Energy Boost

Sally Müller

Välkommen att delta i gästinstruktören Sallys träningspass under veckan du besöker samma hotell som henne! Låt dig utmanas i något av hennes svettiga pass; WOD, löpning eller varför inte ett högentinsivt HIIT-pass? Hon lägger stor vikt på att anpassa övningarna så att det ska passa alla oavsett tidigare erfarenhet. Hennes mål är att varje pass ska vara roligt, inspirerande och utmanande. Läs mer om träningen hon kommer att ledan nedan.


Klassbeskrivningar

WOD står för Workout Of the Day, ett pass som alla kan delta i utifrån sin egen förmåga.

CORE är ett 30 minuters pass med fokus på mage och rygg.

FUNKTIONELL TRAINING är ett pass där vi jobbar med funktionella övningar för hela kroppen. 

KETTLEBELL är ett pass med enbart kettlebells som redskap.

HIIT är ett högintensivt pass med fokus att få upp pulsen i korta, flåsiga intervaller.

HIIT CARDIO är ett högintensivt pass med fokus att få upp pulsen med hjälp av konditionsövningar.

SHORT RUNNING är kortdistanslöpning som passar alla.

LONG RUNNING är ett löppass där löparvana behövs för att kunna delta, här jobbar vi med uthållighet och kondition.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

28 maj - 4 jun 2024, Playitas Resort, Fuerteventura 

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Sally Müller
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


 

Sally Müller. "Jag är en 25årig energisk och glad person. Jag har undervisat i bodyfit, funktionell träning, core och step de senaste 6 åren. Jag ägnar mycket av min fritid åt crossfit och löpning, vilket inte bara håller mig aktiv men också inspirerar mina träningspass." Se mer av Sally på hennes instagram konto @sallymuller


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort