HIIT & Yoga

Nanna Henriksen

Välkommen till en svettig vecka med gästinstruktör Nanna från Danmark som leder dig genom klasser som HIIT, core, booty-burn, spinning och yoga.


Om veckan

När du är med på Nannas högintensiva klasser är planerade för att se till att du får ut det mesta av ditt träningspass samtidigt som du har roligt och utmanar dig själv. Nannas fokuserar på teknik, hög intensitet och rörelser som funkar att skala upp eller ned efter nivå. Förutom högintensiva klasser håller Nanna även slow-flow & hatha yoga för den som föredrar lugnare klasser med fokus på rörlighet, stretching och andning. Med andra ord: Nanna erbjuder nånting för alla, oavsett tidigare erfarenheter, välkomna!


Passbeskrivningar

Pilates är helkroppsträningen där vi arbetar med grundstabilitet, balans och styrka med målet att tona och stärka kroppens muskulatur. Pilates utförs på en matta och vi uppnår önskat resultat genom att använda vår egen kroppsvikt. Det är en klass som passar alla nivåer och såväl din grundstyrka som din uthållighet. Pilates kommer förbättra din flexibilitet, hållning, styrka och balans. 

Step basic är ett nybörjarpass, där alla kan vara med och lära sig basstegen på stepbrädan. Här finns plats både för dig som aldrig har testat Step förut, och för dig som är erfaren på stepbrädan. 

Cardio attack är ett högintensivt träningspass, där pulsträning är i fokus. Passet är uppdelat i fem block, som alla kombinerar kroppsviktsövningar med fokus på kondition. Cardio Attack är för dig som vill köra ett svettigt träningspass.

Hatha Yoga är yoga med ett långsamt flöde, med en twist av yinyoga, kommer att vara det perfekta sättet att börja eller avsluta dagen. Du kommer att guidas genom olika poser på en grundläggande nivå då vi fokuserar på sinnet och andningen. 

Spinning eller indoor cycling är en träningsform med klasser med fokus på uthållighet, styrka, intervaller och hög intensitet. Med bra musik cyklar du genom landskapet på den stillastående cykeln.

Bodypump/tone är ett muskelbyggande pass med 5-6 block, där olika styrkeövningar utförs i takt till motiverande musik. Detta pass är för hela kroppen och vi använder oss av skivstänger och viktplattor. Alla kan vara med oavsett erfarenhet och styrka.

HIIT High intensity interval training, eller högintensiv intervallträning. Detta pass bygger på korta högintensiva intervaller som utmanar kondition & styrka. Det kan förekomma övningar med utrustning men till mestadels använder vi oss av egen kroppsvikt. Övningarna kan skalas ner så att alla kan vara med, ung som gammal.

Core är ett medelintensivt träningspass med fokus på framför allt magmuskler och nedre ryggmusklerna. Detta träningspass bidrar till stark hållning.


Program

Nanna håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell:         

11-18 okt 2023 Aqua Vista - powered by Playitas, Egypten

17-24 dec 2023 Aqua Vista - powered by Playitas, Egypten

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Nanna Henriksen 
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Om Nanna Henriksen

Nanna är 25 år och har varit utbildad instruktör sedan 7 år tillbaka. Nanna har tidigare arbetat för Apollo och Playitas i både Egypten och Grekland. Hon har klasser som BodyTone, BodyFit, HiiT, core, bike/spinning, step, cirkelträning, booty, aqua, yoga och pilates. Nanna brinner för gruppträning och är instruktör på ett gym i Danmark 3 gånger i veckan. När hon inte är instruktör studerar hon psykologi eller som hon själv säger, kör "workout" med hjärnan. Nannas klasser passar för alla. Nanna hoppas att hennes klasser skall utmana dig på den nivån du är på. Rätt teknik är ett av Nannas ledord och hon ser alltid till att alla gör sitt bästa på ett säkert sätt. Nästa ledord är glädje - ler du så skiner du!


Om hotellen

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas