Workout Week

Johanna Prim

NYHET! Följ med på denna träningsvecka fylld till bredden med härliga träningspass. Vår gästinstruktör Johanna är en utbildad inom hela sju av Les Mills koncept, och kommer guida dig igenom en härlig vecka med alltifrån högintensiv BODYATTACK, energisk BODYSTEP och lugnare BODYBALANCE. 

Letar du efter en semesterresa där du kan hålla i din träning, och delta på kvalitativa och varierande träningspass? Under höstlovet gästas Aqua Vista – powered by Playitas i Hurghada av vår erfarna instruktör Johanna Prim, och i december gästar hon La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura. I över åtta år har hon instruerat i gruppträning och hela sju varierade koncept kommer finnas tillgängliga för dig under veckan. Oavsett om du vill ta i så att svetten lackar, sträcka ut ömma muskler efter en dag på surfbrädan eller fylla på energidepåerna till härlig musik så finns här en klass för dig.


Passbeskrivningar

BODYATTACK är ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva klass kombinerar atletiska aerobic-inspirerande rörelser med styrka och stabiliseringsövningar, allt till häftig energidrivande musik. Passar för alla oavsett träningsbakgrund. (45 min)

LES MILLS SPRINT är ett 30-minuters intervallträning med hög intensitet (HIIT) där man använder en inomhuscykel för att uppnå snabba resultat. Det är en kort, intensiv träningsstil där spänningen och motivationen kommer från att tänja på dina fysiska och mentala gränser. Du behöver inte vara en cyklist för att delta. 

LES MILLS GRIT STRENGTH är ett 30-minuters intervallträningspass med hög intensitet (HIIT), designat för att förbättra styrka, kondition och bygga muskelmassa. Detta träningspass använder skivstång, viktskiva och kroppsviktsövningar för att spränga alla större muskelgrupper. LES MILLS GRIT Strength tar banbrytande HIIT och kombinerar det med kraftfull musik och inspirerande tränare som kommer att vara nere på golvet med dig och motivera dig att gå hårdare för att komma i form, snabbt.

LES MILLS BODYSTEP är ett funktionellt step-pass för hela kroppen där du får möjlighet att utmana din kondition och benstyrka (rumpa/lår). Upplägget är enkelt och lätt att hänga med på från start. Du anpassar träningsintensiteten och övningar utifrån dina behov, du kan köra kroppsvikt eller höja intensiteten genom att använda viktplattor i specifika övningar. (60 min)

LES MILLS BODYBALANCE är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Noggrant strukturerade serier av rörelser och positioner med kontrollerad andning till modern musik. Klassen ger dig förbättrad flexibilitet, balans och styrka. Klassen avslutas med en avslappning/meditation. (45 min)

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT är en klass med fokus på styrka och på att bygga muskler, hypertrofi samt att skapa muskelkraft. Ett koncept där klassisk gymträning möter gruppträningens fördelar. Tänk dig styrketräning i gymmet fast i gruppträningssal och mycket effektivt. Grundövningar som marklyft, knäböj, utfall, axelpress, frivändningar och så vidare fast med få repetitioner och tunga vikter. Vi jobbar i ett varierat repsantal med olika tempon i olika set. Vi jobbar inte i takt till musiken men med ett bestämt tempo i en viss tidsintervall. (45 min)


Program

Johanna håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell:         

27 okt – 3 nov 2023, Aqua Vista, Powered by Playitas

1-8 dec 2023, La Pared – powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Johanna är en engagerad, glad och energirik tjej som bor i Stockholm, Sverige, men är född och uppvuxen på västkusten. Jag har jobbat med gruppträning i över 8 år och är certifierad i sju LES MILLS koncept som hon instruerar idag på Nordic Wellness. Tidigare under året tävlade jag i finalen för Nordic Wellness Sensation. Före gruppträningen tog över mitt liv, spenderades tiden på fotbollsplanen.

Johanna älskar att få dela min passion för träning med andra. Med ett stort leende på läpparna och med massor av energi, skall vi tillsammans se till att du får ut det mesta av varje klass. Jag ser till att anpassa de olika övningarna eller rörelserna så att alla kan vara med på mina pass och garanterar att du lämnar klassen svettig med ett leende på läpparna. Så låt mig inspirera dig till rörelse och glädje, något du inte kommer att ångra!


Om hotellen

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas