Power Week

Jacob Smidth & Anne-Sofie Vildbran

Älskar du styrketräning, löpning eller kanske både och? Då är träningsresan med Jakob Schmidt & Anne-Sofie Vildbrad ett måste! Jakob & Anne-Sofie garanterar att du kommer lämna alla passen med ett leende på läpparna och en känsla av att vilja ha mer.  Du kan delta i alla pass oavsett din erfarenhet eller nivå. Jakob & Anne-Sofie har lång erfarenhet av att träna olika tycker av människor och kan därför hjälpa dig att anpassa träningen oavsett vilken bakgrund du har.


Om veckan

Även om träning kan vara både tuff och utmanande, så är det viktigt att det samtidigt är kul. Under den här veckan kan du förvänta dig rolig och motiverande träning oavsett vilken nivå du befinner dig på. Även om du inte har testat funktionell träning, kettlebell eller styrketräning innan, så är det vår uppgift att se tillatt du får en rolig upplevelse. Och har du tidigare erfarenhet, så blir det en utmanande vecka där du får optimera din teknik och öka dina kompetenser så du blir ännu bättre. Vi garanterar utmanande, roliga och inspirerande pass med dig i fokus. Vi ser fram emot att ge dig en bra upplevelse och svett i pannan.


Klassbeskrivningar

Glutes & Core har fokus på ben- och sätesmusklerna och att utföra övningarna tekniskt korrekt. Träningsformen består främst av ett styrkepass med medel till hög belastning. För dig som vill stärka din core som består av dina djupa magmuskler och ryggmuskler. En stark coremuskulatur ger dig en fin hållning och en plattare mage.

WOD, Workout of the day - dagens träning, varje dag ett nytt träningspass. Variation i träningen varje dag, vilket kommer att vara både funktionell styrketräning och fokus på hög puls. Med andra ord: ett pass med fart.

Funktionell träning är inspirerat av övningar i crossfit. Olika övningar där hela kroppen tränas väl. Här kan alla delta, oavsett nivå.

Kettlebell är passet för dig som älskar att träna med kettlebells eller vill förbättra din teknik. Träningen består främst av att använda kettlebells. Hela kroppen tränas och pulsen stiger.

HIIT, High intensiv interval training är byggt på korta intervaller i högt tempo. I HIIT-klassen får du möjlighet att pressa dig maximalt.

Konditionsträning består i första hand av basövningar och kroppsviktsövningar. Du kommer garanterat att få svett i pannan och få upp pulsen i Cardio-klassen.

Tabata är klassen är för dig som vill få upp pulsen och svettas i pannan. Lektionen består av block med 20 sek arbete och 10 sek paus. Det blir både styrka och puls.

Styrka & teknik passar för dig som vill förbättra din teknik i de 3 stora lyften: Knäböj, Bänkpress och Marklyft. Klassen ger dig möjlighet att träna teknik i samarbete med mig. Det kommer att finnas möjlighet att pusha ditt maxlyft.

Indoor bike är för dig som vill svettas. Klassen bygger på både stå- och sittintervaller och längre perioder stå och sittande. Jag lovar dig en bra klass där du går därifrån med ett leende på läpparna och ser fram emot nästa lektion.

Löpning 5 km med fokus på teknik och intervaller. Här är det fokus på uppvärmning, samt korrekt löpteknik och en utmanande löpning med inbyggda intervaller.

Family Workout för hela familjen oavsett ålder och erfarenhet. Få en rolig träningsupplevelse med hela familjen där ni går igenom olika övningar tillsammans och aktivt, en hit för alla i familjen!

Booty and legs har fokus på att träna ben- och rumpmusklerna samt att utföra övningarna tekniskt korrekt. Träningsformen består huvudsakligen av styrkepass med medel till hög belastning. Det kommer vara god stämning och en duktig och engagerad instruktör.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.
 
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum:

16-23 oktober 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

27 dec 2024 - 3 jan 2025, Playitas Resort

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Detta ingår:                             

  • Alla pass med gästinstruktören  

  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program  

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 

 

Om instruktören


Jakob Schmidt

Jakob är 40 år och har arbetat som personlig tränare i över 6 år och har över 9000 timmars erfarenhet på gymgolvet. Jakob älskar att vara aktiv och lever en väldigt aktiv livsstil. Jakob lever och andas för träningen och arbetar som personlig tränare och elitfotbollsdomare. 

På hemmafronten bor Jakob tillsammans med Anna-Sofie som också är friskvårdsinstruktör - du kan därför förvänta dig en instruktör som lever och brinner för träning och för att göra skillnad för dig och din träning. 

Anne-Sofie Vildbrad

Anne-Sofie är 31 år och utbildad gruppträningsinstruktör av Pure Gym i Danmark. Ann-Sofie har under de senaste 7 åren instruerat i bland annat bodyfit, puls/styrka och funktionell träning. Hon bor tillsammans med Jakob som är personlig tränare, kostvägledare och löpcoach. Anne-Sofie älskar att vara aktiv till vardags och har en stor glädje för undervisning. Träning ska vara rolig och utmanande. Hon älskar att utmana sina medlemmar och se dem utvecklas.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort