje enskild låt, men man hanterar vanligtvis fyra olika karaktärer under en timmes träning. I denna gruppträning kommer musklerna att bränna lite och på helt rätt sätt, så att du känner dig stark och motiverad för ännu mer träning.

Attack är en högintensiv klass som tilltalar både nybörjare och erfarna. Här kombineras atletiska rörelser med styrkeövningar som knäböj och armhävningar. Du motiveras av energifylld musik, där du pressas till ett optimalt och givande träningspass. Känslan man har efter träningen är obeskrivligt bra.

Vattengympa passar alla, oavsett ålder, kön och kondition. Vattengympa är en träningsklass med bra musik och övningar som stärker kroppen samtidigt som man har roligt. Man simmar inte, utan står, går, springer och hoppar på plats – allt sker i poolen. Vid varje träningspass tränas alla muskelgrupper och du blir andfådd.

Release, Stretch & Relax är en timmes njutning för både kropp och själ, där tempot är lågt. Det börjar med muskelavslappning och bindvävsmassage med en tennis- eller golfboll (du måste ta med din egen). Efter detta fortsätter stretchingen där stretchen varar i 45-60 sekunder vilket ger högre spänst och smidighet. Det avslutas med avslappning av både kropp och själ genom en guidad meditationsövning.


Om instruktörerna


 

Jesper & Jimmi

När Jesper inte jobbar i sin egen IT-verksamhet och Jimmi på sin klinik med alternativa behandlingar, hittar du dem oftast på gymmet. Båda två har varit intruktörer sedan 2013, har gått flera utbildningar och haft många klasser. Deras genemsamma passion är Bokwa, där bägge är certifierade på alla fem nivåer, samt de tre specialarna. Jesper fokuserar mer på funktionell träning och styrketräning, och för Jimmy är det viktigt att få in både kropp och sinne i den dagliga träningen. Båda vill att träningen alltid ska vara rolig, även om det är tufft. Med ett leende på läpparna och glimten i ögat är Jesper och Jimmi alltid inspirerande och motiverande under sina träningspass, som de själva kallar vardagsfester! 


Om hotellen

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas