Dance, Cardio & Yoga

Live Lenning

Live Lenning är före detta dansare, utbildad personlig tränare och yogainstruktör. Så denna vecka kommer du att få mycket varierad träning av vår gästinstruktör. Hon brinner för gruppträning vilket du kommer att märka i alla hennes klasser. Hennes motivation är att se massor av leenden och glädje och en riktigt bra känsla efter varje pass


Klassbeskrivningar

Dance Party är härlig dansinspirerad klass med catchy musik och träningsglädje. Älskar du att dansa? Låt dig ryckas med av olika dansstilar. I den här klassen är det lite koreografi, men det finns inget rätt och fel och inget med att vara bra att göra. Love 2 Dance ger en riktig festkänsla! Du kan vara med i den här klassen oavsett tidigare erfarenheter, instruktören ser till att du får ett bra pass oavsett om du är nybörjare eller vältränad. 

Zumba är en glädjestund som får hjärtat att slå snabbare, svetten att rinna och leendet att stanna kvar. Härliga latinska rytmer och dansbar världsmusik smälter samman till ett fyrverkeri av ett danspass. Enkla steg att följa med hög träningseffekt. En låt per genre, det finns flera genrer i ZUMBA.

Cardio Party är det ultimata konditionspasset! Här får du känna hjärtat pumpa i takt till svängig musik. Instruktören och musiken kommer att få dig att ge det där lilla extra!

Bootcamp är ett utmanande pass för hela kroppen, här varvas kondition och styrka i varierade upplägg. 

Yoga är en härligt dynamisk yogaklass där du får använda hela din kropp i synk med din egen andning. Här gör vi klassiska och grundläggande yogaövningar. Instruktören anpassar positionerna till alla nivåer så att du känner behärskning oavsett din utgångspunkt. Det här är en perfekt klass för att släppa stressen och känna sig närvarande i både kropp och själ.

Strength boost är en ren styrkeklass för hela kroppen där vi jobbar med grundstyrkan. Här utförs set och repetitioner med hjälp av vikter. Vi täcker alla större muskelgrupper under hela klassen. 


Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  


Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning denna vecka ingår i priset när du bokar en vistelse på aktuellt hotell denna vecka.

Datum & hotell:

29 sep - 6 okt 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta är inkluderat                  

  • All träning med gästinstruktören Live Lenning
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Boka Porto Myrina – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Instruktören

Live Lenning

Live Lenning

Live arbetar till vardags som platschef på Sats. Hon är en före detta dansare och är mest känd för sina dansklasser. Hon är utbildad personlig tränare, yogainstruktör och certifierad gruppträningsinstruktör med över 25 års erfarenhet.

"Att vara fitnessinstruktör med gruppass är min stora passion! Den delade träningsglädjen ger mycket extra energi och träningseffekt. Jag brinner för att motivera och ge det där lilla extra. Som utbildad personlig tränare kommer jag även se till att varje enskild deltagare känner sig omhändertagen tekniskt och prestationsmässigt. Min motivation är att se många leenden och glädje och den känslan som deltagarna sitter kvar med efter varje pass."


Om hotellen

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas