Kraften i systerskap

Emelie Hollsten & Nicole Nyholm

Upptäck din inneboende styrka och välkomna balans och välmående med hälsoprofilen Emelie Hollsten och yogaläraren Nicole Nyholm!


Om resan

En inspirerande gruppresa för dig som vill upptäcka dig själv och stärkas både fysiskt och mentalt. Personlig utveckling står i fokus och du kommer få utmana dig själv fysiskt såväl som att möta sårbara delar av dig själv, få större förståelse för varför du fungerar som du gör och tillgång till verktyg för att knyta an till din inre kraft. Både Emelie och Nicole har själva gått igenom stora utmaningar i livet och vill dela sina bästa strategier för att leva ett så autentiskt och välmående liv som möjligt.

Under resan bjuds du in att testa olika former av yoga och meditation, där du ges möjlighet att släppa på kontroll och vara i total harmoni med din kropp. Vi berör olika teman som kopplar an till yogisk filosofi och du får testa på olika sorters andningstekniker.

 

Förutom yoga blir det också träningspass och föreläsningar/workshops på teman som berör självkärlek och självrespekt. Under resan njuter vi såklart även av god mat och mysiga måltider tillsammans, härliga dopp i havet och poolen eller varför inte en promenad in till den mysiga grekiska byn.

Detta är resan för dig som vill uppleva kraften i systerskap och gemenskap. En resa för dig som vill utvecklas och stärkas inifrån och ut. Tillsammans med Emelie och Nicole får du en resa du sent kommer glömma, med verktyg du kan ha med dig resten av livet, nya vänner och en riktigt härlig semester där DU är i fokus och din resa mot den bästa och mest välmående versionen av dig. 

 


Program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Utöver passen tillsammans med Nicole och Emelie så kan självklart du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​

Info om veckan

Pris från: 15 498:-

Datum: 1-8 september 2024

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:                                           

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Enkelbäddstillägg om 4000:- 
 BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Emelie är en sprudlande affärskvinna och mamma som tränat på elitnivå och sedan barnsben pushat sig själv hårt men på senare år funnit en mer hälsosam relation till träning och prestation. Hon tillbringade många år av sin uppväxt i gymnastiksalen och lär gärna ut sina skills i handstående. Emelie är en stark förespråkare för att våga tala om känslor, behov och gränser och att leva ett äkta liv.

Soulwork By Nicole

Nicole reser jorden runt och sprider yogans budskap och beskrivs ha en harmonisk och läkande energi.  Hennes passion är att guida andra till att finna sitt inre ljus. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga för att delta i Nicoles klasser utan kan anpassa efter där du befinner dig. Förutom att vara en yogini som reser världen runt har Nicole många års erfarenhet av socialt arbete och förändringsarbete.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas