Högintensiv träning och långsam yoga med Nanna Henriksen

Välkommen till en svettig vecka med gästinstruktör Nanna från Danmark som leder dig genom klasser som HIIT, core, booty-burn, spinning och yoga.

När du är med på Nannas högintensiva klasser kommer du att uppleva massor av kraft, gott humör, motivation, och du kommer definitivt lämna klassen med en svettig t-shirt och ett leende på läpparna.

Klasserna är planerade för att se till att du får ut det mesta av ditt träningspass samtidigt som du har roligt och utmanar dig själv. Med fokus på teknik, hög intensitet och rörelser som passar alla kommer klasserna att vara perfekta för alla som gillar gruppträning. I motsats till högintensiva klasser kan du gå också gå på slow-flow eller hatha yoga för att lugna ner dig och arbeta med rörlighet, stretching och andning. Ett trevligt tillfälle att låta dig själv ta en paus och njuta av en stund av lugnet i ditt sinne.

Med andra ord: alla är välkomna att gå på klasserna oavsett på vilken nivå du är och hur mycket träningserfarenhet du har.

Program

Nanna håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  

Passbeskrivning

HIIT (hög intensitet och intervallträning) - HIIT-träningen kombinerar korta intervaller av intensiv träning med perioder av vila eller träning med lägre intensitet. Vi kommer att använda utrustning som vikter och mattor samt vår egen kroppsvikt för att utmana oss själva. Under klassen kommer du att uppleva lagpass och utmaningar för att kunna genomföra ett svettigt men roligt träningspass för hela kroppen.


BOOTY-BURN - Booty-burn klasserna kommer att ha ett huvudfokus på att arbeta med den nedre delen av kroppen antingen med vikter, booty-band eller vår egen kroppsvikt. Med massor av muskelbränna kommer du att bli inspirerad av olika typer av övningar och några konditionsinspirerade segment också.


CORE - Core-klasserna kommer att vara en medelintensiv klass med stort fokus på teknik då vi arbetar med mag- och nedre ryggmusklerna. Att gå denna klass kommer att bidra till en hälsosam och stark hållning då du blir guidad att göra rörelserna långsamt och med kroppskontroll.


YOGA - Hatha yoga-lektionerna med ett långsamt flöde, med en twist av yinyoga, kommer att vara det perfekta sättet att börja eller avsluta dagen. Du kommer att guidas genom olika poser på en grundläggande nivå då vi fokuserar på sinnet och andningen. Du behöver inte vara superflexibel eller en erfaren yogi. Detta är en klass full av lugn och egenvård.

SPINNING - Indoor cycling är en träningsform med klasser med fokus på uthållighet, styrka, intervaller och hög intensitet. Med bra musik cyklar du genom landskapet på den stillastående cykeln. 3 olika segment kommer att presenteras under klassen var och en med olika fokus för att tänja på din gräns och utmana ditt konditionssystem.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

27 jan-3 feb 2022, Aqua Vista – powered by Playitas                     

1-8 april 2022, La Pared - powered by Playitas

2-9 juli 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Nanna Henriksen 
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Aqua Vista - powered by Playitas La Pared - powered by Playitas Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Om Nanna Henriksen

Nanna är 23 år och har varit utbildad instruktör i 5 år. HOn har klasser som BodyTone, BodyFit, HiiT, core, bike/spinning, step, cirkelträning, booty, aqua, yoga och pilates. Nanna brinner för gruppträning och är instruktör på ett gym i Danmark 3 gånger i veckan. När hon inte är intruktör studerar hon psykologi eller som hon själv säger, kör "workout" med hjärnan. Alla Nannas klasser passar för alla. När klassen är slut ska alla ha känslan att dom blivit utmanade av Nanna personligen. Rätt teknik är ett av Nannas ledord och ser alltid till att alla gör sitt bästa på ett säkert sätt. Nästa ledord är glädje - ler du så skiner du! Nanna har arbetat för Apollo i Egypten och i Grekland är är taggad på att få komma tillbaka en vecka som gästinstruktör.


Om hotellen

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas