Core to the Beat

Johanna Nilsson

Vår omtyckta Apollo Sports-instruktör och energiknippet Johanna Nilsson återvänder till våra sporthotell som gästinstruktör, för en vecka fylld till bredden med härliga träningsklasser med stor variation!


Om veckan

Letar du efter en träningsresa med alla dina favoritpass samlade? Johannas träningsvecka är en gott- och blandatpåse av alla dina favoritklasser. Fyll dagarna med svettiga woddar, endorfinstinna spinningpass, intensiv tabata och bootystep eller festlig vattengympa, skonsam pilates och mjukgörande morgonyoga. Här har du möjlighet till en varierande träningsvecka i härligt klimat, på träningsanläggningar i toppklass!


Klassbeskrivningar

Spinning är konditionsträning på stillastående cykel där vi tar oss igenom olika typer av kreativa landskap. Vi varvar intensitet, motstånd och peppande musik för att arbeta upp vår uthållighetsförmåga och styrka i benen. En riktig svettfest!  

Bootystep med fokus på benen och pulsen, men framförallt fokus på sätesmusklerna. Vi använder oss av stepbräda samt bootyband och arbetar enkelt och lekfullt till rytmen av musiken. 

Pilates där vi arbetar med de djupa, stabiliserande magmusklerna till mjuka, dynamiska rörelser tillsammans med andningen. Vi jobbar skonsamt på matta, med egen kroppsvikt och utför övningar som ökar rörlighet, styrka och balans. 

Tabata är klassisk träning i intervall-format där vi jobbar i 20/10 sekunder. Det kommer hinnas med rikligt med övningar med fokus på både styrka och kondition. Ett helkroppspass med hög intensitet och kvalité!

Aqua - bästa tiden på dagen och även så det festligaste träningspasset? Till glad, peppande musik blir det vattengympa för alla åldrar och ett roligt avbrott vid den annars lugna poolen. Denna fest vill du inte missa!

Core to the beat är träning med fokus på det många ofta missar eller inte vill träna, mage och bål! Under detta pass tröttar vi ut alla muskler kring kroppens kärna. Vi låter musiken, takten och låtens uppbyggnad styra hela vår jobbiga, men ack så viktiga, bålträning!

WOD står för Workout Of the Day, ett pass där vi ser till att trötta ut våra muskler maximalt genom styrketräning och explosivitet, främst med hjälp av vikter men också vår egna kroppsvikt. Vi jobbar med många repetitioner, samarbetsövningar och fokus ligger på att våga utmana sig själv!

Morning yoga ger en mjuk, lugn och skön start på dagen för både kropp och sinne. Vi arbetar i långsamma dynamiska rörelser samt stillastående positioner med fokus på andningen. Även rörlighet och balans kommer utmanas under passets gång. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:                        

6-13 maj 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

30 juli – 6 aug, Playitas Resort

15-22 sept, Levante – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:  

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Johanna Nilsson

Johanna har nyligen avslutat 1 års heltidsstudier till hälsocoach, licenserad PT och gruppträningsinstruktör på Lillsveds Idrottsfolkhögskola i Stockholm. En holistisk, gedigen och allsidig utbildning inom träning och hälsa som gett Johanna många olika nycklar och verktyg att fortsätta jobba kring träning och välmående. Före utbildningen har hon arbetat 4 säsonger för Apollo och hållit i träningspass på 3 olika Playitas hotell i både Grekland och Egypten. Hennes filosofi är att vi tillsammans kan ge varandra mycket mer glädje, gemenskap och välmående genom att träna i grupp och inspireras av varandra. Därför är gruppträning något som ligger Johanna extra varmt hjärtat. Hon gillar allt från de lugna yogapassen till de högexplosiva spinningklasserna och tror på en bred och allsidig träning för att kunna må så bra som möjligt, både mentalt och fysiskt.

 

 


Om hotellen

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas