Multi Fitness week med Jesper & Jimmi

Häng med på en multi fitness-vecka med Jesper & Jimmi på träningsmeckat Playitas Resort eller ett av våra Powered by Playitas-hotell, La Pared - powered by Playitas eller Levante - powered by Playitas. Det bli dansfitness, styrketräning, vattenaerobics, avslappning, strecht och meditation. Jesper & Jimmis filosofi är att träning alltid ska vara rolig, men självklart även utmanande.


Vem kan delta?

Våra träningshotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckad semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.

Hur beställer jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum: 

25 mars-1 april 2022, La Pared - powered by Playitas

1-8 april 2022, Playitas Resort

11-25 september 2022, Levante – powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jesper & Jimmi

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Playitas Resort Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 


Om instruktörerna


 

Jesper & Jimmi

När Jesper inte jobbar i sin egen IT-verksamhet och Jimmi på sin klinik med alternativa behandlingar, hittar du dem oftast på gymmet. Båda två har varit intruktörer sedan 2013, har gått flera utbildningar och haft många klasser. Deras genemsamma passion är Bokwa, där bägge är certifierade på alla fem nivåer, samt de tre specialarna. Jesper fokuserar mer på funktionell träning och styrketräning, och för Jimmy är det viktigt att få in både kropp och sinne i den dagliga träningen. Båda vill att träningen alltid ska vara rolig, även om det är tufft. Med ett leende på läpparna och glimten i ögat är Jesper och Jimmi alltid inspirerande och motiverande under sina träningspass, som de själva kallar vardagsfester! 


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas