Cardio Week

Aktivitus

Följ med Aktivitus erfarna och meriterade coacher till Apollo Sports-hotellen Sivota Retreat – powered by Playitas och Playitas Resort, för en vecka fylld med simning, löpning och cykling!


Veckans program

Se exempelprogram för veckorna nedan.

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.

Sivota Retreat - powered by Playitas

20maj RESDAG

21maj Morgonjogg 20-30min  + EM Löpteknik 60min

22maj Långpass cykel 2-3h 

23maj Morgonjogg 20-30min + Föreläsning Träningslära Konditionsidrott 60min

24maj Cykelpass distans med inslag av intervaller 90min-2h

25maj Morgonjogg 20-30min + Laktatmätt Tröskelpass inkl föreläsning (max 8pers) 90min

26maj Långpass trail 90min 

27maj HEMRESA

Playitas Resort

1okt RESDAG

2 okt Morgonjogg 20-30min  + EM Löpteknik 60min

3 okt Social morning swim + Intervaller löpning

4 okt Morgonjogg 20-30min + Föreläsning Träningslära Konditionsidrott 60min

5 okt  Långpass löpning 90-120min 

6 okt  Morgonjogg 20-30min + Laktatmätt Tröskelpass inkl föreläsning (max 8pers) 90min

7 okt  Social morning swim + TÄVLING – Aquathlon

8 okt HEMRESA


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika passen, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Cykel - Tag med egen eller hyra?

Om du vill finns finns möjligheten att ta med egen cykel som specialbagae mot extra kostnad. Men det går givetvis utmärkt att hyra cykel på plats för hela veckan om du vill. För turerna tillsammans med guide så får deltagarna låna cyklar. 

Att ta med cykel

Vill du ta med dig din egen cykel på resan (mot extra kostnad) så måste du boka in den på flyget samt lägga på transfer på destinationen och det gör du i två steg.

Notera att du bör boka på cykelfrakten på flyget så snart som möjligt efter att du mottagit din bokningsbekräftelse då vi inte kan garantera platstillgång på flygen!

Steg 1: När du bokar din resa via bokningsformuläret så behöver du kryssa i rutan under ”tillval” som säger att du vill ha cykeltransfer på destinationen, mot en kostnad på ca 350-400 sek beroende på destination.

Steg 2: När du har bokat din resa och mottagit din bokningsbekräftelse så behöver du logga in på din bokning via ”Min resa” på Apollo.se. Du loggar in med ditt bokningsnummer och efternamn, klickar dig vidare till fliken ”tillval” och sedan scrollar du längst ner på den sidan.

Tryck på rutan ”Förboka sittplats och specialbagage” så länkas du vidare till aktuellt flygbolag där du enkelt kan boka på och betala för cykeln genom att klicka på fliken ”extra bagage”.

Cykeln ska packas på lämpligt sätt för att undvika skador på övrigt bagage. Styret ska vridas ett kvarts varv, pedaler bortmonteras och luften tömmas ur slangen. Bästa sättet att transportera din cykel är att packa denna i en cykelresväska.

Information om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell: 

20-27 maj 2024, Sivota Retreat – powered by Playitas

1 -8 okt 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår: 

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Om Aktivitus

Aktivitus är Sveriges ledande företag för konditionstester och coaching och har i 12 års tid effektiviserat sina kunders konditionsträning. Aktivitus arbetar med fysiologiska tester, träningsprogram, teknikanalyser, individuell PT samt träning i grupp och vänder sig till elitmotionärer, motionärer, idrottsklubbar och företag. Genom årens lopp har Aktivitus genomfört mer än 12 000 fysiologiska tester och skrivit över 5 000 individuellt anpassade träningsprogram för nybörjare till elit. Aktivitus har många år erfarenhet av att arrangera träningsresor och sätter stor vikt vid att alla deltagare ska få bra träning utifrån sin egen nivå. Träningsresor i världsklass. 

Johan Hasselmark jobbar som platschef på Aktivitus Stockholm. Utbildad Civilingenjör på KTH, Reservofficer och en av Sveriges mest meriterade multisportare. 30 års tävlingserfarenhet i konditionsidrott och under de senaste 20 åren tävlat på internationell nivå i multisport/adventure racing och x-triathlon.

Jessica Unogård arbetar som senior coach och testledare på Aktivitus klinik i Stockholm. Hon är en omtyckt coach såväl hos elitmotionärer som nybörjare och coachar inom ett brett spektra av idrotter såsom löpning, cykel, triathlon, multisport, swimrun och ocr. Hon är själv en ambitiös konditionsidrottare som i år har siktet inställt på ÖtillÖ - Swimrun VM.


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort