Cardiofest

Roy André Sand

Roy-André älskar flåsiga träningspass och omtalas som en av Oslos mest högprofilerade instruktörer. Oavsett din nivå och erfarenhet kommer du att få mycket energi och nytta av träningen under veckan. Häng på!


Passbeskrivningar

Step är ett steppass med enkla steg och lätt koreografi. Musiken och instruktören kommer att inspirera dig att ge allt!

Power Step är det ultimata konditionspasset! Vi växlar mellan konditionsintervaller på stepup-brädor och styrkeintervaller med vikter, för att ge dig ett komplett träningspass för hela kroppen. 

Cardio Energy är det ultimata passet! Även om vi rör oss i takt med musiken är stegen enkla och koreografin lätt att följa. I klassen ingår hopp och löpning, men som deltagare kan du välja att själv ändra stegen så att det passar dig!

HIIT står för High Intensity Interval Training och är en populär och effektiv intervallträningsform för alla med olika högintensiva övningar utan utrustning, här använder du kroppen som redskap.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 timmars daglig truppträning, med undantag för ankomst- och avresedagar. Programmet presenteras efter ankomst. 


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser själv kommer du aldrig att känna dig ensam. På våra sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Du kan vara med på pass oavsett tidigare erfarenhet, instruktörerna hjälper till att anpassa så att alla kan delta oavsett nivå. Åldersgräns från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Du kan delta på alla passen med gästinstruktören. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum för träningsveckan. 
 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Datum och hotell:

22-29 sep 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Detta är inkluderat:

  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass
  • Träning enligt ordinarie program på hotellet
  • All träning med gästinstruktören Roy-André Sand

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören & hotellet:

 

Roy-André Sand

Roy-André Sand

Roy-André är 30 år och bor i Oslo. Han har arbetat inom fitnessbranschen i 12 år, nu bara på deltid vid sidan av en restaurangchefstjänst på Fyr Bistronomy. Han har varit knuten till Sats i 9 år på träningscenter i Kristiansand, på Sjølyst, Ullevål och nu på Colosseum. Han är instruktör i allt från styrkeklasser, spinning, konceptklasser som build&burn och HIIT-klasser, men det är steg- och konditionsklasser han gör mest. Han brinner för att se till att du, oavsett utgångspunkt, får nytta och känslan av behärskning av hans klasser. Med positiv energi och glädje! Varje lördag fyller jag en handbollshall på ett av Oslos största träningscenter med damer, herrar, tjejer och killar. Nu ser jag fram emot att köra härliga gruppass i sol och värme med härlig musik!

Följ Roy-Andé på Instagram: @royandresand 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas