Multi Fitness Week

Jesper & Jimmi

Häng med på en multi fitness-vecka med Jesper & Jimmi till Playitas Resort på Fuerteventura! Det bli dansfitness, styrketräning, vattenaerobics, avslappning, strecht och meditation. Jesper & Jimmis filosofi är att träning alltid ska vara rolig, men självklart även utmanande.


Klassbeskrivningar

TRX Suspension Training är en helt unik träningsform bestående av en sele, där du endast använder funktionella rörelser med din egen kroppsvikt som belastning. På en TRX-klass kan du utföra hundratals övningar som bygger styrka, flexibilitet, balans, rörlighet och förebygger skador – allt med precis den intensitet som du känner dig bekväm med. Du kommer snabbt i gång, oavsett vilka förutsättningar du har.

Bokwa är svår att beskriva utan att uppleva det. Bokwa är ett underhållande dans fitnessprogram där du rör dig i tecken, siffror och bokstäver. Det är rakt på sak och man kan inte låta bli att fastna i musiken och atmosfären. Du kan välja att göra momenten helt "by the book", men det finns också utrymme att sätta din egen stil och på så sätt anpassa intensiteten i träningen.

Bokwa Punch & Strike är ett pass med fokus på kampsportsträning i form av slag, sparkar och höga knän. Här rör man sig fortfarande till samma tecken, siffror och bokstäver som man gör i vanlig Bokwa. Koreografin byggs tyst upp varje gång, men förvänta dig fart över fältet, svett i pannan, bra syra i armarna, ett leende på läpparna och lite mental gymnastik när vi ska sätta ihop all koreografi. Alla kan vara med!

Attack är en högintensiv klass som tilltalar både nybörjare och erfarna. Här kombineras atletiska rörelser med styrkeövningar som knäböj och armhävningar. Du motiveras av energifylld musik, där du pressas till ett optimalt och givande träningspass. Känslan man har efter träningen är obeskrivligt bra.

Vattengympa passar alla, oavsett ålder, kön och kondition. Vattengympa är en träningsklass med bra musik och övningar som stärker kroppen samtidigt som man har roligt. Man simmar inte, utan står, går, springer och hoppar på plats – allt sker i poolen. Vid varje träningspass tränas alla muskelgrupper och du blir andfådd.

Release, Stretch & Relax är en timmes njutning för både kropp och själ, där tempot är lågt. Det börjar med muskelavslappning och bindvävsmassage med en tennis- eller golfboll (du måste ta med din egen). Efter detta fortsätter stretchingen där stretchen varar i 45-60 sekunder vilket ger högre spänst och smidighet. Det avslutas med avslappning av både kropp och själ genom en guidad meditationsövning.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Vem kan delta?

Våra träningshotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckad semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum: 

9-16 nov 2024, Monte Feliz

3-10 jan 2025, Playitas Resort

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jesper & Jimmi

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Monte Feliz

Boka Playitas Resort 

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Jesper & Jimmi

När Jesper inte jobbar i sin egen IT-verksamhet och Jimmi på sin klinik med alternativa behandlingar, hittar du dem oftast på gymmet. Båda två har varit intruktörer sedan 2013, har gått flera utbildningar och haft många klasser. Deras genemsamma passion är Bokwa, där bägge är certifierade på alla fem nivåer, samt de tre specialarna. Jesper fokuserar mer på funktionell träning och styrketräning, och för Jimmy är det viktigt att få in både kropp och sinne i den dagliga träningen. Båda vill att träningen alltid ska vara rolig, även om det är tufft. Med ett leende på läpparna och glimten i ögat är Jesper och Jimmi alltid inspirerande och motiverande under sina träningspass, som de själva kallar vardagsfester! 


Om hotellen


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz