Paketresor flyg och hotell

Boka din paketresa och börja längta. 

Valen för din paketresa är flera, du kan välja att resa charter inom Europa, eller hotell med reguljärflyg både inom Europa med också runt om i världen. Eller en weekendresa till en storstad. Oavsett vad så hjälper vi dig att boka din paketresa.

 

En paketresa innebär att du bokar både flyg och hotell som ett paket, och det behöver inte nödvändigtvis vara en charterresa.

Du har möjlighet att välja både hotell och flyg som bäst passar dina önskemål, oavsett om det är charterflyg samt hotell där vi har medarbetare på plats, eller reguljärflyg och hotell utan Apollo-personal på plats. Oavsett ditt val, så är fördelen med att boka en paketresa att du kan njuta av en smidig resa utan besväret att behöva organisera olika delar separat.

När du bokar en paketresa med oss, kan du även välja till extra bekvämligheter såsom transfer, specialbagage och mat på flyget för många av våra bokningar. Vi samarbetar med ett brett utbud av flygbolag, vilket ger dig möjlighet att välja det flygalternativ som passar dig bäst

Vi har ett stort utbud av paketresor, allt från traditionella paketresor som Grekland och Kanarieöarna, till exotiska pärlor som Maldiverna och Mauritius – eller vad sägs om storstäder som London eller New York?

Åk på en paketresa med charterflyg eller sätt ihop din egen paketresa till världens alla hörn med reguljärflyg och hotell. När du bokar flyg och hotell genom oss är du skyddad av paketreselagen.

Du kanske också är intresserad av:

 

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende