Yogaheart

Ulrika Friberg

Välkommen till en vecka med extra mycket yoga på programmet när Ulrika Friberg gästar våra Apollo Sports-hotell. Du ges möjlighet att testa på olika yogaformer och det spelar ingen roll om du är en erfaren yogautövare eller aldrig har testat yoga tidigare. Huvudfokuset är att må bra i både kropp och själ och inte att prestera.


Om träningen/yogan

Slow hathaflow är en klass där du bjuds in till att praktisera mjuka, fysiska positioner i kombination med klassisk yoga-andning. I Slow Hathaflow skapar vi nya härliga flöden, glad energi, omtänksam styrka och flexibilitet.

Yinyoga är en stilla avslappnande yoga med fokus på kroppens bindväv. Du guidas i att stilla kroppens muskler så att bindväven stretchas på ett skonsamt vis. Det är en funktionell yoga, med fokus på att släppa spänningar i kroppens stelare delar och samtidigt lugna sinnets alla intryck. En yoga som lugnar och kan bidra till mer harmonisk och balanserad känsla i kropp, själ och sinne.

Chi-Flow klasserna innehåller ett mjukt flöde som kallas ”Chi-Flow” som härstammar från yoga, Qigong och Tai Chi. Flödet ger ett harmoniskt och balanserande energiflöde genom mjuka, lugna och närvarande rörelser, som utförs sittande eller stående.

Yogaklasserna är mjuka, kan anpassas till var och en och alla är välkomna. En yogavecka med Ulrika ger möjlighet till att fylla på med både stillhet, styrka och ny energi, på ett tillåtande och personligt vis. Dagarna under din semester kombinerar du själv med yoga, valfria aktiviteter, strand/poolhäng, smarriga måltider i magisk miljö. Kan knappast bli bättre.


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & Hotell: 

12-19 feb 2024, La Pared - powered by Playitas

5-12 maj 2024, Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Om Ulrika Friberg och Studio Yogaheart 

På ett eller annat sätt arbetar jag med människor. Jag har funnit en väg där jag kan kombinera sjukvård med friskvård och ofta arbetar jag förebyggande, med hälsa. 
Jag har arbetat som barnmorska och yogalärare i över 20 år och har en bred erfarenhet inom både kvinnohälsa och som yogalärare.
Genom åren har jag hunnit med att hålla många yogaevenemang och har en mångårig erfarenhet av att vara gästinstruktör på Apollos sporthotell. Jag undervisar i olika yogastilar som yin- hatha- vinyasa- restorative- nidra- meditation och gravid yoga. Jag tycker att det är fantastiskt att åka som gästinstruktör, att få starta och avsluta härliga dagar med mjuka yogastunder och så fint med alla nya möten med fina människor.
Till vardags driver jag företaget Yogaheart & Care och håller regelbundet yogaklasser på Yogaheart yogastudio i Göteborg. När jag inte håller till i studion, arbetar jag kliniskt som barnmorska på Östra sjukhuset i Göteborg eller är iväg på yogaresor/evenemang/event i Sverige eller utomlands.

Hemsida: www.ulrikafriberg.se  www.yogaheart.nu

 


Om hotellen

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas