Yogalärarutbilding

med Soulwork Academy och Apollo Sports

Är du redo för en resa som kommer att fördjupa din förståelse av yoga och ge dig verktygen att dela dess visdom med världen? Soulwork Academy, i samarbete med Apollo Sports, bjuder in dig till vår 200-timmars Yogalärarutbildning i den fantastiska miljön på soliga Fuerteventura våren 2025.


Om utbildningen

Upptäck yoga på en djupare nivå där yoga, pranayama och meditation sammanflätas för att skapa en själslig praktik. Detta är en resa inåt där du bjuds in till transformation och personlig utveckling.  

Denna omfattande intensivutbildning ger dig självförtroendet och färdigheterna att undervisa i tre olika yogastilar: Hatha, Vinyasa och Yin. Varje stil erbjuder unika fördelar som kommer att berika både din egen praktik och din undervisning. Hathayogan fokuserar på balans och alignment genom fysiska positioner och andningskontroll. Viinyasayogan är mer flytande och består av dynamiska rörelser synkroniserade med andningen, vilket skapar ett meditativt och kreativt flöde. Yinyogan är mer djupgående med fokus på  avslappning och stillhet där positioner hålls längre, vilket bland annat ger ökad flexibilitet. Under utbildningen kommer du även få lära dig att leda och guida genom Yoga Nidra.

Utöver fysisk praktik kommer du att fördjupa dig i yogans filosofi och historia, anatomi och energikroppen genom studier av koshas, chakras, mudras, mantras och kriyas. Varje dag inleds med pranayama och meditation i vår vackra yogashala, där du lär dig olika tekniker för dessa praktiker.

Du lär dig även hur du bygger ditt varumärke, marknadsför dina tjänster och etablerar en framgångsrik yogakarriär. Oavsett om du vill undervisa klasser, arrangera retreats eller leda workshops, ger denna utbildning dig de verktyg du behöver för att lyckas.


Vem passar utbildningen för?

Utbildningen är skapad för blivande yogalärare som vill undervisa med en holistisk approach, samt för yogaintresserade som vill fördjupa sin kunskap. Alla som vill utforska yogans rötter och utveckla sin praktik är välkomna. Du behöver inte vara en avancerad utövare – ett öppet sinne och en vilja att lära är allt som krävs. Utbildningen sker på engelska, och 1-2 böcker kommer behöva införskaffas inför självstudierna.
Efter genomförd och godkänd utbildning kommer du kunna registrera dig som yogalärare på Yoga Alliance.


 

 

Info om veckan

Pris från: 39 998:- 

Datum: 29 april - 27 maj 2025

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

 • Flyg tur & retur
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage + handbagage
 • Transfer tur & retur
 • Boende i del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Träning och aktiviteter enligt program
 • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass
 • Fyra veckors intensiv yogalärarutbildning.
 • En detaljerad utbildningsmanual som täcker hela kursen och som kan användas som stöd när du själv börjar undervisa.
 • Omfattande läroplan med allt du behöver för att börja undervisa egna klasser och arrangera retreats.

Tillägg för:
Enkelrumstillägg, 3500:- /vecka.
Helpension, 1250:- /vecka

BOKA

Kontakta oss: [email protected]

 


Om Soulwork Academy


Soulwork By Nicole

Soulwork Academy grundades av Nicole Nyholm, en hängiven yoga- och meditationslärare samt Reiki healer från Sverige. Med en bakgrund av flertalet utbildningar, främst från Indien, har Nicole spridit yogans visdom globalt de senaste sju åren. Hon brinner för att guida sina elever till deras mest autentiska jag och betonar alla aspekter av yoga, inte bara den fysiska. Nicole har arbetat i Maldiverna, Väst- och Nordafrika, Indonesien, Sydeuropa och Sverige med allt ifrån stora yogaevents, retreats, öppna klasser till privata klasser och behandlingar på lyxresorts. Läs mer om Nicole på www.soulworkbynicole.com.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort