Yoga med Ulrika Friberg, Yogaheart

Välkommen till en vecka med extra mycket yoga på programmet. All träning är kostnadsfri och ingår i resans pris. Vi tränar mjuk Hathaflow på morgonen, och yinyoga på eftermiddagen. Vår gästinstruktör Ulrika Friberg från Studio Yogaheart i Göteborg har mer än 15 års erfarenhet och en vecka med yoga kommer öka ditt välbefinnande, ge dig ny styrka och energi. Häng med! 

Vi erbjuder två yogapass per dag. Morgonyogan är en Mjuk hathaflow -vilket innebär att nivån anpassas till att alla ska kunna delta. Kvällsklass är yinyoga som också är anpassat så alla ska kunna vara med.  


Om träningen/yogan

Mjuk hathaflow - Här får du praktisera mjuka, fysiska positioner i kombination med klassisk yoga-andning. En underbart start på dagen. Skapar nya flöden, glad energi, styrka och flexibilitet. 

Yinyoga - Lugn, djup och välgörande yoga med fokus på kroppens bindväv. Du guidas i att stilla kroppens muskler så att bindväven kan tränas och stretchas på ett skonsamt vis. Alla delta, både du som är nybörjare, men också den mest erfarne.


Vem kan delta/nivå              

Alla kan delta! Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 


Program

Varje pass är ca 55 minuter. Alla yogapass erbjuds utöver ordianarie sport & aktivitetsprogram på hotellet.  
Ulrika Friberg erbjuder också privatlektioner under veckan (bokas på plats).

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 

Avreseort: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Ulrika Friberg.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om Ulrika Friberg och Studio Yogaheart 

Ulrika har över 15 års erfarenhet av att leda gruppträning, undervisa större och mindre yogaklasser. Hon har de senaste 20 åren hunnit studera och utöva flera olika yogastilar/traditioner. 

Ulrika har genom åren undervisat på olika studios, större och mindre och i början av 2016 startade hon det egna företaget Yogaheart. Ulrika beskriver en stor tacksamhet över möjligheten att dela yoga, gemenskap, samtal och glädje med härliga medmänniskor. Sommaren 2017 öppnades dörrarna till den egna yogastudion i Göteborg, Studio Yogaheart.

 


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas