LES MILLS TRAINING CAMP

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

NYHET! Följ med Les Mills till solsäkra semesterparadiset Hurghada och en vecka med träningsklasser i absoluta världsklass. Här väntar några av världens bästa gruppträningsinstruktörer med de allra nyaste releaserna på dina favoritklasser. På vårt sporthotell Aqua Vista - powered by Playitas kommer vi skapa minnen för livet med likasinnade människor som delar passionen för hälsa och välbefinnande.


Om resan

I november flyr vi höstrusket och beger oss till Hurghada och sporthotellet Aqua Vista - powered by Playitas. Här på en av våra absolut solsäkraste destinationer väntar kristallklart vatten och vackra stränder och ett träningsschema i absoluta toppklass.

På denna resa har vi med oss stjärnorna du ser på Les Mills gruppträningsscener runt om i världen. Här har du möjlighet att ta del av en gott och blandat-påse med dina favoritkoncept, i otrolig miljö och med havet som bakgrund. Vad sägs om en vecka fylld med favoriterna BODYPUMP och BODYCOMBAT, våra nya koncept PILATES, LES MILLS SHAPE & LES MILLS FUNTIONAL STRENGTH.

Under veckan njuter vi av allt det en semester bör innehålla. Vällagad och hälsosam mat, högkvalitativ träning, tid för återhämtning i solstolen mellan träningspassen och möjlighet att upptäcka Egyptens alla guldkorn. Varje dag kan du välja mellan mängder av klasser och på kvällarna äter vi middag tillsammans i hotellets resturang. Så fyll väskan med träningskläder och gör dig redo för en vecka fylld till bredden med inspiration och härlig gemenskap.


Är du LES MILLS-instruktör?

Som LES MILLS-instruktör kan man tillgodoräkna sig träningsresan som en kvartalsutbildning, då vi kommer att köra de allra senaste releaserna.
Glöm inte att ange i bokningsformuläret om du kommer att genomföra resan som din kvartalsutbildning.


Klassbeskrivningar & program

Klassbeskrivningar Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

Det bästa med denna resa är att alla kan delta! Kom precis som du är. Tycker du om att träna och vill starta sommaren i solen med ett leende på läpparna? Då är detta resan för dig! Resan passar alla, oavsett nivå och tidigare träningsvana. Här samlas såväl erfarna instruktörer som de som precis hittat till gymmet och varit med på sitt första gruppträningspass. 
 

Info om veckan

Pris från: 14 998:-

Datum: 22-29 nov 2024

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:  

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • All inclusive
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelbäddstillägg 4000:-

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Cristine Skogastierna

Cristine är en Les Mills Master-tränare och en sponsrad Adidas atlet. Hon undervisar i BODYCOMBAT, BODYPUMP, LES MILLS CORE, BODYBALANCE och FUNCTIONAL STRENGTH och har arbetat som internationell presentatör för Les Mills i flera år. Hennes klasser handlar om energi, inspiration och att hitta den där extra nivån. Hennes ambition är att få deltagarna att bli förälskade i rörelse och träning, och lämna varje klass med en känsla av prestation och ny kunskap.

Billy Magg

Billy har över 10 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör och älskar känslan av att var ett med musik och rörelse tillsammans med en grupp människor. Billy jobbar som International Trainer & Presenter för Les Mills Nordic och utbildar nya och befintliga instruktörer samt presenterar på olika konvent och evenemang världen över. Under 2023 filmade han releaser för BODYATTACK & LES MILLS DANCE i Auckland, Nya Zeeland och Los Angeles, USA. Efter en klass med Billy kan jag garantera att du lämnar svettig med ett leende på läpparna. Så häng med och upplev glädjen, du kommer inte ångra dig! 

Niklas Bohlin

Niklas arbetar som Trainer & Presenter för Les Mills Nordic, är gruppträningskoordinator på Nordic Wellness, samt sponsrad Adidas atlet. Under 2023 var han i Nya Zeeland och var med på inspelning av SH’BAM 51 och LES MILLS CORE 50, utöver det instruerar Niklas allt från BODYJAM till LES MILLS GRIT. Han älskar att träffa många nya fitnessentusiaster och dela passionen för fitness med dem. Energi, styrka och alltid med ett leende på läpparna är hur Niklas älskar att undervisa.

Hanna Lundh

Hanna är sponsrad Adidas atlet, samt trainer & presenter för Les Mills Nordic där hon representerar bl.a BODYJAM, BODYCOMBAT, BODYBALANCE och GRIT. För Hanna handlar gruppträning om att skapa minnen, känna att man lär sig och dela rörelseglädje tillsammans. Stort hjärta, hårt arbete och lätt till skratt är något man kan förvänta sig hos henne.

Simon Nilsson

Simon jobbar som Trainer, Presenter & Assessor för Les Mills Nordic sedan 2022. Han är idag aktiv inom 8 olika Les Mills program och jobbar även som gruppträningskoordinator. Sommaren 2023 presenterade Simon på Masterclassinspelningen av BODYATTACK 122 under Les Mills Live i Los Angeles. Simon älskar allt med träning och för honom handlar det om att varje deltagare ska känna sig sedd och lämna klassen efter en grym upplevelse och vara både gladare och taggad för mer.


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas