Workout Week

Johanna Prim

NYHET! Följ med på denna träningsvecka fylld till bredden med härliga träningspass. Vår gästinstruktör Johanna är en utbildad inom hela åtta av Les Mills koncept, och kommer guida dig igenom en härlig vecka med kvalitativa träningsklasser.


Passbeskrivningar

BODYATTACK är ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva klass kombinerar atletiska aerobic-inspirerande rörelser med styrka och stabiliseringsövningar, allt till häftig energidrivande musik. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (45 min)

LES MILLS SPRINT är ett 30-minuters intervallträning med hög intensitet (HIIT) där man använder en inomhuscykel för att uppnå snabba resultat. Det är en kort, intensiv träningsstil där spänningen och motivationen kommer från att tänja på dina fysiska och mentala gränser. Du behöver inte vara en cyklist för att delta. 

LES MILLS GRIT STRENGTH är ett 30-minuters intervallträningspass med hög intensitet (HIIT), designat för att förbättra styrka, kondition och bygga muskelmassa. Detta träningspass använder skivstång, viktskiva och kroppsviktsövningar för att spränga alla större muskelgrupper. LES MILLS GRIT Strength tar banbrytande HIIT och kombinerar det med kraftfull musik och inspirerande tränare som kommer att vara nere på golvet med dig och motivera dig att gå hårdare för att komma i form, snabbt.

LES MILLS BODYSTEP är ett funktionellt step-pass för hela kroppen där du får möjlighet att utmana din kondition och benstyrka (rumpa/lår). Upplägget är enkelt och lätt att hänga med på från start. Du anpassar träningsintensiteten och övningar utifrån dina behov, du kan köra kroppsvikt eller höja intensiteten genom att använda viktplattor i specifika övningar. (45 min)

LES MILLS BODYBALANCE är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Noggrant strukturerade serier av rörelser och positioner med kontrollerad andning till modern musik. Klassen ger dig förbättrad flexibilitet, balans och styrka. Klassen avslutas med en avslappning/meditation. (45 min)

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT är en klass med fokus på styrka och på att bygga muskler, hypertrofi samt att skapa muskelkraft. Ett koncept där klassisk gymträning möter gruppträningens fördelar. Tänk dig styrketräning i gymmet fast i gruppträningssal och mycket effektivt. Grundövningar som marklyft, knäböj, utfall, axelpress, frivändningar och så vidare fast med få repetitioner och tunga vikter. Vi jobbar i ett varierat repsantal med olika tempon i olika set. Vi jobbar inte i takt till musiken men med ett bestämt tempo i en viss tidsintervall. (45 min)

LES MILLS SHAPES är en lågintensiv styrkeklass med inspiration från Pilates, Barre och Power Yoga. Man rör sig i takt till musiken men som deltagare är det helt okey att sakta ner tempot om man önskar. I den här klasser handlar allt om att hitta ”the hot spot” och stanna där. Det kommer bränna rejält i dina muskler och du kommer hitta muskler du inte visste att du hade. Det här är klassen du inte visste du behövde men som du aldrig kommer kunna vara utan. I klassen använder vi lättare vikter samt miniband. (30/45min)

 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell:         

18-25 jun 2024, Playitas Resort

16-23 sept 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Jag är engagerad, glad och energirik. Bosatt i Stockholm, Sverige, men är född och uppvuxen på västkusten. Jag har lång erfarenhet av gruppträning och är certifierad i åtta LES MILLS koncept som jag instruerar idag på Nordic Wellness. Innan gruppträningen charmade och vann över mitt hjärta, spenderades mycket tid på fotbollsplanen.

Jag älskar att få dela min passion för träning med andra. Med ett stort leende på läpparna och med massor av energi, skall vi tillsammans se till att du får ut det mesta av varje klass. Jag ser till att anpassa de olika övningarna eller rörelserna så att alla kan vara med på mina pass och garanterar att du lämnar klassen svettig med ett leende på läpparna. Så låt mig inspirera dig till rörelse och glädje, något du inte kommer att ångra!


Om hotellen

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas