Dance Party med Swedish Training Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Tänk dig Studio 54 i New York, musiken dundrar ut från högtalarna dansgolvet är fyllt av människor som rör sig i takt till musiken. Det är svettigt, det är högt i tak och du kan sluta drömma NU. Drömmen blir sann och vi laddar för ett coolt Danceparty på Fuerteventura och Playitas Resort. 


Om resan

Med inte mindre än 24 dansklasser under veckan kan du lära dig eller öva upp dina färdigheter inom Salsa, disco, jive, bollywood, Bachata, samba, latinamerikanska rytmer, zumba, drums, dancefitness och aerobic, samt mycket mycket mer. Vi kommer även erbjuda power walks samt Stretch and relaxpass. Givetvis finns det möjlighet att nyttja hotellets gym och andra träningsfaciliteter om man vil det.

Petra Alm Johansson med team som tidigare jobbat tillsammans med Dance Party i Grekland och Varberg vid flera tillfällen kommer se till så att vi har det coolaste och roligaste dansgolvet ever. Övriga instruktörer presenteras inom kort. Förutom dansklasserna kommer veckan bland annat innehålla temakvällar där ett av veckans tema kommer vara DISCO, med alla tänkbara detaljer som hör temat till.

Ni kommer även att få lyssna på en föreläsning med Petra PT Alm Johansson ”Allt går om man bara har bestämt sig". Vi kommer också genomföra vårt populära muskquiz, ha härlig aftertraining, sola bada och ha möjligheten att få tillbringa en hel vecka med likasinnade.


Veckans program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.
 


Vem kan delta?

Denna resan är för alla som älskar att dansa, oavsett nivå och tidigare dansvana och inga förkunskaper behövs.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp ingår och är en del  av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Training Camp har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Pris från: 16 798:-

Datum: 14-21 mars 2025

Hotell: Playitas Resort  

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                             

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Playitas Resort
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Swedish Training Camp
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 3500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA
Sista dag för bokning 28 februari 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna 


 

Petra Alm-Johansson

Petra Alm Johansson,  Grundaren av Swedish Training Camp. Över 150 resor i bagaget. Energiknippet från Halmstad som jobbar på heltid som PT, gruppträningsinstruktör, hälsoinspiratör och föreläsare på egna anläggningen Golden Wellness i Varberg och utomlands. Lär känna denna energiknippe under resan där Petra kommer få Er att känna Er som stjärnor, komma utanför komfortzonen och go with the flow.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort