Styrka och löpning med Jakob Schmidt

Älskar du styrketräning, löpning eller kanske både och? Då är träningsresan med Jakob Schmidt på Cavo Spada, Kreta ett måste! Jakob garanterar att du kommer lämna alla passen med ett leende på läpparna och en känsla av att vilja ha mer.  Du kan delta i alla pass oavsett din erfarenhet eller nivå. Jakob har lång erfarenhet av att träna olika tycker av människor och kan därför hjälpa dig att anpassa träningen oavsett vilken bakgrund du har.


Klassbeskrivningar

GLUTES & CORE - Fokus på ben- och sätesmusklerna och att utföra övningarna tekniskt korrekt. Träningsformen består främst av ett styrkepass med medel till hög belastning. För dig som vill stärka din core som består av dina djupa magmuskler och ryggmuskler. En stark coremuskulatur ger dig en fin hållning och en plattare mage.

WOD - Workout of the day - dagens träning, varje dag ett nytt träningspass. Variation i träningen varje dag, vilket kommer att vara både funktionell styrketräning och fokus på hög puls. Med andra ord: ett pass med fart.

FUNKTIONELL TRÄNING - Inspirerat av övningar i crossfit. Olika övningar där hela kroppen tränas väl. Här kan alla delta, oavsett nivå.

KETTLE BELL - Passet för dig som älskar att träna med kettlebells eller vill förbättra din teknik. Träningen består främst av att använda kettlebells. Hela kroppen tränas och pulsen stiger.

HIIT - High intensiv interval training". Passet är byggt på korta intervaller i högt tempo. I HIIT-klassen får du möjlighet att pressa dig maximalt.

KONDITIONSTRÄNING - Träningen består i första hand av basövningar och kroppsviktsövningar. Du kommer garanterat att få svett i pannan och få upp pulsen i Cardio-klassen.

TABATA - Klassen är för dig som vill få upp pulsen och svettas i pannan. Lektionen består av block med 20 sek arbete och 10 sek paus. Det blir både styrka och puls.

STYRKA OCH TEKNIK - Passet för dig som vill förbättra din teknik i de 3 stora lyften: Knäböj, Bänkpress och Marklyft. Klassen ger dig möjlighet att träna teknik i samarbete med mig. Det kommer att finnas möjlighet att pusha ditt maxlyft.

INOMHUS CYKEL - Passet för dig som vill svettas. Klassen bygger på både stå- och sittintervaller och längre perioder stå och sittande. Jag lovar dig en bra klass där du går därifrån med ett leende på läpparna och ser fram emot nästa lektion.

LÖPNING - 5 km löpning med fokus på teknik och intervaller. Här är det fokus på uppvärmning, samt korrekt löpteknik och en utmanande löpning med inbyggda intervaller.

FAMILJETRÄNING - Träning för hela familjen oavsett ålder och erfarenhet. Få en rolig träningsupplevelse med hela familjen där ni går igenom olika övningar tillsammans och aktivt, en hit för alla i familjen!


Vem kan delta?

Alla klasser är för såväl nybörjare som träningsvana. Du ska vara 15 år för att få vara med på klasserna.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum:

21-28 oktober 2022  La Pared - powered by Playitas

22-29 augusti 2023 Playitas Resort

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Det här ingår:                             

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jakob Schmidt
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA LA PARED

BOKA PLAYITAS

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Om instruktören


Jakob Schmidt

Jakob är 39 år och har arbetat som personlig tränare i över 5 år och har över 6000 timmars erfarenhet på gymgolvet. Jakob älskar att vara aktiv och lever en väldigt aktiv livsstil. Jakob lever och andas för träningen och arbetar som personlig tränare och elitfotbollsdomare. 

På hemmafronten bor Jakob tillsammans med Anna-Sofie som också är friskvårdsinstruktör - du kan därför förvänta dig en instruktör som lever och brinner för träning och för att göra skillnad för dig och din träning. 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort