Styrka och löpning med Jakob Schmidt

Älskar du styrketräning, löpning eller kanske både och? Då är träningsresan med Jakob Schmidt på Cavo Spada, Kreta ett måste! Jakob garanterar att du kommer lämna alla passen med ett leende på läpparna och en känsla av att vilja ha mer.  Du kan delta i alla pass oavsett din erfarenhet eller nivå. Jakob har lång erfarenhet av att träna olika tycker av människor och kan därför hjälpa dig att anpassa träningen oavsett vilken bakgrund du har.


Klassbeskrivningar

Cirkelträning
10-12 olika stationer, alla med olika typer av övningar och intensitet. Detta är ett pass som stärker din kropp inifrån och ut, du tränar med både redskap och din egen kroppsvikt. Alla kan delta då du deltar utifrån din egen nivå.

Löpning (nybörjare)
Här ligger fokus på teknik och korrekt löpstil. Denna klass är för dig som vill lära dig mer om löpteknik, få upp farten och svettas (mycket!) 

Löpning (erfaren) 
Här ligger fokus på både hastighet och distans. Den här timmen kommer garanterat att utmana dig i både fart och intensitet. Du måste ha erfarenhet av löpning för att kunna delta i denna klass.


Vem kan delta?

Alla klasser är för såväl nybörjare som träningsvana. Du ska vara 15 år för att få vara med på klasserna.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 30 juli – 6 augusti 2022

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Hotell: Cavo Spada

Det här ingår:                             

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jakob Schmidt
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 

Om instruktören


Jakob Schmidt

Jakob är 39 år och har arbetat som personlig tränare i över 5 år och har över 6000 timmars erfarenhet på gymgolvet. Jakob älskar att vara aktiv och lever en väldigt aktiv livsstil. Jakob lever och andas för träningen och arbetar som personlig tränare och elitfotbollsdomare. 

På hemmafronten bor Jakob tillsammans med Anna-Sofie som också är friskvårdsinstruktör - du kan därför förvänta dig en instruktör som lever och brinner för träning och för att göra skillnad för dig och din träning. 


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels