Yogaresa med Swedish Training Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Ta hand om dig själv inifrån och ut, yoga med oss i en vecka på Playitas resort. Vilken dröm! Tänk att starta morgonen med en solhälsning där soluppgången bländar oss som en vacker tavla eller möt solen med en powerwalk upp på bergskammen.

Ge dig själv en möjligheten att njuta av nuet och livet med god mat, yoga, mysiga utflykter och möjlighet för vinprovning och vandringar. Res med oss till populära Playitas Resort på Fuerteventura. 


Om resan

Vår yogaresa är för alla, vi vill skapa glädje, gemenskap, välmående och möjlighet till en tankepaus där du kan ägna dig åt precis det som du behöver. Balans i livet! Du deltar alltid bara i det som just du behöver och vill. Det finns inga krav på prestation.

Under veckan kommer vi hålla yogaklasser som bland annat Yinyoga, Ashtangayoga, Vinyasayoga och HathaYoga. Vi kommer även att erbjuda, core, Funktionell träning,  powerwalk, workshop, föreläsning, vandringar och utflykt.  Andra gemensamma aktiviteter som kommer att erbjudas är bl.a vinprovning. Vi har ett bra och proffsigt upplägg som givetvis ger utrymme för sol, bad och god mat mellan aktiviteterna.


Träningsprogram

Programmet för veckan presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. 

 

Klassbeskrivning

Yinyoga, är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på att stretch ut kroppens bindväv, leder och ligament. Varje position hålls i flera minuter och fokus ligger på att hålla en djup andning.

Ashtangayoga, är en dynamsik och fysisk yoga som består av olika rörelser (asanas) som kopplas ihop till en serie. Fokus ligger på andetaget.

Vinyasayoga, är en dynamsik och flödande yoga som bjuder på mycket variation då den är inspireradav flera olika yogaformer.

HathaYoga, är lugna mjuka rörelser på mattan tillsammans med meditation och andningsövningar. Hjälper dig att hitta ett inre lugn och balans.

Powerwalk, en energifylld promenad i bra tempo.

Core, här tränar vi kärnan i kroppen, dv.s bålmusklaturenoch att stärka upp ryggens muskulatur.

Funktionell träning, är styrketräning och rörelser i naturliga rörelsemönster. Vi aktiverar många olika muskler samtidigt. Både med kroppen som verktyg och med vissa enkla redskap.


Vem kan delta?

Resan är för alla, för dig som är nybörjare, har yogat ett tag eller om du vill fördjupa dig i din yoga. inga förkunskaper krävs.Vi anpassar våra klasser efter gruppen och har olika utbud som passar alla. Det går även utmärkt att resa ensam. Vi är väldigt duktiga på och lägger stor vikt vid att se till så att alla mår bra, känner sig välkomna och inkluderande.

Något som är uppskattat är att vi har ett tydligt program under veckan samt även bokade bord för vår grupp till middagen. Detta ger en stor trygghet och gemenskap. Du kommer få vänner och minnen för livet!

Pris från 15 998: -

Datum:
1-8 nov 2024
7-14 mar 2025

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                             

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum på Playitas Resort
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program med Swedish Training Camp
  • Godibag med bl. a linne & vattenflaska
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 3500 sek 

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Boka nov 2024
Sista dag för bokning 18 oktober 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Boka mars 2025
Sista dag för bokning 21 februari 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp ingår och är en del av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Training Camp har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

 


Om ledarna


 

Petra Alm Johansson,  Grundaren av Swedish Training Camp. Över 150 resor i bagaget. Energiknippet från Halmstad som jobbar på heltid som PT, gruppträningsinstruktör, hälsoinspiratör och föreläsare på egna anläggningen Golden Wellness i Varberg och utomlands. Lär känna denna energiknippe under resan där Petra kommer få Er att känna Er som stjärnor, komma utanför komfortzonen och go with the flow..

Jennie Lithen, vår lokala Yogainstruktör från Norrland, bosatt i Varberg som har en förmåga att beröra sina deltagare med sin proffsighet, lugna röst och den norrländska dialekten. Jennie får ALLA att känna sig avslappnande och välkomna på mattan. Jennie har varit instruktör på Swedish Training Camp i ca 9 år, både i Sverige och på våra resor runt om i världen. Förutom yogan leder Jennie andra klasser som både, löpning, dans, funktionell träning samt stretch & relax. 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort